15.část

2.1K 105 2
                                    

Takže moc nepřidávám části, protože se věnuju překladu povídky Psychotic. Ale budu se snažit psát co nejčastěji. Coments&Votes děkuju .xx

*ADELL*

Probudila jsem se na hlasitou ránu dole. El, to také slyšela. Sešli jsme dolů a uviděli Louise, jak sbírá střepy od skleničky.

Eleanor:‘‘Co tady Louisi děláš? To si sem chodíš jen tak a nezvoníš?!‘‘

Adell:‘‘To je v pohodě, on tady spal.‘‘

Eleanor:‘‘Spal?‘‘

Adell:‘‘Večer, když si spala tak zvonil.‘‘

Eleanor:‘‘Aha‘‘

Louis:‘‘Máš nějakej prášek, strašně mě bolí hlava.‘‘ přikývla jsem.

*HARRY*

Probudil, jsem se s krásným pocitem. Ještě aby ne, když sem pil z člověka.  Naštěstí jsem tu paní nezabil,  když tak nad tím tolik přemýšlím, tak člověka jsem nezabil už dlouho. Ten rok, to už bude, a vůbec mi to nechybí. Podíval jsem se na mobil, kolik je hodin a bylo už jedenáct ráno. Je načase se stavit k Adell.  Vlezl jsem si do koupelny, svlékl zbytek oblečení co jsem na sobě měl a zalezl si do sprchy. Nanesl jsem na celé tělo sprchový gel a nechal ho chvíli působit. Poté jsem ho opláchl a vylezl. Ovál mě studený vítr a já se rychle usušil. Na sebe jsem si oblékl bílé triko a černé kalhoty.  Ani jsem nejedl a hned jsem byl na cestě k Adell.  Zazvonil jsem a otevřela mi Eleanor.

Harry:‘‘Ahoj, je tu Adell?‘‘

Eleanor:‘‘Jop, ale stará se o Louise. Příště až budete pít, prosím nenech ho se takhle moc opít.‘‘

Harry:‘‘To ti nemůžu zaručit.‘‘ řekl jsem a zasmál se.

Eleanor:‘‘Styles!‘‘ řekla a bouchla mě do ramene.

Harry:‘‘Au!‘‘ zamračil jsem se. El se jen usmála a někam šla. Šel jsem za ní. Adell skákala kolem Louise a pořád mu něco nosila. Od čeho je tady El? Vždyť to je jeho holka. Přišel jsem k Adell a položil jí ruce na boky. Leknutím uskočili a málem vylila horkou vodku z čaje.

Adell:‘‘Bože Harry! To už mi nikdy nedělej.‘‘ zamračila se.

Harry:‘‘Promiň lásko.‘‘ řekl jsem a políbil jí.

***

*ADELL*

Konečně se Ash s Rebekhou vrátily. Sice jsem se doma nenudila, protože jsem tu měla věčně Harry, ale i tak jsem ráda, že jsou doma. Celý týden za mnou Harry pravidelně chodil a jednu tu dokonce přespal, abych tu nebyla sama. El byla zase celý týden s Louisem, takže mi Harryho nikam netahal. Ani jedna z nás to totiž nedovolila. Jsme spolu už tři týdny, a já si nejsem pořádně jistá, co k němu citím, no můžu říct, že ho mám mnohem radši než minulý týden. Každý den, ho mám víc ráda. Spát s ním ještě nechci, nebo chci, ale příjde mi to na něj přiliš brzy. Myslím, že je panic, no i když to je asi nepravděpodobné, tak sexy, milý a přitažliví kluk  nemůže být panic, to rozhodně ne, no kdyby byl byla bych ráda, že budu jeho první, pokud spolu do té doby vydržíme. Čekám až bude správná doba, no teď správná rozhodně není.  Navíc, pořád nevím kde bydlí, ani jednou jsem tam nebyla, ani jednou mi neřekl adresu a ani jedno jsme o něm nemluvili. Nemluvili jsme ani o jeho rodine, což je divný. To jsme měli hned na začátku. Harry má dnes večer příjít na rodinou večeři, na kterou ho Ashley pozvala, to bude trapas, pokud bude mluvit o tom samým, jako mluvila před Ianem. Naštěstí ten to předtím vzal s humorem, no u Harryho si tak docela nejsem jistá. Moc se nesměje. Budu muset na to Ashley upozornit.

***

Byla jsem upravená a jen čekala než příjde Harry. Má zpoždění, už celou minutu, to mu Ashley je tak neodpustí. Podle ní, by měl kluk chodit vždycky a všude včas, což Harry právě neplní. Uběhla další minuta a Harry nikde. Bože Ash ho zabije a mě taky. Dalších 5 minut uběhlo a on nikde, začínám se o něm celkem bát. Ani mi nenapsal, že by se měl zpozdit, což on mi vždycky píše, někdy o předem. Rozhodla jsem se mu napsat. ‘‘Kde si?!-Adell‘‘ ‘‘Kde bych byl? U vás a čekáme jen na tebe.xx-Harry‘‘ Cože? Neslyšela jsem auto ani dveře ani žádné hlasy, tak jak kurva může být dole? A proč mě nikdy nezavolal? Přišla jsem do kuchyně a Rebekah se usmívala od ucha k uchu, Harry to samé a Ashley, no nevím jak její výraz popsat, snad radost? No to doufám ne, oh bože. Proto mě nezavolal nikdo, musela mi tady o mě něco říkat trapnýho.

Adell:‘‘Ashley!! Co si mu zase řekla?‘‘

Harry:‘‘Si vážně dračice.‘‘

Adell:‘‘Nenapadlo tě Ash, že by mohl žárlit? Ty mu řekneš jak jsem spala na střední s každým s fotbalovému týmu fakt děkuju.‘‘

Harry:‘‘Neboj, neřekla mi jejich jména, jinak bych je šel zabít.‘‘ řekl a já se začala červenat.  Trapas, trapas, trapas. Sedla jsem si ke stolu a večeře mohla začít.

Don't touch me! (Harry Styles CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat