12.část

2.2K 115 8
                                    

Ano, ano ano :D Snažím se přidávat každý den. Takže si toho važte a pokud chcete, aby to tak bylo pořád, tak mi dávejte víc komentů a votes! :P

*ADELL*

Zase ten pocit. Znovu ho prožívám, dnes už po druhé. Jeho rty jsou tak měkké a já se jich nemohu nabažit. Je úžasné ho cítit, no já doufám, že to brzo neskončí. Přeci jen se nějak moc neznáme,  abych pravdu řekla, tohle by do mě nikdo neřekl. Líbat dva kluky za den a z toho není ani jeden můj přítel. Chudák Ian, doufám že to vezme dobře. Ještě dnes mu to budu muset dřív. Čím dřív tím líp.  Když už nám docházel kyslík odtáhli jsme se. Usmíval se, jak on má krásný úsměv a ty jeho ďolíčky. Bože.

Adell:‘‘Beru to, jako ano.‘‘ usmála jsem se nejroztomileji jak jsem mohla.

Harry:‘‘ Řekl bych, že teď si moje holka.‘‘ ušklíbl se.

Adell:‘‘A ty můj kluk?‘‘ hlasitě jsem se zasmála.

Harry:‘‘Takže jsme oficiálně spolu.‘‘ mrkl na mě a dlouze mě políbil.

***O dva týdny později***

Už jsme spolu s Harrym celé dva týdny a zatím nám to klape. Říct, že ho miluju bohužel říct ještě nemůžu, no mám ho strašně ráda. Řekla, bych že to Harry cítí úplně stejno, no náš vztah se postem času zlepšuje. A co na nás vztah řekli moji kamarádi? Eleanor, byla chvíli naštvaná, ale postupem času si na Harryho zvykla, no pořád ji něco na něm vadí. Louis to vzal hned dobře, přál nám to a už si i Harryho párkrát přivlastnil, myslím že jsou kamarádi. Ian náš rozchod vzal dá se říct dobře, řekl mi že to očekával, že to mezi námi už tolik neklapalo, ale když se dozvěděl, že mám jinýho, naštval se na mě a nebere mi telefony, neodpovídá mi na sms a když se stavím u něj doma, tak tam není. Ash, mi řekla, že mi to přeje akorát ji štve, že hned po rozchodu mám nového. A to nevím, že když jsem s ním začala chodit, tak jsem ještě byla s Ianem. A ani se to nedozví. Rebekah to vzala no cituji ‘‘Ááááá, proč ty si najdeš vždycky takovýho sexy kluka a já nic?  Určitě je dobrej v posteli! Pak mi řekneš‘‘  A to jí je teprve 14. Děti jsou v téhle době až moc vyspělé. Teď sedím doma na gauči společně s El, stavila se protože Louis šel opět někam s Harrym, štve mě to a nepochybuju o tom, že ji taky.

Eleanor:‘‘Už jste spolu spali?‘‘ zeptala se. Nadzvedla jsem obočí, to se mě vážně ptá na tohle?

Adell:‘‘Ne Eleanor, jsme spolu jen dva týdny, co od toho čekáš?‘‘

Eleanor:‘‘Um.. no myslela sem, že když tehdy si se líbila s tím klukem a i Harrym, tak že si už prostě.. no.. že si se změnila a nečekáš až do svatby.‘‘ zasmála se. Jako vážně?!

Adell:‘‘A já jsem čekala s Ianem až do svatby? Vždyť mi bylo 16.‘‘ protočila jsem očima.

Eleanor:‘‘Skoro 17.‘‘  smála se. Co je na tom vtipného?

Adell:‘‘Prostě je ještě čas, navíc neřekla bych že Harry by měl o to zájem.‘‘ mrkla jsem na ní.

Eleanor:‘‘Myslíš, že je panic?‘‘ jen jsem pokrčila rameni a odešla do kuchyně udělat čaj. Napustila jsem vodu do konvice a dala ji ohřát. Ze skříně jsem vytáhla dva hrníčky, do kterých jsem dala čaj v pytlíčku. Konvice vydala znamení,, že je vodo hotová.  Zalila jsem čaje, odnesla je do pokoje, položila je na stůl a sedla si. El něco ťukala do mobilu, určitě shání Louise.  Sáhla jsem po ovladači  zapnula televizi.

*HARRY*

Milý deníčku, už je to dva týdny, co jsme spolu. Milý deníčku? Jsem jak nějaká citlivá holka z nějakýho dojáku. Nebudu to  řešit a nebudu to rozhodně ani škrtat,  nevypadalo by to hezky. I když moje písmo, no nebudu ho radši komentovat. Teď jdu k věci. Už to jsou dva týdny. Miluju ji? Sám nevím, vím jen to, že ji mám strašně moc rád a nikdy bych ji za nic nevyměnil, nikdy bych ji neublížil a nedám na ní dopustit. Každý den si k sobě najdeme cestu a jsme si o krok blíž.  Za chvíli se mám sejít s Louisem.

Dnes mě opět Louis přemluvil ať sním jdu do baru.  Mám pocit, že jsem s ním víc než s Adell, ale co mám dělat, musím s jejíma kamarády vycházet, akorát s Eleanor to je menší problém, ta si ke mně ještě nenašla cestu. Řekl bych, že to je tím jak si myslela, že ji chci zabít.  No to bych nikdy neudělal.  Sice jsem pár lidí už zabil, ale nikdo z nich neví a ani se to nedozví.  Časem Adell řeknu, co jsem zač, ale to bude za dlouhou dobu, co budeme spolu. Musím mít jistotu, že mě neopustí,  musím mít jistotu, že mě bude milovat co nejvíc to půjde.

Don't touch me! (Harry Styles CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat