5.rész

353 26 2
                                    

-Elmegyek két órára és máris hiányzom?
-Ash!
-Akkor én magatokra hagylak titeket.

Szorosan a karjaiba zárt és sokáig nem engedett el. Mélyen magamba szívtam az illatát. A világ megszűnt arra a pár percre amíg csak ott álltunk Andy szobájában. Nem akartam elengedni, annyira jó volt.

-Hol voltál?
-Boltban. Komolyan, elmegyek két órára és máris hiányzok? Mivan veled te lány?

Karolt belém Ash és mentünk át a szobájába, ahol kérdés nélkül levágtam magam a babzsákfoteljába.

-Igazából nem is boltban voltam, hanem az APFI-nál kellett elintézem egy két dolgot. Nyilván emlékszel a hosszított ujjú bekuckózós pulcsira amit design/grafika órán rajzoltam? Ma készült el. Fekete és van rajta egy outlaw felirat. A tiéd, neked hoztam. Tetszik?
-Ashy....ez...én...köszönöm! Ez a kedvenc pulcsim mostantól.
-Mégvalami.
-Igen? Ha tudni akarod, csak annyit mondtam Andynek, hogy utánad benne bízok a legjobban, meg, hogy van valakim akit...szerethetek önmagáért. Ash?

Évek múlva, most előszőr, úgy istenigazából. Félénken. Szinte alig merte. Lágyan. Nem önzően és követelőzően. Minden benne volt, vágy, remény, félelem, bizalom. Én teljesen lefagytam. Picik voltak, amelyek fokozatosan lettek egyre hosszabbak és szenvedélyesebbek. Hol a nyakamon, államon vagy homlokamon, de az ajkamon landolt a legtöbb. Néha még megharapni egymást is sikerült. Lassan túrtam bele barnásfekete sörényébe és amikor elváltak ajkaink egymástól, belenéztem a mélybarna szemeibe amik boldogok voltak. Belenéztem és most én adtam neki egyet az ajka szélére, ami nem oda sikeredett mert direkt fordította el a fejét. Szóval egy cuppanós landolt az ajkain. Elvörösödtem.

-Én is...Szeretlek. De ha továbbra is szorosan ölelsz, akkor kénytelen leszek....segíteni magamon.
-Tuskó...Nehogy komolyan is vedd. Naaa, gyere már, csináljunk valamit, unatkozom!
-Mellettem ugyan nemnagyon fogsz Sophia...

Morogta Ash a nyakamba, miközben szembefordított magával, hogy ismét a szemébe kellett néznem. Kezeit lassan vezette le a csípőm mentén, végül a seggemet markolta. Minden izmom megfeszült, mert elevenen éltek bennem az emlékek.

-Nem fogok mást csinálni, nyugi. Egyenlőre nem.
-Ha te mondod.
-Ha....akarod, le is ülhetünk, vagy dőlhetünk, kurvára kényelmetlen állni. Ugorj!

...így esett meg, hogy feldöntöttem Ashleyt és a földön fetrenge csókoltuk egymást fulladásig. A nagy viháncolásban valahogy lekerült rólam a pulcsi és az alatt csak egy fekete haspóló volt. Kipirultan álltam volna fel, ha Ash nem lett volna felettem.

-Szállj már le rólam, összenyomsz.
-Nem. Csak megjegyezném, hogy kurvára szexi vagy és mellesleg egész jól haladsz.

Mormogta Ash, majd végre felállt rólam. Leporoltam magam és felvettem a pulcsit. Mintha azt motyogta volna a bajsza alatt, hogy mi a francért veszem fel.

-Miért nem veszed le?
-Mert a szabadidőd java részében úgyis a hátsómat néznéd, igazán van?

Egymást oltogatva mentünk le az ebédlőbe, ahol Jake és Inna vártak minket. A szőkeség mosolyogva vont el a srácoktól, akik kitálaltak az ebédhez.

-Mit csináltatok fent? Valamit levertetek?
-Nem. Csak felborítottam Ashyt.
-Mióta Ashy....és mióta van neked outlaw-os pulcsid?
-Öö...kb.pár perce.
-Igen...akkor biztosan azért van egy folt a nyakadon, mert felborítottad. Ki vele, milyen kapcsolat van köztetek?
-Azt hiszem....szerelmes.
-Tartsd meg őt, Sophia. Neki is rengeteg seb van a szívén. Nem volt könnyű múltja. Nehéz egy összetört szivet helyretenni. Már egy jó ideje élek a srácokkal és az az időszak, amikor Ashley... Szóval amikor olyan volt, nem volt kellemes. Annyiszor részegedett le ahányszor csak tudott, a próbákra néhányszor járt be meg hasonlók. Sophia, tartsd meg Asht és ne hagyd, hogy újra olyan legyen.
-Igyekszem.

Mire a fiúk kitálaltak, a többiek is leszállingóztak az ebédlőbe. Andy CC-t lovagolva jött be, aminek a következménye egy seggrepacsi volt Jinxxtől. Chris megugrott, Andy leesett, mi meg röhögtünk a mutatványokon és leültünk az asztalhoz. Andy fülig érő vigyorral nyugtázta a pulcsimat.

-Mit vigyorogsz Biersack?
-Én semmit, csak boldog vagyok, mert a haverom végre összeszedte magát és a tettek mezejére lépett.
-Ash?
-Igen, eltaláltad Jake. Ügyes vagy.
-Ne szemétkedj velem Andy. Idősebb vagyok.
-Én meg magasabb.....és van nálam egy spatula.
-Mellőzzétek már ezt a gyerekes viselkedést és tömjetek már meg a beleteket.

Szótlan ültünk, csak a kanalak csörgését lehetett hallani a tányérban, az óra kattogását, valamint a légy zümmögését. Idilli, szinte már családi hangulat uralkodott az asztalnál. Ha egyikőjüket elkapta a nevetőgörcs valamiért, összepréselt szájjal próbálták megúszni egymás nyakleveseit.
Ebéd után bekuckóztam Ash ágya közepére és pléddel a hátamon hívtam Skype-on a rég elfeledett barátnőm. Nirvana és én eggyüt nőttünk fel. Neki barna haja,barna szeme van és oda a vissza van a BVB től. Szabályosan fangörcsöt kap tőlük. Ha tudná, hogy kikkel élek én eggyütt...

-Haló! Ana hallasz?
- Igen.
-Most is?
- Igen. De kérdeznem, hogy hat hónapig mi a faszért nem hívtál? Jó barátnő vagy te... Álljunk csak meg. Ez a szoba sötétkék, egy franciaágyon ülsz és boldog vagy, ráadásul, ha jól látom van egy OUTLAWos pulcsid. Honnan szerezted be? Egyáltalán hol vagy most?
-Hosszú lesz. Elöre szólok, hogy nyelj le mindent és ülj le mert rázós lesz.
-Oké.
-Minden úgy ment ahogy eddig is, tudod... Csak annyi különbséggel, hogy új osztálytársam lett. Kb. 180 centi, barnásfekete haj, Az arccsontján egy.....
-Anyajeggyel.
-azzal. És outlaw tetkóval a hasán.
-*Eeeeeeehhhhh* Aaashley Purdy...... Az osztálytársad?

Pont ezt a pillanatot választotta, hogy benyisson a szobába. Érdeklődve fordult a laptop felé, én meg rekordügyességgel magyaráztam el neki, hogy a barátnőm van a vonalban. Lehuppant mögém és az állát a vállamra téve, mosolygott a kamerába.

-Helló A nevem..
-Ashley Purdy. Tudom. Basszusgitáros a Black Veil Brides-ban. Ez a te szobád?
-A Black-házban, igen. Van még egy szabad hely CC mellet ha gondolod.
-Ash!
-Nem köszi, talán majd máskor. Amúgy milyen utcában is laktok?
Mert mellettem van egy eléggé nagy ház, aminek a hátsóajtaján most rontott ki... Andy... és CC egymás után.
-Gyere, Ugorj át hozzánk.
-Jó. Mielőtt árugrok, egy kérdés. Mi van közted és Ash között?
-Drága Anna. Be kell jelentenem neked, hogy azt hiszem van valakim akit szerethetek.
-Éljen! Szerelmes az Én drága jó barátnőm. Jó az ízlésed. Csaó!

Lecsukta a Skype kamerát, én lefagytan ültem...immáron Ash meleg ölelésében. Nemsoká csengettek és a barátnőm vágódott be az ajtón, egyenesen az ajtót nyitni igyekvő CC karjaiba.

-Helló Chris.
-Mi ez a nagy ricsaj?
-Semmi, csak áthívtam Annalyset. Itt lakik mellettünk és látta ahogy CC és Andy kergetőznek. Remélem nem fogom megbánni a tettem.
-Felőlem nem fogod...

CC behatárolhatatlan mosollyal nézett nézett barátnőmre. Vajon, alakulhat ki szerelem első látásra két olyan ember között, akik talán teljesen eltérnek egymástól? Mert Chris rocker és minden olyan megvan benne ami a másik négyben, Ann pedig kissé visszafogottabb mint én. Csak egy baj van vele. A BVB Armyba való belépés teljesen elveszi az eszét. Jelenleg rögtönzött videojátékba kezdett Jake, CC és Ann. Mivel kevés volt a hely, Annelysenek kellett CC ölébe ülni. Amit szemmel láthatóan élvezett.

-Ash... Menjünk már fel.
-Miért suttogsz?
-Hát nem látod? Andy és Jinxx is elpárologtak és Jake is elfog?
-Hagyjuk egyedül őket?
-Miért ne? Annalyse úgy is Christ kedveli. Ha hallottad volna, hogy miket nem tud ott áradozni róla. Szerinte annyira cukin mosolyog és igaza is van. Meg aztán ott van Chrisnek az arcélei.
-Igen.... Mmmm...nincs kedved hancúrozni?
-Nincs. Áááá... Ashy tegyél le.
-Nem én.
-Tegyél már le. Ááá, itt ne, heeheez neeeeheeheee.... Ez csikis.
-Halkabban visítozz már, mert a végén még azt, hiszik, hogy megerőszakollak.

Izgatásnak.....csigáznak itt hagyom nektek eme remek véget. Gondoljatok azt amit akartok...

Saviour [Befejezett]Where stories live. Discover now