11.část

2.2K 114 3
                                    

Takže, další část je tady. Teď se budu pokoušet, tuhle povídku psát každý den. Akorát nevím, jak to bude vycházet, kvůli překladu Psychotic, kterou překládám na účtu-AdellDanul :) Takže pokud chcete, tak si ji můžete taky přečíst. :) Hope u like it.xx

*HARRY*

Spojil jsem naše rty. Nebránila se a spolupracovala. Bál jsem se, že tenhle den bude jako ten z mého opakovaného snu, no není. A jsem si na sto procent jistý, že se ten sen ani nevyplní. Protože tímhle polibkem jsem všechno změnil, tohle osud asi nečekal. Tím, že má přítele mě Eleanor docela zarazila a já chtěl odejít, no když Adell řekla, že jí přitahuju a s tím jejím přítelem, myslím že se jmenuje Ian, se chce rozejít, srdce mi vyskočilo a bylo rychleji než normálně, a to jsem mrtví. Chtěl jsem ji políbit, musel jsem to udělat, potřeboval jsem to, no doufám, že to jen při tom nezůstane a my dva budeme spolu. Prozkoumal jsem každou část její pusy a musel jsem se usmát nad tím, jaká byla jemná, nesnažila se dostat jazyk až do mého krku, jako některé ehm.. kurvy. Odtáhli jsme se od sebe na nedostatek kyslíku a hleděli si do očí. Ani jeden z nás neuhnul. No po minutovém trapném tichu jsem promluvil.

Harry:‘‘Tvoji kamarádi na nás divně koukaj.‘‘ řekl jsem a ukázal směrem k Louisovi a Eleanor, ale ano ta jsem neuhnul pohledem. Čekal jsem až to udělá ona.

Adell:‘‘Jak to víš, vždyť si se tam ani nepodíval.‘‘ pokrčil jsem rameny a ona se podívala na místo, kam jsem ukazoval. Taky jsem se tam podíval. Být upírem má svoje výhody, víte co se děje okolo vás, slyšíte všechno, co chcete, no někdy i to co nechcete. Umíte běhat neuvěřitelnou rychlostí, umíte ovládat lidi, stačí se jim přímo podívat do očí a říct, přesně co chcete a taky se tak stane. Víte věci, který nikdo neví, dokážete to z té osoby vycítit, víte kdy mají radost, strach, kdy se cítí smutně a kdy jsou šťastní. Mám neuvěřitelnou sílu, dokážu vyskočit 10 metrů vysoko. Rychle se uzdravuju a jediné, co mě může zabít je, že mi někdo vyrve srdce, nebo mi uřízne hlavu a to, co dělají lidé nejčastěji je, že vám vrazí dřevěný kolík(klidně klacek, prostě něco dřevěného) do srdce.  My se pak rozpustíme v prach.

Harry:‘‘Eh..no..měl jsem divný pocit a očkem jsem se Tam kouknul, když so otevírala oči.‘‘  poškrábal jsem se na zátylku.

*ADELL*

Nechápu to, jak to mohl vědět, že na nás koukají? No nebudu to řešit a hlavně je mi to radši jedno. Nevím jestli mezi námi bude něco víc, no doufám v to. Nevím, jestli se mám zeptat, nebo jak to bude pokračovat.  El s Louisem  a i ti dva kluci na nás koukali, jako na zjevení, no hlavně ten kluk se, kterým jsem asi tak před deseti minutami líbala. Dva kluci do deseti minut? Teda Adell, ty ses nám nějak rozjela. A k tomu máš ještě kluka, se kterým chodíš dva roky. Trošku se teď kvůli tomu cítím provinile, přeci jen s ním pořád chodím a teď jsem ho vlastně podvedla a k tomu hned dvakrát. Chci se s Harrym promluvit o samotě a v tichosti, jestli se něco tím polibkem mění.  Chytla jsem ho za ruku a táhla ven. Zatáhla jsem ho do nějaké docela temné uličky. Vypadá to tu strašidelně no, nesmím to nechat znát, že je mi tu nepříjemné. Potřebuju si sním o tom promluvit a je mi jedno kde, hlavně, že jsme sami a je ticho.

*HARRY*

Chytla mě za ruku a táhla mě někam pryč. Myslel jsem, že si chce třeba promluvit o tom polibku, jestli mezi námi bude něco víc, no když mě zatáhla do temný uličky, vyděsil jsem se. Je to ta ulička z mého snu.  Sakra, chci ji odtud odvést pryč, ale co ji na to řeknu? Promiň tady si nemůžeme promluvit, zdál se mi sen, že tě kousnu a budu z tebe sát krev a pak si vyrvu srdce? Hhaha, jak směšné. Musím si prostě udržet a nesmím se z ní napít. Nesmím, už jsem přeci změnil sen, tím, že jsem ji políbil

Harry:‘‘Tak co se děje?‘‘ zeptal jsem se. Byl jsem nervózní.

Adell:‘‘No, chtěla bych si promluvit.‘‘

Harry:‘‘A o čem přesně?‘‘

Adell:‘‘O nás, já nevím, já..prostě..líbíš se mi. No.. a ta pusa..‘‘ přerušil jsem ji.

Harry:‘‘Ptáš se jestli bys mohla bejt moje holka?‘‘ usmál jsem se.

Adell:‘‘No..asi tak nějak?‘‘ taky se usmála. Neváhal jsem a spojil naše rty. Znova.

Don't touch me! (Harry Styles CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat