10.část

2.1K 127 6
                                    

Další část. To nikdo nečekal co? :D Budu se snažit přidávat častěji.xx Hope u like it.

*HARRY*

Ráno jsem se probudil a zase na co jsem myslel byla ona.  Zdálo se mi zase o ní.  Pořád jeden a ten samý sen. Jdu do klubu, vidím jí tam se líbat s cizím chlapem. Zlomí mi to srdce a já už nechci dál žít. Prostě jdu rychle pryč, ale ona běží za mnou. Křičím po ní a pak ji kousnu. Nezabiju ji, je se trochu napiju a pak si vytrhnu srdce. Tenhle sen se mi zdá pokaždé, když usnu. Nechápu to, snad je to nějaké znamená, že se mám od ní držet dál, jinak by to dopadlo špatně. A přesně to udělám. Budu se od ní držet dál, ale nemůžu být celý dny doma. Musím si užívat. Rozhodl jsem se, že dnes zajdu do jednoho klubu tady. Slyšel jsem o něm, že tam mají dobrou zábavu. Dobrý holky s dobrým pitím. Už dlouho jsem nepil z člověka. A asi jako každý upír mám své potřeby, takže po dlouhé době ucítím v sobě lidskou krev. A možná si užiju i jinak. Mé mysli jsem přísně zakázal na ni, jsem zvědav jak dlouho mi to vydrží. Deník jsem zavřel a polož na obvyklé místo. Vlezl jsem do koupelny, kde jsem ze sebe shodil oblečení a dal ho do koše na prádlo. V kročil jsem do sprchy a postavil jsem se přímo pod sprchu a užíval jsem ten příjemný pocit. Po chvilce jsem na své tělo nanesl sprchový gel a nechal ho chvíli působit. Opláchl jsem se a vylezl.  Oblékl jsem si černé úzké kalhoty a bílé triko.  Vlasy jsem si jednoduše prohrábnul a přemístil se do kuchyně. Jelikož byla už jedna hodinu odpoledne, tak byl čas na oběd.  Nemám chuť na vaření, tak jsem si objednal pizzu. Přesněji ananasovou. Do 15 minut  někdo zazvonil. Samozřejmě to byl poslíček, protože nikdo jiný neví, kde bydlím. Zaplatil jsem mu a odešel s ní do kuchyně. Vytáhl jsem si talíř a na něj položil čtyři kousky pizzy. Zbytek jsem hodil do ledničky na potom. Všechno jsem to do sebe hodil a zapl jsem si televizi, na kterou jsem koukal až do půl sedmé. Nechápu, jak jsem dokázal na to koukat tak dlouho. Stejně jsem to pořád přepínal a neměl jsem z toho skoro nic.  Měl jsem hlad, tak jsem si vzal zbytek pizzy. Ohřál jsem ji a snědl.  V osm jsem šel do svého pokoje, upravil jsem se a vyrazil. Vešel jsem a hned jsem mě Déjà vu. Tenhle klub jsem už někdy viděl. No neřešil jsem to a šel si něco objednat. Viděl jsem tam Eleanor a Louise, jak koukají s otevřenou pusou. Podíval jsem se tím směrem a viděl, jak se Adell líbá s nějakým chlapeem. Oh shit. Už vím, kde jsem tenhle klub viděl.  V mým snu. A přesně tohle se stalo taky. Sakra sakra, sakra. Musím rychle odejít. Chtěl jsem se otočit, ale ona už mě zpozorovala.  A mířila si to přímo ke mně. Co jí teď řeknu?!

*ADELL*

Co tady sakra dělá Harry?! Celou dobu se neukáže a najednou ho potkám v klubu? Myslím, že nečekal, že tady budu, protože stál taky s otevřenou pusu. Namířila jsem si to přímo k němu,  aby mi to laskavě vysvětlil, co má jako za lubem, protože tohle co se děje není normální. Chodí za mnou až domů, do práce, všude, říká že ho přitahuju a pak se mi vyhýbá? Neřešila bych to, kdyby mě tak nepřitahoval.

Adell:‘‘Co si o sobě myslíš?!‘‘ vyjela jsem po něm.

Harry:‘‘Promiň, ale..‘‘ přerušila jsem ho.

Adell:‘‘Co, ale?! Chodíš za mnou a najednou se tejden ani neukážeš, nedáš vědět a řekla ych, že se i vyhýbáš!‘‘ Otevřel pusu, ale nestačil nic říct protože mě už tahala El k sobě a začala po mě řvát.

Eleanor:‘‘Kurva, co to děláš?!! Nezapomeň, že chodíš s Ianem! A teď se tu líbíš s neznámým klukem a  nadáváš Harrymu, že se neukázal?! Co to sakra s tebou je?!!‘‘ Úplně jsem na Iana zapomněla.  Od té doby, co jsem od něho utekla jsme se neviděli, nepsali ani nic podobnýho.  Musím se už s ním rozejít. Vím to, protože já k němu už nic necítím. Jen jsem ho měla jako podporu nic víc.

Adell:‘‘A viděla si ho poslední tejden semnou?! Viděla si, že bych si s někým smskovala nebo volala?! Ne! Já už ho nemiluju a nevim jestli on mě.  A promiň, že mě Harry přitahuje!‘‘

Eleanor:‘‘Dělej, jak myslíš.‘‘ řekla a odešla za Louisem. Šla jsem zpátky k Harrymu a ten na mě divně koukal.

Harry:‘‘Přitahuju tě?‘‘ nadzvedl obočí. Cítila jsem jak rudnu. A tak jsem sklonila hlavu. On mě chytil za bradu a donutil mě, abych se mu koukala přímo do očí. Jsou smaragdově zelené.

Harry:‘‘Ty mě taky‘‘  řekl a spojil naše rty.

Don't touch me! (Harry Styles CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat