13.rész

227 20 9
                                    

-Ash!
-Itt vagyok, nyugi...
-Tom majdnem kinyírt, de besült a pisztolya, amire elvörösödött, majd megjelentélt te, ő elsápadt és lesüllyedt a pokolba. Fekete angyalszárnyiad voltak....és kurvára...nagyon...te...kibaszott szexi voltál. Hát azt hittem, hogy ott csinálom magam össze.
-Nekem csak annyi maradt meg, hogy szexi angyal...
-Egoista. Hát nem érted, hogy azért sikitoztam a neved, mert nem tudott Tom megölni?
-De. Csak jól esett a bókod.
-Nem bók volt, hanem tény, de ha bóknak akarod venni, akkor vedd annak.
-Sophia! Hová mész?
-Reggelizni Ash, reggelizni, ha rájöttél volna....reggel van és én éhes szoktam lenni. Nem tudom, hogy vagy te ezzel, de én mentem.

Becsaptam magam mögött az ajtót és magára hagytam Asht. Ha ennyire nem érti, majd rájön. Rájön arra, hogy ez nem volt jó húzás. A reggeliző asztalnál senki nem volt, csak Anne, aki igen jól ismerhette Asht, hiszen amikor észrevett, belém gyömöszölt egy háztartási kekszet.

-Min vesztetek össze?
-Semmin. Tényleg. Csak elmondtam, hogy mit álmodtam és az utolsó mondatot bóknak vette, pedig nem annak szántam. Parszt.....
-Nem, Ashley nem paraszt. Ha hiszed ha nem, ő fél. És szokása néha enyhe egoista megjegyzéseket tennie, hogy erősnek tüntesse fel magát, holott...
-Mitől fél Ash?
-Attól, hogy soha nem fogják viszont szeretni. Lehet, hogy neked nem mondta, de az előző két barátnőjében vakon megbízott, odaadta szívét-lelkét neki. Erre mit csinált a vipera? Otthagyta! Összetörve! Akkor kezdte el vagdosni magát, de valahogyan kikecmergett ebből, mondjuk lehet, hogy ehhez köze van a barátainak...
-Jake, Jinxx, CC és Andy...
-Igen ők. Elmentek vele egy csomó helyre és próbálták elfeledkezni vele Dani-t. Dani kicsit volt csak alacsonyabb nála, fekete-vörös haja volt és nagy keble, a segge...az is formás volt.
-Nagyi! Hányszor mondtam már, hogy annak a kurvának a nevét se ejtsd ki a szádon? Megmondtam már, nem akarom hallani.
-Ashy, kérlek... Úgy véltem, jobb ha Sophia is tudja kivel kell szemben állnia.
-Igen, az a ribanc már megint keres, miután rájött, hogy a csicskájának nincs több pénze. De én többet nem adok annak a rühös dögnek! Legszívesebben... --Ash elhúzta a nyaka előtt az ujját és egy csontroppanáshoz hasonlatos hangot adott ki-- de nem teszem. Nem vagyok olyan.

Néma csend szállta meg az étkezőt, senki egy árva szót sem szólt, némán hordtuk ki a tányérokat az asztalra. Annak ellenére, hogy Ashy hozzáállása megváltozott és igyekezett kiengesztelni, úgy gondoltam, had' törje magát még egy kis ideig. Közel volt hozzám, a fél karja a combomon nyugodott, de nem reagáltam neki semmit, csak erőltettem felé egy mosolyt.

-Nagyi? Hol van papa?
-Elment a városba, délután jön. Beszerez egy két dolgot.
-Értem. Köszi.

A fagyos hangulat olyanná fajult és olyan szinten találta kínosnak Anne, hogy magunkra hagyott minket. Amikor mi is végeztünk, Ash végigdőlt a kanapén, én is mellette, mert kíváncsi voltam, hogyan reagalja le.... Kelt volna fel, de nem tudott, mert nem engedtem az ölelésből, többeközt azért, hogy kifejezzem vonzódásom iránta. Kifújta a bentartott levegőt, nagyot sóhajtott, majd megszólalt.

-Nézd, Sophi, elbasztam, egy kibaszott egoista vagyok... Sajnálom. Nem akartam.
-Nem vagy te az, akit csak a mai napig kísért a múltad. Ezért nem hibáztathatod magad. ... Te sírsz?
-Igen...

Felelte elhaló hangon, olyan közel férkőzve hozzám, hogy éreztem a ruhán keresztül testének idomait. Könnyei egy kisebb foltot hagytak a pólómon, de nem érdekelt. Én nem egy ruháját áztattam agyon, szóval..jöttem neki eggyel. Egy kis idő után felkecmergett rólam, majd elindult az istállók felé. A nyergesből hozott egy kötőféket, pólóját hanyagul levetette és én egy röplabdást megszégyenítő mozdulattal vetődtem a ruhanemű irányába. Munkám eredménye egy mosolygó Ash és egy kissé sajgó jobb borda volt.
Fury felfigyelt a jelenetre és a karám távolabbi végébe ügetett. Ash átlendült a palánkon és közeledett a ló felé, az mindig odébb ment. Egy ideig ezt játszották, majd taktikát változtatott. Egy lepést tett felé. Fury hátrált, szemében félelem és bizalmatlanság csillant, pont olyan volt mint én. Aztán kb fél óra múlva Ash leült a karám közepére és lefeküdt a porba. A ló bizonytalanul feléhajolt és megszagolta a porban fekvő, meztelen, tetovált pasim. Ő lassan megmozgatta az ujjait, Fury hátrahőkölt és odébbfutott.

Saviour [Befejezett]Where stories live. Discover now