22.část

1.5K 100 6
                                    

Zase kratký a zase pozdě.. Omlouvám se, ale jinak to nejde. Nestíhám a je to hrozný. -_- Ale až bude epilog, tak chci napsat dlouhou část a myslí, že to bude brzo, protože myslím, že to nemá cenu to ještě nějak prodlužovat. Možná, že tohle je posledí část a pak bude epilog.

* Adell *

„Ahoj zlatíčko.“ Nechutně se na mě usmál.

„Ahoj Williame co tu děláš ?“ zeptala jsem ho. Vždyť nikdo o té chatě neví. Začínala jsem se bát.

„Tak mladá a naivní, ale jdu ti zpestřit život drahoušku. “Nechápavě jsem se na něj podívala. Na obličeji se mu pohrával úšklebek a celou si mě prohlížel.

„Tak co Harry? Jak to vzal ? „ sednul si na pohovku a pokračoval. „Víš jednou jsem mu slíbil,že mu zničím život i s tím co je pro něj nejdůležitější a to jsi ty,sice jsi ho opustila,ale to nestačí musí trpět ještě víc.Proto tu nesmíš být.“ Podíval se na mě. Zděsila jsem se.Co mi chce udělat,jakoby mi nepřímo zaznačil,že se mě chystá zabít.

„C-co po mě ch-ceš.“ Vykoktala jsem se sebe. „Řeknu ti to jednoduše.Teď si užijeme tvoje poslední minutu člověčího života a pak z tebe uděláme to co jsem já nebo Harry.“ Dořekl a začal se přibližovat a já couvat až jsem narazila do zdi. „Co tím myslíš uděláme to co jsem já ?“ říkala jsem mezi slzami,které se už prodrali na povrch. „Stále ti to nedochází zlatíčko.Harry je upír a já taky.“ Pohladil mě po tváři. „A ty budeš taky.Udělám z tebe vraždící monstrum. Budeš moje pomsta a taky hračka.Uděláš to co ti řeknu.“ A začal mě líbat.Odtrhla jsem ho od sebe a střelila mu facku a začala utíkat.Moc smysl to nemělo sotva jsem doběhla do vedlejší místnosti,byl přede mnou. „To si neměla dělat.Chtěl jsem,aby sis ještě naposledy něco užila,ale ty o to prostě nespojíš.“ Řekl a chytil mě pod krkem a přitlačil na zeď. Kousnul se do ruky,kterou mi přitlačil na pusu a donutil mě tak pít jeho krev.Byl to hnusný pocit.

Pak se mi zakousnul do krční tepny a začal mi sát krev.Snažila jsem se mu nějak ublížit nebo ho odtrhnout,ale nešlo to.Cítila jsem jak moje tělo opouští energie a síla.Hlavou mi prolítával celý můj přeslavný život.Už jsem cítila jak se mi zavírají oči a moje tělo těžkne.Než jsem úplně ztratila vědomí.Slyšela jsem jak říká : „Byla jsi chutná stejně jako tvoje teta.“ Posledních pár vteřin co jsem měla,jsem myslela na Harryho.

Někdy si uvědomíte co v životě potřebujete.To něco co vás doplní,co je jako vaše druhá polovina.Někdo s kým se umíte smát,uvolnit,někdo s kým zapomenete na okolí a užíváte si každou volnou chvilku jeho přítomnosti.Takový je pocit zamilovanosti,který převyšuje ostatní pocity.

A láska to je to o čem je život.Jednou jste nahoře a podruhé zas dole,ale nikdy nejste sami. Já si uvědomila,že Harry byl to něco co jsem potřebovala.Teď už bylo,ale pozdě.

A  potom to přišlo. TMA.

*Harry*

Odhodil jsem klíčky od auta a od svého bytu na stolek u dveří. Abych pravdu řekl, tak se trochu motám. Neměl jsem pít. Budu mít chuť někoho zabít. 

Don't touch me! (Harry Styles CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat