17.část

2.2K 108 3
                                    

Coments&Votes. Hope u like it.xx

O měsíc později(Musela jsem, aby se konečně začlo něco dít:D)

*HARRY*

Dnes jsme spolu už dva měsíce,  jestli se ptáte, jestli jsme spolu spali, tak ne.  Ani jeden z nás nechce tu sázku?, dá se to tak říct, porušit. Bez sexu jsem byl asi tak 20 let? Jsem zvědavej jestli ona to vydrží. Dnes jdeme já, Adell, Eleanor a Louis do klubu. Poslední dobou, tam jsme skoro pořád, každý víkend. Nevadí mi to, protože se třeba může stát, že to Adell přežene s pitím a vrhne se na mě a tím sázku prohraje.  Proto se radši s pitím krotím, hlavně taky kvůli chuti na krev. Vždycky to tak mám, pokud se hodně opiju, potřebuju krev. Lidskou krev jsem měl naposled tak před 6 týdny? Přesně si to nepamatuju, no byl to ten den, kdy Eleanor spala u Adell a já šel s Louisem do klubu, kde semnou flirtovala ta holka. A já pil z tý starý paní. Ta byla moje poslední. A taky bude, alespoň ještě dnes. Nesmím udělat nějakou blbost aby se mě Adell nebála. Ještě není vhodný čas, aby se to dozvěděla. Za ty dva měsíce jsem jí neřekl, že ji miluju, protože nevím jestli ona uchovává stejné city ke mně. Skláním se spíše, pro ne. Řekl, bych že mě má více než ráda, ale rozhodně mě nemiluje, tak jako já ji. Sám nevím, jak se to stalo. Možná to bude zas něco z upírství, řekl bych že zesilňování pocitů. No nevadí mi to,  jsem jen rád, že po takové době, zase k někomu něco cítím. Vzal jsem deník a začal psát.

Dnes jdeme zase do klubu. Ano zase, jdu tam abych dohlédl na Adell, aby toho vypila co nejvíce a podlehla mi. Přeci jsem ten neodolatelný nebo snad ne? Pochybuješ o mně? Jasně že ne. Ani nemůžeš, protože by si skončil v ohni a já bych si pořídil jiný. Víš moc dobře, že bych to udělal, víš co jsem zač nebo snad ne? Připomenu ti to. I am a VAMPIRE. Do you understand? Yes? Okey, well. Just kidding. Ne, teď fakt, pochybuješ o mně? Myslím, že ne. Moje obavy o tom, že zrazení jsou ještě tu, úplně vymizeli. Že by si 3 měsíce nikde neukázali je prostě divné a ani žádní mrtví, takže už tu nejsou. Jsem rád, nebudou dělat zbytečné problémy. Musím se jít připravit,  pak ti dám vědět jak to dopadlo.

Zavřel jsem deník a začal s přípravou na dnešní večer.  Dal jsem s sprchu a teď přemýšlím, co is vzít na sebe. Kalhoty mám vybrány, jako obvykle úzké a černé. Jen nevím, co si vzít jako vršek. Rozhodl jsem se pro hnědou kostkovanou košili, kterou jsem si nechal z půlky rozepnutou. Na to jsem si dal ještě jednu košili a to červenou, taktéž kostkovanou.(Multimedia) Rukou jsem si prohrábl vlasy, navoněl se a mohl jsem vyrazit.

Dorazil jsem k jejímu bytu a zazvonil. Po chvíli mi otevřela. Políbila mě a už si to mířila ke mně do auta. Nasedla na místo pro spolujezdce a čekala než nastoupím já. Nastoupil jsem a jeli jsme přímo do klubu, kde nás už měli čekat Louis s Eleanor. Celou cestu do klubu mi Adell říkala jak se strašně těší, že si takhle dlouho už neužívala. Když jsem jí na to odpověděl, že naposled před týdnem, tak se urazila a byla ticho po celou cestu. Stejně mi za chvíli něco řekne, jsem si jistý, nemá totiž ráda ticho. Vystoupili jsme a namířili si k boxu, kde jsme pokaždé seděli. Hrdličky tam už byli a popíjeli.

Už nějakou dobu jsme tu seděli a pili, Adell semnou zatím neprohodila ani jedno slovo, no s Eleanor a Louisem se jí povídalo dobře. Já jsem se s pitím krotil, ale taky jsem si dával do sebe, občas jsem prohodil pár slov s Louisem, který mě právě táhne někam do zadní části klubu, kde není zas takové rušno.

Louis:‘‘Už jste spolu spali?‘‘

Harry:‘‘Ne, ona nechce povolit a já ji rozhodně nenechám vyhrát.‘‘ a přesně takhle to bude, ona mi musí podlehnout, já budu ten co vyhraje. On se jen zasmál a šel zpátky k boxu, kde Adell nebyla. Si si šla odskočit. Když se po dlouhé době nevracela, bylo mi to divný, že se ani El neptá kde je.

Harry:‘‘Kde je-‘‘ nestačil jsem to doříct a El mi hlavou naznačila kam se mám podívat. Tancovala tam s… Do prdele.

Don't touch me! (Harry Styles CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat