13.část

2.1K 105 7
                                    

Takže, takže takže :D Každý den nová část? Jste rádi? Jo? tak víc komentujte. Ne? Nejste? Tak komentujte i tak :-DD Hope u like it.xx

*HARRY*

S Louisem, jsem se měl sejít v tom samém klubu, kde jsem se dal dohromady s Adell. Rozešel jsem se směrem k boxu, kde jsme seděli minule a doufal, že tam bude i pro tentokrát. Nemýlil jsem se, seděl tam a už něco popíjel. Zakroutil jsem nad tím hlavu a přisednul si k němu. Dopil na ex svůj nápoj, řekl bych že to byla vodka s džusem, a věnoval mi pozornost.

Louis:‘‘Alééé Styles nám přišel.‘‘ uhh.. je opilý. To tu buď čekal dlouho a nebo.. nebo? Ani nevím, protože jiná možnost mě nenapadá.

Harry:‘‘Alééé Tomlinson se nám opil.‘‘ napodobil jsem jeho hlas. Zamračil se.

Louis:‘‘Ne, jsem v náladě.‘‘ mrkl na mě. Přivolal jsem barmanku, a objednal si rum s colou. No a aby to nebyl Louis, tak si taky musel objednat. Co jiného než vodku s džusem? Zajímalo by mě, kolik jich měl předtím než jsem přišel. Barmanka nám přinesla naše pití a my se do něho  chutí pustili. Jsou dva důvody, proč se nechci opít. Za prvé, musím odnést Louise domů, protože sám by tam nedošel ani zítra, a za druhé, nechci se opít kvůli Adell, protože když jsem opilí, dělám různé věci a nechci udělat něco, čeho bych hned litoval. Objednali jsme si ještě  dvakrát a to Louisovi nedělalo moc dobře. Motala se kolem nás nějaká umělá bloncka a pokukovala po nás. 

Louis:‘‘Musíš si odskočit.‘‘ řekl a vstal. Přikývnul jsem, ale i tak to asi neviděl. Čím se Louis oddaloval,  tak se ta bloncka přibližovala. Věděl jsem, že jde po mě, jsem prostě neodolatelný, no někdy mě to sere, protože když mám vztah(Což se mi moc nestává, ale teď ho mám), tak za mnou pořád někdo lozí.

Bloncka:‘‘Ahoj, jsem Talie‘‘ podala mi ruku.

Harry:‘‘Harry‘‘

Bloncka:‘‘Uhm.. nechtěl bys někdy někam zajít?‘‘ usmála se a opřela se o stůl, že jsem ji viděl její vnady.

Harry:‘‘Mám přítelkyni, promiň.‘‘ mrkl jsem na ní. Odfrkla si a odešla. Co to kurva bylo?  Z mého přemýšlení mě vyrušil Louis.

Louis:‘‘Co tady chtěla?‘‘

Harry:‘‘Chtěla si někdy vyrazit‘‘ pokrčil jsem rameny. A on vyvalil oči.

Louis:‘‘Co? Počkat?! Chodíš s Adell.‘‘ zvýšil hlas a byl zmatený.

Harry:‘‘Neboj, narovinu jsem jí to řekl a ona odešla.‘‘ mrkl jsem na něj a on si oddechl.

Louis:‘‘Takže… už jste spolu spali?‘‘

Harry:‘‘Ne‘‘

Louis:‘‘A proč?‘‘

Harry:‘‘Nejsme spolu moc dlouho a mě nepříjde, že by to chtěla‘‘

Louis:‘‘Ona není panna.‘‘

Harry:‘‘Netvrdím, že je, ale že to semnou ještě nechce, když jsme spolu tak krátce. Ona není jako ty ..támhle‘‘ řekl jsem a ukázal směrem k lehkým holkám.

Louis:‘‘Jop, jasně pravda.‘‘ ‚‘‘Ale za to my s Eleanor, to spolu děláme každej den.‘‘ zasmál se nahlas.

Harry:‘‘ Já to nepotřebuju vidět.‘‘ protočil jsem oči.

Louis:‘‘Ani to nikdy nevidíš.‘‘  držel vážný výraz. Až teď jsem si uvědomil, co sem právě řekl. Alkohol už na mě začíná působit. To je jedna z nevýhod úpírů.  Když se napijete nějakého alkoholu, tak se opilecký stav projevuje až déle. No já jsem toho vypil víc než jsem chtěl, tak je to tu už  pár hodin dřív. Musím ihned domů. Hned!

Harry:‘‘Jdeme domů.‘‘

Louis:‘‘Proč?‘‘

Harry:‘‘Hned!!‘‘ zařval jsem, čapl ho za ruku a táhnul směrem k autu. Ano, jsem upír, takže když mě zastaví stačí je ovlivnit.  Cestou k Louisovi, nás naštěstí nikdo nechytil, takže cesta byla hladká. Vysadil jsem ho pře barákem a jel domů.  Začínalo to. Nemůžu to nijak ovlivnit, kéž by to šlo. Teď hned se musím něčeho, spíš NĚKOHO napít!

*ADELL*

S Eleanor jsme popíjeli čaj a koukala na televizi. Harry ani Louis nepsali ani nevolali, takže se bavili, jako vždycky a bez NÁS. Když jsme byli už unavené rozhodli jsme se jít spát.  Pokaždé, když spolu Harry s Louisem někde byli, ona spala u nás. Byla to taková dámská a pánský jízda, ale každý zvlášť. Lehli jsme si do postele a pokoušeli se usnout. Alespoň já, protože El už dávno spala, nechápu to. Byla jsem strašně unavená a když se rozhodnu spát, tak to nejde? Fuck logic. Pomalu jsem zavírala oči a cítila, že brzo usnu. Jenže to by nebylo ono, kdyby někdo nezazvonil. ‘‘Bože, proč mě nenávidíš‘‘ zakřičela jsem, když jsem šla otevřít. Otevřela jsem a stál tam, byl opilý, sakra.

Don't touch me! (Harry Styles CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat