9.část

2.4K 124 6
                                    

Další další, dalšíí.. hmm..? co říkáte? :D Nuda? :D Hope u like it.xx

Už je to tu zase. Je noc a já jsem  opět vzhůru, protože nemůžu spát. Myslím na ní. Když zavřu oči, tak ji vidím. Je to strašně složité. Už nevím co mám dělat. Za ní jít nemůžu, ale potřebuju ji mít u sebe. Nejlepší řešení bude prostě zkusit zapomenout. Nevím jestli tenhle velmi těžký úkol zvládnu. Selhat, ale nesmím. Nesmím ji ohrozit. Deník jsem zavřel a položil na stůl. Šel jsem do kuchyně, kde jsem si nalil sklenici vody. Vypil jsem to až do dna a nalil si další, tu jsem taky na hned vypil. Lehl jsem si do postele a pokoušel se usnout. Asi po 10 minutách jsem usnul.

*ADELL*

Dnes se v práci zase neukázal, jak nečekané. Nemohl mi dát třeba jeho číslo? Je to tak deprimující, vím že tu někde je, ale i přesto se neukáže. Co, když se mi vyhýbá? To ne, proč by to dělal, nic jsem mu neudělala. Celý den jsem na něj myslela. Proč se mi, tak v té mysli zasekl? Proč, na něj nemůžu zapomenout? Vždyť to je jen obyčejný kluk, který byl nejprve nezdvořilí. Musím na něj zapomenout. Nemůžu na něj pořád takhle myslet a nevnímat vše kolem sebe.

Eleanor:‘‘Pořád nic?‘‘

Adell:‘‘Ne, a nesmím na něj myslet. Nějakým způsobem se mi dostal do hlavy a já ho musím dostat ven‘‘

Eleanor:‘‘Co, kdybychom jsme šli dnes na nákupy a pak do nějakého klubu?‘‘

Adell:‘‘To zní, jako dobrý nápad‘‘ usmála jsem se na ní a v tom přiběhl Louis.

Louis:‘‘Slyšel jsem slovo klub?‘‘

Adell:‘‘Jo slyšel, jdeme večer se trochu odreagovat.‘‘

Louis:‘‘Zlatíčko, proč se potřebuješ odreagovat?‘‘

Adell:‘‘No víš..‘‘ nestačila jsem odpovědět, protože mě vyrušil.

Louis:‘‘Myslím El.‘‘ nadzvedla jsem obočí.

Louis:‘‘Ty si zlatíčko číslo 2.‘‘ usmál se na mě. Idiot.

Eleanor:‘‘Jen tak, chci si trochu povyrazit.‘‘

Louis:‘‘Jdu sváma.‘‘ oznámil a než jsme stihli něco namítnout, byl pryč. Jen jsme obě zakroutili hlavou a věnovali se zase práci. V práci to ubíhalo docela rychle a já se na dnešní de hodně těšila.  Ani jednou jsem nemyslela na Harryho, teda až teď. Pořád mi to vrtá hlavou, co se asi stalo. Neřeš to!! Okřiklo mě podvědomí. Poslechla jsem ho. S EL jsme se přemístili do šatny, kde jsme se převlíkli a mohli vyrazit na nákupy. Byli jsme snad ve všech krámech a skoro ve všech jsme si něco koupili.  Sice nemá moc peněz na vyhazování, ale tentokrát jsem byla ráda, že jsem jich utratila víc než bych měla. Mám z toho dobrý pocit. Cestou domů jsme se stavili ještě u Louise ve Starbucks, kde jsme si objednali perníkové  latte a řekli jsme mu v kolik a kde se sejdeme. Dohodli jsme se že se sejdeme v klubu přesně o půl 9. S El jsme šli rovnou ke mně, protože věci si koupila dnes, takže se může upravit u mě. Doma nikdo naštěstí nebyl, tak jim nemusím dnes vysvětlovat kam jdu, a že se mi nic nestane.  Becky se o mě strašně bála. Nedivím se jí, už ztratila hodně blízkých, které měla ráda. Nanesla jsem  na sebe make-up, pudr, tvářenku, linky a řasenku. Na rty jsem s dala červenou rtěnku. El udělala to samé, akorát si dala rtěnku růžovou. Vlasy jsem si nakulmovala a El si je narovlala(vyžehlila). Obě dvě jsme si koupili stejné šaty, akorát každá jinou barvu. Já mám červenou a El má černou. Boty jsme měli samozřejmě na vysokém podpatku. Vzala jsem malou černou kabelku, do které jsem si hodila peněženku, klíče a rtěnku. Nasedli jsme do auta a jeli směrem klub. Do 10 minut jsme tam byli, za což jsem ráda, protože domů budu muset pěšky. Pokud se tu nenajde nějaký hodný a hlavně STŘÍZLIVÝ pán,  muž, kluk cokoliv. Hlavně, že to bude mít auto a nebude to nasáklý alkoholem. Hned jak jsme vešli jsem uviděla Louise. Vzala jsem El za ruku a táhla ji směrem k Louisovi. Ona ho pořád neviděla a koukala se kde je. Někdy mi příjde, že je blondýna. Dorazili jsme k němu a El se plácla do čela.

Louis:‘‘Uhm.. sluší vám to.‘‘

‘‘děkujem‘‘ řekli jsme obě naráz. Objednali jsme si každý 3 panáky a házeli je do sebe. Po chvíli k nám přišli nějací kluci.

‘‘Čau kočky, za takhle panáka na nás?‘‘  neváhali jsme a obě jsme přikývli. Louis se jen zamračil. Neskončilo to jen u jednoho panáku, ale u 5. Takže už jich mám v sobě 8 a začínám se trochu motat.  Nabídli mi další, ale já už odmítla. Chtěla jsem jít tancovat. Čapla jsem jednoho z nich za ruku a šla na parket. Vlnili jsme se spolu do rytmu písničky. Ani nevím jak, a už jsem měl jeho jazyk v m puse. Spolupracovala jsem a nebylo mi to nechutné. Chtěla jsem víc. Jsem rozhodnutá, chci to. Potřebuju to. Odtáhla jsem se od něj a podívala jsem se směrem k El, Louisovi a tomu druhému klukovi. Všichni na nás koukali s otevřenou pusu včetně Harryho. Počkat! Harry?!

Don't touch me! (Harry Styles CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat