16.část

1.9K 113 2
                                    

Ano, krátká ale prostě je to těžký psát. Upadají nápady, zase se mi líp píše Never give up. Nevím proč, ale pořád se to střída. Do o toho píšu ještě I must kill u, but I cant a překládám Psychotic ...Hope u like it.xx

*ADELL*

Abych pravdu řekla, tak večeře nebyla zase tak hrozná, jak jsem si myslela. No Ashley občas řekla něco z mého dětství nebo klidně z teď a vždycky jsem byla červená jak rajče. No kdo by ne, když říká mému příteli moje trapasy? Nejhorší na tom bylo, že si to Harry užívala, pořád se jak debil usmíval. I když zrovna nic neříkala on se usmíval sám pro sebe jako idiot. Chvílema mi to připadalo i jakože si mě představuje, no to by byl vážně blázen. Bavili jsme se také o mých rodičích, no to mi nahrnulo slzy do očí, Harry si toho všiml a poprosil Ash, aby přestala mluvit o nich. Za to jsem mu strašně vděčná, no jednou mu to stejně chci říct, až na to bude vhodná chvíle. Právě teď ležíme v posteli, moje hlava na jeho hrudi s obmotanýma rukama kolem jeho vypracovaného těla. On má taktéž obmotané ruce kolem mého těla, akorát jednou rukou mi kreslí obrazce na záda, je to vážně příjemné a uspává to. No já se Harryho na něco potřebuju zeptat.

Adell:‘‘Harry?‘‘

Harry:‘‘Um?‘‘

Adell:‘‘Jsme spolu už tři týdny.‘‘

Harry:‘‘Jop.‘‘

Adell:‘‘Si panic?‘‘ tahle otázka ho docela zaskočila.

Harry:‘‘Bože ne, proč si to myslíš?‘‘

Adell:‘‘No tak, většina párů by už v našem věku spolu něco měli.‘‘

Harry:‘‘Mám to brát jako výzvu?‘‘ ďábelsky se na mě usmál.

Adell:‘‘Já se jen ptám, proč si mě třeba nenutil nebo něco takového. Však víš co tím myslím.‘‘

Harry:‘‘Měl jsem pocit, že ještě nechceš. Že je moc brzo.‘‘

Adell:‘‘Nejsem panna bože.‘‘ zasmála jsem se.

Harry:‘‘Já vím, však tvoje teta Ash mi říkala, o tom fotbalovým týmu.‘‘ zase se ďábelsky usmál.

Adell:‘‘Víš co? Tak za tohle se stebou nevyspím pěkně dlouhou dobu. Schválně jak dlouho to bez sexu vydržíš.‘‘

Harry:‘‘Takže sázka jo?‘‘

Adell:‘‘Jop, a klidně ať si trvá rok. Teda pokud spolu ještě budem.‘‘

Harry:‘‘Budem!! A klidně rok, klidně dva. Ale to porušíš věř mi.‘‘ mrkl na mě. Shodila jsem ho z postele a vítězně se usmála.

Harry:‘‘Au!‘‘

Adell:‘‘Nebreč, nesmíme být spolu v posteli, když máme tu sázku. Mohl by si na mě něco zkoušet.‘‘

Harry:‘‘Fajn, jak chceš budu pát teda tady na zemi. Ale ne že za mnou budeš brečet ať jdu k tbě, že ti je zima, že potřebuješ ohřát, nebo že potřebuješ lásku. Kašlu ti na to.‘‘ znova na mě mrkl.

Adell:‘‘Nepotřebuju tě tady.‘‘ oba dva jsme si lehli a leželi. Já na posteli a on na zemi. No po chvíli jsem si uvědomila, že nemám deku nic.

Adell:‘‘Hej Styles?‘‘

Harry:‘‘Co chceš Smithová?‘‘

Adell:‘‘Nepotřebuješ deku nebo něco? Aby si se mohl dobře vyspat a aby si v noci neutíkal ke mně.‘‘

Harry:‘‘ No to si piš, že chci.‘‘ řekl. Vstala jsem z postele a vytáhla jsem náhradní deku a polštář. Mrskla jsem to po něm a snažila se usnout. Za chvíli jsem byla  říši snů.

*HARRY*

Dnešek jsem si vážně užil, hlavně to jak Ashley vyprávěla její trapasy, no nejvíc mě dostalo to, že se vyspala s každým z fotbalového týmu.  Nikdy bych to do ní neřekl, je to prostě rebel. Naše sázka je docela dobrá, no nejsem si jistá jestli to tak dlouho vydržím. Rok nebo dva? Co jsem to kurva zase řekl?  No budu se muset dávat bacha. Nechápu, ale proč semnou nechce spát normálně  posteli, však jsme už několikrát spolu takhle spaly a nic jsem nezkoušel, a ani ona. Je prostě divná. Dneska jsem si nemohl nic napsat do deníka, nemohl jsem si napsat, jak moc jsem si tento den užil, jak jsem šťastný. Nemůžu popsat svoje pocity, když jsem viděl, že se jí do očí hrnou slzy, když Ash začala mluvit o jejích rodičích.  To  jak mi zmáčkla ruku, když jsem Ash řekl, aby přestala. Ten její krásný úsměv, na to se nedá zapomenout. Předtím než jsem usnul, musím myslet na ní, musím myslet na to co k ní cítím. Myslím, že dnešním dnem ji miluju. 

Don't touch me! (Harry Styles CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat