Köszönetnyilvánítás. ( első évad) / Lesz-e folytatás? / Közérdekű közlemény.

791 64 7
                                    

Először is, ami a legfontosabb:  mint látjátok, véget ért az ELSŐ ÉVAD. Igen, a Chosen-nek van egy második évada is, ami Destine néven fut. Magától értetődő, hogy a második évadot is le fogom fordítani, és publikálni fogom nektek. Na de, ez mikor is fog megtörténni? Az a helyzet, hogy ma egy éves a blog. Egy éven keresztül, amikor csak tudtam fordítottam, hogy a lehető leghamarabb érkezzek a résszel. Félreértés ne essék, nem sajnáltatni akarom magamat, hiszen imádtam és a mai napig imádok fordítani; azonban most szeretnék egy kis visszavonulást, amíg a Destine-t befejezem teljesen, átnézem a részeket, szerkeszgessek rajtuk, stb.+ a magánéletemben is kellenek kisebb-nagyobb változtatások, amiket nyugiban szeretnék letudni. Ez a visszavonulás EGY HÓNAPOT jelentene, de 3 hetet minimum. Én speciel úgy terveztem, hogy a második évad MÁRCIUS ELSEJÉN, CSÜTÖRTÖKÖN startolna. Remélem nem fogtok ez miatt a kisebb szünet miatt elpártolni tőlem, és érdekelni fog titeket a folytatás:((

 Másodszor:  folytatásról beszélve, a második évad is ezen a könyvön/oldalon(??) fog menni, magyarul ebbe a könyvbe fogom közzétenni a második évadot is. Az eredeti író két könyvre szedte őket, azonban én ezt nem szeretném, szerintem így ez praktikusabb és kényelmesebb. Jelölni fogom, hogy melyik a Destine (pl a részek elejére írom, hogy 'második évad tizedik fejezet' vagy, hogy 'destine (chosen 2. évad.) - 2x10'; majd még kitalálom), így majd az új olvasóknak is könnyebb lesz tájékozódni, és látni fogják, hogy ez a kettő egy történet, csak a két évada egy könyvön belül íródik. 

Harmadszor:  el sem tudom hinni, hogy véget ért a könyv. Nézzetek bolondnak így, hogy ez már a harmadik befejezett (igazából csak félig) könyvem, még mindig lesokkol, amikor realizálódik bennem, hogy véget ért egy időszak az életemben. Nem mellesleg, ma egy éves a blog is, Harry pedig 24 éves lett, wow, just cannot believe. Rettentően hálás vagyok minden egyes olvasómnak, aki - akár az elejétől, akár nem -, de itt volt velem ebben az egy évben, el sem tudjátok hinni, hogy mit érzek most! Egyszerűen csak KÖSZÖNÖM!♥ Ha nem nagy kérés, megkérhetlek titeket arra, hogy írjátok le, mi a véleményetek a blogról??

Negyedszer: gondoltam megosztom veletek, hogy most hány csillag és megtekintés van a blogon, hogy majd a legeslegvégén össze tudjuk őket hasonlítani: 

- megtekintések: 28.507

- csillagok: 3.046 

Remélem tetszett az epilógus, és izgatottan fogjátok várni, hogy vajon mi fog történni az életben maradt (ezt most úgy hangzott, mintha egy hatalmas nagy mészárlás lett volna, ahol max 5-en maradtak életben) szereplőink életében! 
Addig is:
Viszlát, srácok, egy hónap múlva ugyanitt 'találkozunk'!♥ 

All the love as always,

Nina. Xx. 


chosen - h.s [hun] // befejezettWhere stories live. Discover now