18

277 12 0
                                    

Suho şok olmuş bir şekilde ekrana bakıyordu

"5'e kadar sayacağım karar senin. 1"

"2"

"3"

"4. Veee 5-"

"Tamam! Tamam dur yapacağım! Ona sakın zarar verme"

"Böyle olacağını biliyordum Joonnie 'piçimsi bir şekilde güldü telefondaki adam ve silahın incitmeden tekrar tekrar baktı' hadi bekliyorum çabuk ol dün seni öpen kız seni dışarda bekliyor onu öp ve Layciğinden ayrıl"

Suho telefonu sinirle kapatıp dışarı gitti dün geceki kızı görünce yalandan bir gülüş yerleştirdi yüzüne ve Yixing tam ona bakarken kızı belinden tutup kendine çekti uzun ve midesini bulandıran bir öpücük verdi.
Lay ise dolu gözleriyle olanları izliyordu "b-ben s-sana inanmıştım..." diye fısıldadı ama Luhan duymuştu ve merak edip öpüşen çifte baktı kaşları şaşkınlıkla havalanırken Sehun çatık kaşlarıyla ikiliyi izliyordu şuan kendinden nefret ediyordu Suho'yu dinleyip Lay'i affetmesine ikna ettiği için. Lay nefes bile almadan öpüşen çifte bakıyordu. Gözlerinden yaşlar akıyordu Luhan Lay'in yanına gidip dikkatini kendine vermesi için uğraştı ama Lay kilitlenmiş bir şekilde şuan ifadesizce onlara doğru gelen çifte bakıyordu. Suho içinden 'gözlerime bakıp bunun bir oyun olduğunu anla sevgilim lütfen seni seviyorum. Seni seviyorum seni seviyorum' deyip duruyordu. Suho Lay'in gözlerine bakıp "ayrılmak istiyorum Yixing farkettim de ben sadece güzelliğine kapıldım iyi birisin ama sana aşık değil-" yüzüne Sehun tarafımdan inen yumrukla yere düştü Sehun üzerine oturup yumruk atmaya devam etti "ulan ben sizi barıştırdım Piç herif lanet olsun sana onu üzmekten bıkmadın mı!" Kız Sehun'u durdurmaya çalışıyordu Sehun kıza sinirle bakıp "sıktır git yoksa hayatımda ilk defa bir kadına el kaldırmak zorunda kalırım!" kız korkuyla geri çekildi araya Luhan girdi sevgilisini bir şekilde ikna ettikten sonra Sehun Lay ve Luhan oradan uzaklaştılar kız da Suho'ya yardım ediyordu Suho'nun telefonu çalınca açtı

"Afferim uslu bir çocuk oldun şimdi Mina ve sen el ele buradan gidin hastane olabilir mesela 'kahkaha attı adam' neyse uslu bir çocuk olup beni tekrar birilerini öldürmek zorunda bırakmadığın için teşekkürler seni sonra ararım"

Adam Suho'nun konuşmasına izin vermeden telefonu kapattı Suho ve Mina yerden kalkıp hastaneye gittiler.

Lay yine aldatıldığı için ağlıyordu ama bu defa ailesi ölmemişti ama kalbi ölmüştü. Gözlerini silip ayağa kalktı Lay, Luhan da peşinden kalktı ama Lay ona bakıp gülümsedi "sadece biraz yanlız kakalabilir miyim lütfen?" dedi daha önce seni bu kadar soğuk ve boş gelmemişti hiç. Chanyeol ve Baek endişeli bir şekilde koşarak geldiler "doğru mu duyduklarımız?" dedi Baek. Lay Baek'e bakıp "doğru duydum dostum Suho ile ayrıldık daha doğrusu aldattı ve terketti ama sorun değil" kıkırdadı Lay soğuk bir şekilde. Ve oradan uzaklaştı Baek de peşinden gidecekti ama kolunu tuttu Luhan "Biraz yanlız kalmak iyi gelebilir belki o yüzden gitme Puppy" dedi Luhan burukça gülümseyerek Baekhyun'a sarıldı. "Nasılsın kepçe sen daha doğrusu siz nerelerdesiniz kaç saattir?" dedi Luhan gergin havayı dağıtmak için "Sehun şu bambine söyle elimde kalacak bana kepçe demedim!" diye çemkirdi yalandan Chanyeol. Luhan dudaklarını büzüp sevgilisine baktı "ama. Ama. Ama yani ben yalan söylemiyorum Sehun-ah bana kızma" Sehun kıkırdayıp sevgilisinin dudaklarına öpücük kondurdu "birincisi ortalık yerde büzme şu dudaklarını. İkincisi sana zaten kızmam ve son olarak evet Chan sen kepçe değilsin" dedi Sehun ciddi bir tonda Chan gülüp "beni bir sen anlıyorsun adamım" Sehun kıkırdayıp "çünkü sen Kepçük bir Yodasın" Luhan Baek ve Sehun gülerken Chan sinirle sevgilisine baktı. "Senin benim tarafında olman lazımdı!" Baekhyun sevgilisinin yanağını öpüp gülümsedi "ben seni her halimle sevdiğim için sorun olarak görmedim bitanem hem ben de sana Yoda'm demiyor muyum zaten?" kıkırdadı.

The Only Star İn The Night [SULAY]Where stories live. Discover now