18.část

1.9K 106 3
                                    

Nejdelší část Don't touch me! :D 1200 slov :D normálně mám u týhle FF cca 800 slov hahah.xx No tak tady máme další část. Hope u like it.xx!

Darren. Kurva, co ten tady chce? Myslel jsem, že všichni vypadli. Šáhne na ní a zabiju ho, přísahám že jo. Abych pravdu řekl, tak mi to problém nedělá, hodněkrát  jsem zabil. I když na to teď nejsem pyšný. Blížil jsem se k ním, byl jsem nasranej, doslova jsem zuřil. Nebude se dotýkat mý holky. Došel jsem k nim a chytil ji za ruku a přitáhl ji k sobě.

Adell:‘‘Ale copak? Harry nám žárlí?‘‘

Darren:‘‘Ano, žarlí nám Harry?‘‘

Harry:‘‘Ty drž hubu. A ty‘‘ podíval jsem se na ní.‘‘běž za El a Louisem.‘‘

Adell:‘‘A ty seš co, že mi budeš říkat co mám dělat?‘‘

Harry:‘‘Tvůj přítel, takže běž.‘‘ jen protočila očima a odešla.

Darren:‘‘Ale, ale, copak to tu vidím, Nová láska? Styles se nám dokázal znova zamilovat?‘‘

Harry:‘‘Vypadni osud! Šáhneš na ní, přísahám že tě zabiju.‘‘

Darren:‘‘Samý vyhrůžky, ale skutek utek co?‘‘ zasmál se.

Harry:‘‘Předtím jsem v tom byl novej, bál jsem se, no teď jsem se změnil.‘‘

Darren:‘‘Když myslíš.‘‘ řekl a odešel. Kurva, tohle nedopadne dobře.

***

Celý měsíc bylo všechno v pořádku, no teď jsem u své ‘‘rodiny‘‘.   Musím jim všechno říct, všechno co se stalo za tu dobu, co jsme se nevěděli. Seděli jsme na gauči a mlčeli, nikdo nevěděl co má říct, proč se tu najednou Darren objevil. Zavibroval mi mobil a n displeji se objevila fotka Adell. Usmál jsem. ‘‘Omluvte mě.‘‘ přikývli a já zatím zmizel v koupelně. Přijal jsem hovor

Harry:‘‘Ahoj, jak-‘‘ nestačil jsem to do říct, protože jsem slyšel její vzlyky.

Adell:‘‘Harry..‘‘

Harry:‘‘Co se stalo?‘‘

Adell:‘‘Asley-ona-‘‘ rozbrečela se ještě víc.

Harry:‘‘Jedu za tebou!  Řekneš mi to doma. Pa‘‘

Adell:‘‘Do-dobře.‘‘ řekla a zavěsila.

Vběhl jsem do obýváků.‘‘Adell‘‘ vydechl jsem. ‘‘Něco je s její tetou a mám podezření, že za to můžou oni. Vracím s zpátky‘‘ řekl jsem a rychle vyběhl ven. Nastartoval auto a co nejrychleji jsem jel za Adell. Neřeším předpisy, kdykoliv mě chytí, tak je ovlivním a budu v pohodě. Zastavil jsem před jejím domem,  vyskočil z auta a ani se nezatěžoval za sebou zavřít, teď je mi přednější ona než nějaký zasraný auto. Zazvonil jsem a čekal než mi někdo otevře. Po chvíli se dveře otevřeli, ale ona tam nestála, ani nikdo z jejího rodiny, stál tam policista.

‘‘Vy jste?‘‘ zeptal se.

Harry:‘‘Přítel Adell.‘‘

‘‘Pojďte.‘‘ vešel jsem dovnitř a šel za ním, očima jsem vyhlížel jestli ji někde tady neuvidím, viděl. Seděla na gauči s Rebekhou vedle sebe, obě dvě brečeli. Mám z toho špatný pocit, něco mi říká, že jsou sirotci. A za to určitě může ten kretén Darren. Sedl jsem ji vedle nich. Adel se na mě koukla svýma ubrečenýma, červenýma očima.

Adell:‘‘Někdo-ji.‘‘ začala znova brečet. Pohladil jsem ji po zádech. Znovu na mě upřela zrak. ‘‘zabil.‘‘ vydechla a brečela ještě víc než předtím. Silně jsem jí obejmul a do ucha ji pošeptal, že za chvíli příjdu, že budu při ní a že všechno bude v pořádku. Vstal jsem a namířil s to k tomu policistovi, který mi otevíral dveře.  Postavil jsem se před něj a odkašlal si. Svůj zrak z nějakých papírů přemístil na mě.

‘‘Přejete si?‘‘ buď to půjde po dobrým nebo ho jednoduše ovlivním.

Harry:‘‘Co se stalo?‘‘

‘‘Slyšel jste už od vaší přítelkyně, někdo zabil jejich tetu.‘‘ řekl jednoduše, jako kdyby se nic víc nestalo.

Harry:‘‘Chci vědět o tom něco víc!‘‘ řekl jsem trochu naštvanějším tónem.

‘‘To by nešlo, nebyl jste příbuzný k paní slečně Ashley Smith, takže vám o tom bohužel víc říct nemůžu.‘‘ Ne? To se uvidí.  Podíval jsem se mu hluboce do očí.

Harry:‘‘Řekni mi všechno, co víš.‘‘  zamyslel se a mluvil.

‘‘Takže dnes ráno jsme našli tělo Ashley Smith v parku St. Grace. Ležela tam normálně na zemi s roztrhaným krkem, v těle nebyla ani kapka krve.  Vypadá to na další útok zvířetem. Tady jsou fotku.‘‘ řekl a podal mi něco do ruky. Vzal jsem si to a zjsitil, že to byli fotky těla Ashley.  Já toho Darrena zabiju až ho potkám. Nebude zabíjet nevinný lidi, hlavně ne ty, kteří něco společného s holkou, kterou miluju. Všechny fotky jsem si do detailu prohlédl. Samozřejmě, že to byl upír kdo jiný by to byl? V těle nebyla ani kapka krve, roztrhaný krk má to všechny příznaky. A jsem si na 100% jistý, že to byl Darren, aby se mi pomstil za to v klubu. Přísahám, že ho zabiju.

*ADELL*

Harry už je třetí den u své rodiny, nevěděla jsem že má rodinu, ale tu má asi každý, mělo mi to dojít.  Natáhla jsem se pro mobil, abych zjistila kolik je hodin. Bylo půl 10, takže je načase vstát. Vylezla jsem z postele a šla do kuchyně připravit  snídani.  Chvíli jsem se rozhodovala mezi palačinkami, lívanci nebo omeletou, no jako vždy to vyhrály palačinky. Všichni je milujeme.  Smíchala jsem směs a začla vařit, smažit nebo péct? To je jedno, prostě víte co myslím.  Když jsem měla hotové čtyři, někdo zazvonil.  Šla jsem teda otevřít dveře a v nich stály 3 policisté. ‘‘Počkejte.‘‘ řekla jsem a utíkala do kuchyně, abych mohla vypnout sporák. Doufám, že Rebekah nic neprovedla, nebo spíš doufám, aby se Harrymu nic nestalo.  Pozvala jsem je dál.

‘‘Měla by jste se posadit slečno Smith.‘‘ přikývla jsem a posadila se. Sakra, něco se stalo, adrenalin ve mně stoupá.

‘‘Vaše teta, bohužel dnes zemřela.‘‘ když to řekl, zastavilo se mi srdce. To nemůže být možný.  Nedýchala jsem. Policajti na mě mluvili, ale já nereagovala, nevím totiž co říkali, jen vím, že jsem je viděla hýbat pusou. Jeden policista mě chytil jednou rukou za ramena a druhou mě začal pomalu dávat facky. Když jsem ani tak nereagovala, dal mi větší a já si uvědomila, co se právě stalo. Slzy mi tekly po tvářích.

Adell:‘‘Jak?‘‘

‘‘Dnes ráno ji jeden pán našel ležet celou od krve n parku St. Grace.  Měla roztrhaný krk a byla bez krve. Někdo ji zabil. Je mi to líto.‘‘ Někdo ji zabil? Vždycky jsem si myslela, že se to děje jen ven filmech. Vím, že se lidé zabíjejí normálně i venku v tomhle světe, ale nikdy jsem si nemyslela, že se to zrovna stane mě, že mi někdo zabije Ashley.

‘‘Vím, že to pro vás bude těžké, ale musíme se vás zeptat na pár otázek. Vaše sestra je doma?‘‘ přikývla jsem.  Vyšla jsem schody, zaklepala na Reb dveře a vešla.  Ještě spala, jak krásně spí, vypadá šťastně, nejraději bych ji nebudila a nechala to být, neřekla bych jí to. No ona by si všimla, že něco není v pořádku, a že Ash je nějak dlouho pryč.  Musím ji to říct, a čím dřív tím líp.

Adell:‘‘Reb, probuď se.‘‘ hladila jsem ji po tváři. Zamrkala jejíma dlouhýma řasama a otevřela oči.

Rebekah:‘‘Co se děje, že mě budíš tak brzo? A proč brečíš?‘‘

Adell:‘‘Dole jsou policisté, Ashley někdo-‘‘ nemohla jsem to doříct, protože se mi zlomil hlas.

Rebekah:‘‘Ne!‘‘ rychle se posadila, obejmula mě a brečela semnou.‘‘Jak?‘‘ zeptala se.

Adell:‘‘Já nemám sílu, pojď dolů a oni ti to řeknou.‘‘ sešli jsme dolů. Zeptala jsem se jich jestli by byli tak hodní a vysvětlili jí co se stalo, protože já nemůžu, je toho na mě moc. Tohle všechno, proč se to kurva musí stát zrovna mě? Přišla jsem o rodiče a teď i o tetu. Kurva! Kurva! Kurva!

Don't touch me! (Harry Styles CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat