7

592 23 7
                                    

Son birkaç gündür herşey çok güzeldi Lay benimdi çok mutluyduk ve HunHan ah onlara sötlediğimizde kulağının zarı patlamıştı Luhan öyle bi çığlık atmıştı ki bi an hastahaneye gitmeyi düşündüm kulaklarım için ah her neyse çok iyi gidiyor herşey umarım birşeyler yine ters gitmez birkaç gün sonra Lay ile birlikte Çin'e ailesinin cenazesini Seul'a taşımak için gidecektik Lay ne kadar belli etmemeye çalışsa da üzgün olduğu çok fazla anlaşılıyordu yine Lay dalgın dalgın yürürken okula geldik en sonunda dayanamayıp "Lay! Bu gün okula gitmeyelim sevgilim olur mu biraz eğleniriz hergün hergün okul olmaz ki ama hm? Hadi sevgilim" dedim tatlı olmaya çalışmayarak evet çünkü bence ben tatlı olamıyorum (yazar burda çarpıldı) "okul ders ama aşk-" dudaklarına küçük bi öpücük kondurup köpek yavrusu gibi gözlerine baktım "olmaz mı pekiii~~ hadi derse gidelim hani o sıkıcı sürekli büyüdüğümüz hani şu saçma sap-" "tamam tamam hadi gidelim " kıkırdayıp boynuna sarıldım "önce yemek yiyelim sonra da luna parka gidip eğleniriz belki sonra da biraz alış veriş hm? Ne dersin?" dedim masum masum.

Kıkırdayıp kabul ettikten sonra birlikte küçük ama yemekleri enfes bir restoranta gidip yemek yedik.

Nihayet lunaparka gelmiştik aslında niye buraya gelmek istediğimi hiç bilmiyordum ben lunaparkları sevmem ki ah her neyse Lay mutlu olsun da bana yeter o Lay'in elini tutup gondola sürükledim. "WHOUWWWWWW~~~ BU ÇOK KORKUUUNNÇÇÇ" Bağıran bendim yükseklik korkum varsa nolmuş yani nihayet durduğunda hemen fındık Lay bana endişeyle bakıyordu "Suho iyi misin neyin var yüzün sararmış" başımı sallayıp"iyim sadece fazla sarsıntı kıdemi bulandırdı daha sakin aletlere binelim" dedim. Kıkırdayıp dünyayı durdurduktan sonra kendime nihayet gelebildim gözlerine baktım ve yaklaştım yavaşça nefeslerimiz birbirine çarpıncaya kadar yaklaştım yutkunup gözlerine baktım "Lay sen bana ne yapıyorsun beni günden güne nasıl olurda bu kadar kendine bağlayabilir oldun bu daha önce hiç olmamıştı Lay seni çok seviyorum sen olmazsan yaşayamam seni bu dünyadaki herşeyden daha çok seviyorum." gözlerinin parladığını görebiliyorum "Suho bende seni çok seviyorum ve günden güne sana daha çok bağlanıyorum tam en fazla bu kadar bağlanabilir im derken gülümsüyosun veya herhangi birşey her hareketin her gülüşün her nefes alışverişin bile beni benden alıyor sen herkes gibi değilsin Suho senin beni bırakmayacağına tüm kalbimle inanıyorum" dedi Lay.

Lay~~

Ve o anda Suho yere düştü başı kanıyordu o iğrenç homofobiklerden biri taş atmıştı "İĞRENÇSİNİZ GİDİN BAŞKA YERDE YİYİŞİN!!" deyip kaçtı çocuk ama o umurumda değildi Suho yerde yatıyordu hemen ambulansı aradım adresi verdikten sonra telefonu bi kenara bırakıp ağlamaya devam ettim"SUHO! kalk hadi beni bırakmayacağını biliyorum lütfen kalk....!!" ağlamaktan konuşamıyorum ama Suho yerde şey gibi yatıyordu ölü....5-10 dakika sonra ambulans nihayet gelince hastaneye gittik.

Hastaneye girer girmez etrafa doktor ve hemşireler toplandı Suho'yu hemen sedye ya yatırıp içeri götürdük içeri giderken Lay doktora olanları özetledi  "lunaparktaydık biri taş attı kafası kanamaya başladı sonra da bayıldı lütfen kurtarın onu lütfen.." ameliyathaneye kadar peşlerinden gitti Lay kapıda diz çöküp ağlamaya devam etti en sonunda bi köşeye çekilip dişlerini kendine çekti ve sessizce ağlamaya ve mırıldanmaya başladı "Sen de beni bırakmazsın dimi annem ve babam gibi hm beni bırakmazsın değilmi seni çok seviyorum Suho lütfen gel bırakma beni bırakma..." titreyen telefonunu açtı Lay *Xingie nerdesiniz"Lay'in ağlama sesini duyunca sustu Luhan"noldu sen iyi misin ?*

"Luhan Suho hastanede ameliyata aldılar" daha fazla konuşamadı Lay.

*NE! Ne demek hastanede noldu hemen geliyoruz*

"Gelince anlatırım...."  telefonu kapatıp ağlamaya devam ettim. İçim açıyordu kalbim durmuş gibi hissediyodum ölecek gibi....

"Lay neler oldu Suho nasıl!?" dedi Luhan gelir gelmez ben tam cevap verecektim ki doktor ameliyattan çıktı 5imiz de (HunHan ChanBaek ve Lay) hemen doktora baktık doktor hafifçe gülümseyip "ameliyat iyi geçti şimdi tek yapmamız gereken uyanmasını beklemek" "N-ne zaman uyanacak?" dedim merakla. "Bakın çocuklar hastanın kafatasında çatlak oluşmuştu beyin sarsılmış ve ne zaman uyanabileceğini üzgünüm ama hasta belirleyecek geçmiş olsun ve son olarak odaya alındığında 15 dakika görebilirsiniz tekrar geçmiş olsun." dedi ve gitti doktor..

Ben Luhan'a sarılıp ağlamaya başladım"Luhan o uyanacak değil mi söz verdi bana bırakmiycak beni" Luhan'ın gözyaşlarını omzumda hissedebiliyodum "iyileşecek Lay eminim söz veriyorum iyileşecek.

En kısa bölüm bu oldu ama napiyim yani bende yeni adıyla YÖKS'e hazırlanıyorum bu yüzden çok şey edemiyorum yazamıyorum sizi seviyorum❤ ve son olarak da bu bölümü army_exol_jimin_lay e ithaf ediyorum oy verip yorum yapmayı unutmayın

The Only Star İn The Night [SULAY]Where stories live. Discover now