14.část

2K 114 7
                                    

Přiznejte, kdo z vás i myslel, že tam bude stát Harry? :D Hahha oklamala jsem vás! :D Hope u like it.xx

Adell:‘‘Louisi, co tady děláš? Kde je Harry?‘‘

Louis:‘‘Ahiokj Adsddell, Harryty jedekl  dodomiu‘‘ Sakra, sakra, sakra. Je až moc opilý.

Adell:‘‘Pojď si lehnout.‘‘ vzala jsem ho kolem pasu a odnesla ho na gauč. Ještě,  že Ashley s Rebekhou jsou na týden na Rebekhiným školním výletě, kde mají mít i někoho dospělého. Položila jsem ho a přikryla dekou, zhasla a šla do pokoje za El. Ta samozřejmě pořád spala.  Lehla jsem si k ní, přikryla se a zavřela oči. Asi po půl hodině jsem usla.

*HARRY*

Zaparkoval jsem u zdejšího parku. Je tu tma a nechodí tady moc lidí.  Seděl jsem na lavičce, u které bylo rozbité světlo a čekal kdo kolem projde. Byl jsem netrpěliví, když pořád nikdo nešel. Po chvilce jsem uslyšel nějaké kroky  v pozadí. Otočil jsem se a šla tam nějaká postarší paní. Mohlo by jí být kolem padesáti. Ale krev jako krev.  Upírskou rychlostí jsem se rozeběhl, že si toho ani nevšimla a už jsme z ní pil. Byl jsem překvapený, že její krev chutnala mladě. Takže jí asi padesát nebylo, což byl můj odhad, ale nevadí tím líp. Sál jsem, nemohl jsem přestat. Nemůžu ji zabít. Nemůžu!  Násilí jsem se odtrhl.  Celá vyděšená na mě koukala, nemohla řvát, protože moje ruka skončila na její puse. Zadíval jsem se jí do očí.‘‘Nic, si z toho nebudeš pamatovat. Procházela si se parkem, byla tma a nic si neviděla. Nic se nestalo, nikoho si nepotkala. Na krk si uvážeš šálu a nesmíš ji sundat, dokud se ti to nezahojí.‘‘ přikývla a já ji nechal odejít. Chybělo mi to. Chybělo mi cítit se tak svěže, fajn, mladě. Je mi 20, teda vlastně by mi mělo být 40, ale to je detail.  To, že budu vypadat, tak jak vypadám, je další výhoda být upírem, vypadáte pořád stejně, nestárnete. Nasedl jsem do auta a jel domů. Řekl, bych že Adell už určitě spí, tak ji nebudu zbytečně budit a otravovat, zbytečnými otázkami, když nepotřebuju nic důležitého.

*

Vlezl jsem do sprchy a užíval si dopadající kapky na mé nahé tělo. Po celém těle jsem si rozetřel sprchový gel a nechal ho chvíli působit. Poté po opláchl a vylezl ze sprchy. Oblékl jsem si jen trenky, a zalezl do postele. Ještě předtím než jsem šel spát, vytáhl jsem si deník a psal.

Opět jsem se napil. Bez lidské krve, to prostě nevydržím. Pokud bych se nenapil z člověka dnes, neví co bych dělal zítra s Adell, bál jsem se, že se neudržím a vysaju z ní všechno krev v těle. Jen ta představa je hrozná, tak jsem si prostě odchytil náhodou paní v parku a napil se z ní. Málem jsem ji zabil, když jsem se nemohl odtrhnout. Ale moje podvědomí to dokázalo. Řvalo na mě ať přestanu a já přestal. Ovlivnil jsem ji a nechal ji jít. Patřím mezi ty hodné upíry, alespoň pro teď. Nechci už nikdy opakovat to, co se stalo, po smrti Vil. Nesmí se to opakovat, protože by to všechno dopadlo špatně. Hodně špatně. Teď budu moct být bez lidské krve týden, max dva týdny a pak si zas budu muset někoho najít a napít se z něho. Bojím se toho dne, kdy Adel zjistí co jsem zač a pošle mě do prdele. Neumím si to bez ní představit. Doufám, že Louis dnes došel domů v pořádku. Sice jsem ho vyhodil před bytem, ale i tak musel do schodů, musel otevřít dveře, zavřít je atak podobně a s jeho stavím nevím nevím, snad je v pořádku.

Odložil jsem deník a tužku zpátky na své místo a zalehl jsem do postele. S myšlenkami na ní jsem usnul.

‘‘Co si zač?! Sakra Harry řekni mi to! Vím, že nejsi normální člověk, sakra vím to.‘‘ zakřičela a po tvářích ji stékaly slzy.‘‘Já..já.‘‘ nemohl jsem se vymáčknout. Bylo těžké to slovo říct před člověkem, kterého nadevšechno milujete a teď vás opustí. ‘‘Kurva Styles! Řekni mi to, nebo je mezi námi konec.‘‘ musím se jí na to zeptat. ‘‘Slíbíš, že když ti řeknu pravdu neopustíš mě?‘‘ koukal jsem jí přímo do očí.‘‘Stejně už nikoho nemám. Mám jen  Rebekhu, Louise s El a tebe, prosím řekni mi to.‘‘ byla už trochu klidná.‘‘Upír‘‘ řekl jsem a sledoval její reakci.‘‘Co?‘‘ řekla.‘‘Jsem upír. ‘‘ omdlela.

Otevřel jsem oči a prudce se posadil. Bože, byl to je sen.

Don't touch me! (Harry Styles CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat