#3:Tina's Story

1.3K 31 10
                                    

            Londra

    Tina

    Totul a inceput cu o formatie.Toata viata mea depinde si acum de ea.One Band.One Dream.One Direction.

    Ei sunt prietenii mei.Unul dintre ei,Harry Edward Styles,e iubitul meu.Dar,stati asa,ca nu stiti cum a inceput totul.Pai,va spun chiar acum.

     ~

    Am implinit 16 ani in ziua cand mama m-a lasat pentru prima data sa merg la un concert.Si nu un concert obisnuit.Ci un concert la One Direction,cea mai iubita trupa actuala!!

    De ce sunt asa fericita?Fiindca am sa-i vad de-adevaratelea!

    Stiu,locuiesc in Londra,dar asta nu inseamna ca i-as fi putut intalni.Londra e mare.Ei sunt doar 5,eu sunt doar una.Nu am avut sanse sa-i prind la hotelurile la care au stat,asta fiind din cauza mamei mele prea iubitoare care nu m-a lasat sa stau intr-o noapte in fata la hotelul lor...

    Prietenele mele,Anna si Andrea i-au intalnt deja,si imi era ciuda pe ele.Cu toate ca nu i-au intalnit fata in fata sau ceva.

     In seara asta,aveau sa cante in 'The O2 Arena' si am fost asa bucuroasa cand mama ne-a luat bilete la toate trei pentru concert.

    Cel mai probabil,eram cea mai entuziasmata din toate,fiindca nu i-am vazut niciodata.Si,mai ales,fiindca sunt indragostita de unul dintre ei.Harry Edward Styles.E idolul meu,viata mea,motivul pentru care iubesc trupa!Si nu exagerez deloc prin ceea ce spun.Si in seara asta am sa-l vad in carne si oase.O sa-l aud cantand.El canta angelic.Tot la el striga cuvantul 'perfect'.

    -Tina,trezirea!

    Anna isi misca mana in fata mea exasperata.

    -Ce,ce?Eram aici.

    -Mda,visand la Harry,nu?intreba Andrea din cealalta parte,in timp ce-si indrepta parul blond cu placa.

    -Nu mai trebuie sa visezi,draga,imi spune Anna,punand o mana pe umarul meu.Astazi il vei vedea.

    -Da,i-am zambit.De abia astept.

    In urmatoarea ora,ne-am pregatit de concert.Trebuia sa aratam si noi bine,nu?

    Anna mi-a indreptat parul lung si negru,odata cret,acum cadea drept pe spatele meu.M-a dat cu putin rimel,ca sa-mi faca o chii caprui sa para mai mari si m-a pus sa imbrac hainele.Aveam o rochita draguta ce voiam sa o port de mult timp si asta era ocazia cea mai buna-ziua mea si concert One Direction.

    Fetele si-au luat tot rochii si erau la fel de aranjate ca si mine.

    Am plecat spre 'The O2 Arena' cu masina Andreei,ce o avea de la minunatii sai parinti bogati,un Audi alb,fabulos.Am ajuns acolo in 15 minute,si am parcat masina intr-o parcare privata.Cine stie ce se intampla daca o lasam pe strada...

    Am intrat acolo,si am fost uimite de multimea de fani ce era acolo.Cu greu,ne-am facut drum spre scena.Eu ma multumeam si cu loc in spate,dar pe prietenele mele nu le puteai refuza.Andrea a tras coate incolo si incoace pana ce am ajuns chiar langa scena.Si chiar la timp,fiindca chiar atunci intrau in scena cei 5.Am tipat la vederea lui Harry.Parca totul se oprise-muzica,tipetele,respiratia mea-cand a intrat el pe scena.Purta blugi gri,mult prea lasati,de aproape i se vedeau boxerii,un tricou alb,ce-i punea in evidenta pieptul musculos si un sacou negru albastrui pe deasupra.Stilul lui.Cat pe ce sa lesin acolo cand au inceput apoi sa cante.

    Au fost formidabili.

    Am tipat si am sarit pe durata catecelor impreuna cu fetele.Le-am facut poze,dar desigur ca nu au iesit bine din cauza ca eram prea departe si nici nu aveam aparat profesional.

One Direction One ShotsWhere stories live. Discover now