6.část

3K 145 4
                                    

Je tu další část. No já nevim jestli mám tenhle příběh psát dál. Nějak mě nebaví...

*HARRY*

Zuby jsem jí zarazil do krku a přisál se k ní. Začal jsem sát, takový krásný pocit jsem snad nikdy nezažil, najednou už hlad nebyl, ale já té krve neměl dost, chtěl  jsem přestat nechtěl jsem jí zabít, nejsem vrah, ale ten pocit volnosti byl silnější.  Vysál  jsem z ní všechnu krev. Jak odpadla úplně bílý, litoval jsem toho co jsem právě udělal, tohle jsem nechtěl. Ne! Tohle se nemohlo stát. Bože já zabil člověka, ještě k tomu, takhle pěknou dívku. Jsem vrah. Co teď mám dělat? Mám její tělo někam odnést? Nebo ho nechat tady ležet? Ale to by zjistili, kdo ji zabil, takže ji musím odnést. První místo co mě napadlo, bylo to odkud jsem se vydal. Vzal jsem ji do náručí a utíkal, co nejrychleji jsem mohl. Byl jsem strašně rychlý, vběhl jsem dovnitř a položil ji opatrně na zem, i když vím, že kdybych ji jen hodil, tak by ji to nebolelo.

‘‘Je tu někdo?‘‘ zařval jsem a po chvíli přišel ten chlap.

‘‘Děje se něco?‘‘ zeptal se  a pak se podíval na zem a pak zas na mě.

‘‘Takže si dokončil proměnu, gratuluju ‘‘ stuhl jsem, nevěděl jsem co tím myslí.

‘‘Coo, jakou?‘‘ jen zvedl obočí a začal se sát, nechápu čemu se směje, když jsem zabil holku.

‘‘Ty si vysál holku a ptáš se jakou, To ti nedošlo?‘‘ zvedl jsem obočí, protože jsem opravdu netušil.

‘‘Seš upír ty idiote! A tu holku vyhoď do lesa‘‘ zakřičel a odešel. Proboha, že mě to nenapadlo hned.  To asi z toho šoku, že jsem ji zabil. Nemůžu ji jen tak  hodit do lesa, prostě nemůžu. Musí mít pohřeb, musí ho mít úžasný, bude tam mít hodně lidí. Kousl  jsem se do prstu, to vždycky dělám, když jsem hodně nervózní.  Sakra Začala mi téct krev. Zvedl jsem ji a přejel ji prstem po jejích rtech. A z nějakého důvodu, jsem ji prst strčil do pusu a otíral ho o její, trochu žluté, zuby . Doufal, jsem že se ještě probudí. Že jí moje krev probere a ono nic.  Vykráčel jsem s ní ven a ucítil jsem pohyb. Za chvíli si oblizovala pusu a já vědět, že touží po krvi. Kousl jsem se do zápěstí a přiložil jí to k puse. Sála, jak nejvíc mohla a nechtěla se odtrhnout,  jedno ví, je to pořád člověk, takže ji musím ochránit, aby se z ní nestalo, to co ze mě. Zrůda! Vyndal jsem moji ruku z jejích úst a čekal co se bude dít dál. Otevřela oči, viděl jsem v nich strach a nejistotu, ale také důvěru. Odnesl jsem ji k sobě do bytu a položil na postel, protože mi usnula v náruči. Šel jsem nám udělat večeři, teda aspoň mě, pokud ona bude spát. Rozhodl jsem se, že udělám špagety. Nalil jsem do hrnce vodu a nechal ji vařit. Mezi tím jsem nakrájel  cibuli a dal ji osmažit. Pak jsem nakrájel párek a hodil ho mezi cibuli a pořádně to promíchal. Voda na špagety se už vařila, tak jsem je tam hodil.  Vytáhl jsem kečup a nalil ho do pánve s cibulí a párkem a pořádně to promíchal. Zalil jsem to ještě vodou, aby to nebylo tak hustý.  Konečně to bylo hotové, nabral jsem si na talíř a sedl si ke stolu. ‘‘Ahoj‘‘ pozdravila mě ta dívka. ‘‘Pojď sedni si…‘‘ zastavil jsem se a ona mě doplnila. ‘‘Viléma‘‘ usmála se na mě a posadila se. Nabral jsem ji špagety a podal ji to.  Rychle to do sebe hodila a zeptala se jestli bych ji dal ještě, že má hlad. Samozřejmě jsem souhlasil a znova ji nabral.  Když jsme měli oba dojedeno, vzal jsem  nádobí a umyl ho. Celý den jsme si povídali a čím dál hodiny ubíhali, tím jsem byl radši, že za chvíli z ní moje krev vyprchá a ona se nestane upírem. Jenže to jsem ještě netušil, že..

*******

Nemůžu na to vzpomínat. Bylo to hrozný a můžu za to jenom já. JENOM JÁ! Takhle už se obviňuju přes 100 let. Musím ji znovu vidět.

*ADELL*

S El jsme toho koupili strašně moc. Ani nevím,  kde na to beru peníze. Prostě tvrdě pracuju a dostávám pořádný peníze. Jo, přesně takhle to je. Všechno jsem si to vysvětlila a pokrčovala s El ke Starbucksu, kde už měl čekat Louis, protože před 5 minutami mu skončila směna. Zase jdeme pozdě, ale Louis je na to už zvyklý. A hlavně El miluje takže by mu to problém dělat nemělo.   Dorazili jsme na místo a nikde nikdo. Kde sakra může být? ‘‘Tak kde je?‘‘ zeptala se El a já jen pokrčila rameny.  Nevím, kde je a až do zjistím zabiju ho. Asi za 2 minuty přišla El sms ‘‘Za chvíli jsem tam-Louis‘‘  přečetla jsem si zprávu a konečně Louis vyšel ze Starbucks a vedle něho se objevil Harry. Co ten tady kurva dělá? Určitě vyhrožoval Louisovi. Určitě jo!

Adell:‘‘Co ten tady chce?‘‘

Louis:‘‘Ty seš tak milá‘‘ řekl a políbil El.

Adell:‘‘Kdyby to nebyl idiot, tak bych nebyla tahle MILÁ‘‘ nad milá jsem udělala uvozovky.

Harry:‘‘Musela sis to špatně vysvětlit. Tu noc jsem se chtěl omluvit, ale nějak jsem to nedokázal. Ehm..no..styděl jsem se.‘‘ řekl a sklopil zrak.

Eleanor:‘‘Jo a proto ji sleduješ a chceš zabít?‘‘

‘‘CO‘‘ ozvalo se jednohlasně. Nemůžu uvěřit, že to Eleanor řekla.

Don't touch me! (Harry Styles CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat