7.část

2.7K 148 8
                                    

Sice to je krátká část, ale aspoň něco. :) Snad se bude líbit. I když si nemyslím..

*ADELL*

‘‘CO?‘‘ ozvalo se jednohlasně a všichni jsme vykulili oči. Nemůžu uvěřit, že to opravdu řekla.

‘‘Počkej..já..já.. ji nechci zabít‘‘ řekl a zmateně se na díval. Jen jsem pokrčila rameny na znak toho, že nevím  čem Eleanor mluví.

‘‘Tak proč ji sleduješ?‘‘ nadzvedla obočí.

‘‘Nesleduju! Chtěl jsem se jí omluvit za moje neobvyklé chování. Nic víc.‘‘ řekl a já se na něj usmála.

‘‘A proč si tady s Louisem?‘‘ zeptala se ho El. Je nějaká zvědavá.  No Harry najednou ucukl a nevěděl co má říct.

‘‘No..hm… byl jsem za ním, aby mi řekl co si o mě Adell myslí, jestli má cenu se omlouvat‘‘ řekl  a mě to ani nepřekvapovalo.

‘‘Vidíš El, nic za tím není‘‘ řekl Loui a políbil by ji. Ona se jen omluvně usmála a zase se věnovala Louisovi. Ty dva jsou nechutní. Sice jsou spolu asi dva týdny, ale já na to prostě nemůžu zvyknout. S Harrym jsme tam stály jako tvrdé Y. Tak jsem začala konverzaci, abychom to trapné ticho mezi námi přestalo.

‘‘Takžee?‘‘

‘‘Omlouvám se?‘‘ řekl nejistě a pohrábl si jeho krásné, kudrnaté vlasy. Bylo to sexy.

‘‘Fajn‘‘ odsekla jsem a šla od sebe oddělit ty dva, nebo se navzájem sežeru.  Chytla jsem za ruce a táhl je pryč. Oba dva nesouhlasně zavrčeli, ale nic radši neříkali a šli za mnou. Věděli že by nemělo cenu se vzpírat, protože bych je od sebe zase odtrhla a tahala je zase pryč. Teď jsme na cestě k nám. Zaparkovala jsem před naším domem a vystoupila. Oba dva mě následovali. Jako psi kočku.  Vešli jsme do mého pokoje a sedli si na postel.

‘‘Louisi?‘‘

‘‘Hm?‘‘

‘‘Po pravdě mi řekni, co tam dělal Harry‘‘

‘‘To co ti řekl‘‘

‘‘Tak mi co mi teda řekl?‘‘

‘‘Že se ti chce omluvit‘‘

‘‘Špatně Tomlinsone! Takže dělej co řekl‘‘

‘‘Ne, to říct nemůžu‘‘ podíval se d země. Mrkla jsem na El a ona na mě mrkla na zpátek.

‘‘Jestli to neřekneš, tak měsíc nebude sex‘‘ mrkla na něj El a on se zarazil.

‘‘Ne Eleanor, co si to dovoluješ mi vyhrožovat? Klukovi, kterého z celého srdce miluješ?‘‘

‘‘Dokud nám neřekneš pravdu, tak nic nebude‘‘  Louis odul rty a dělal uraženého. My se nad tím jen zasmáli. Chvíli bylo ticho, ale pak ho Louis přerušil.

‘‘El, notak lásko. To mi nemůžeš udělat‘‘ zaculil se na ní.

‘‘Ale můžu! Takže to řekni, nebo nic‘‘ řekla naštvaně El a chystala se odejít, když v tu chvíli Luis promluvil.

‘‘Chtěl něco o tobě vědět, protože se mu líbíš. Prý ho strašně přitahuješ. Něco ho k tobě táhne‘‘ řekl. ‘‘Ale ode mě to nemáš. My dva se neznáme jo?‘‘  oba jsme se zasmáli. Dohodli jsme se, že se sejdeme až zítra v práci a odejeli domů. Namířila jsem si to kuchyně, protože jsem měla velký hlad. Seděla tam už Rebekha a Ashley.‘‘Ahoj‘‘ pozdravila jsem a oni mi pozdrav oplatili. ‘‘Dělám palačinky, takže di dáš?‘‘ zeptala se, jako kdyby nevěděla, že si dám. Jen jsem přikývla a sedla si ke stolu. Za chvíli  předemnou přistál talít plný vynikajících palačinek. ‘‘Děkuju‘‘ poděkovala jsem Ash a ona se pustila do jídla a hned na to i já. Když jsem to snědla, tak jsem prázdný talíř dala do myčky a šla do svého pokoje. Osprchovala jsme se a zalezla do postele. Ani nevím jak, ale usla jsem.

*HARRY*

‘‘fajn‘‘  odsekla a odešla za těma dvěma. Co to do ní v jelo? Však jsem se jí omluvil, sama to tak chtěla, tak proč mě taky odbila? Musím to zjistit, už jen proto, protože mě přitahuje. A přisahám bohu jestli se to dozví dřív než odemně . Tak Louise zabiju. Nesmí to teď vědět už kvůli tomu, že je na mě nejspíš naštvaná a nechci mít semnou nic společného. Celou cestu domů jsem na ní myslel, co když mě už nebude chtít nikdy vidě? Bylo by to pro ní lepší. Přeci nechceš aby se jí stalo, to co s Vil, řeklo mi podvědomí. Vímm, že má naprostou pravdu, ale já se od ní nemůžu držet dál. Nedokážu to. Musíš se snažit! Okřiklo mě. Zase má pravdu, pokusím se aspoň o to. Snad to dokážu.

Don't touch me! (Harry Styles CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat