XXXVI - Nikam nejedu!

749 61 7
                                    

Alex-

Seděl jsem v parku u rybníčku a díval se na svůj odraz, když kolem mě proletěl míček a žbluňk do vody ,,ne.." vykřikli nějaký děti. Skočil jsem do vody vylovil míček a vylezl z vody. Otřepal jsem se a šel pomalu k těm dětem. ,,Alexi pojď sem!" Výkřike asi stejně stará holka jako já. Tuhle jsem však ve škole ještě neviděl asi je na jiný škole... Opatrně před ně položím míček a čumákem ho pošlu k nim. Dívka vezme opatrně míček a podá ho tomu Alexovi... Heh.. jmenuje se stejně jako já.. ,,Alexi!" Zaslechnu a otočím se vidím Kakashio začnu naštvaně večer ,,klid, pojď sem, Alexi" řekne rozklepaně a já přestanu. Doběhnu k němu a začnu se o něj otírat na znamení, že je mi to líto. ,,To je tvůj vlk?" Zeptá se slečna ,,em... A-ano" řekne rozklepaně ,,je pěkný jak se jmenuje ?" Usměje se mile ,,Alex" usměje se Kakashi. Avšak to nevnímáme sleduju toho kluka jak si hraje s tím míčkem a kamarády u vody.

Kakashi-

,,Jsem Adriana" podá mi o cca rok starší holka ruku ,,já jsem Kakashi" uculím se a podám jí ruku. ,,Támhle to je můj bráška Alex" zahihňá se ,,jste tu nový?" Zeptám se zvědavě ,,ano, zrovna jsem se nastěhovali" pronese.

Alex-

Jak tak koukám na toho kluka pomalu se k ním blížím. A najednou... Přesně to co jsem čekal ten Alex spadl do vody avšak je mu asi max 5 to ani snad ne... Nevím zda umí plavat ale v té ledové vodě asi těžko. Rychle za ním skočím chytím ho za bundu a plavu s ním ke břehu. Adriana si ho převezme a mě pohladí ,,děkuju zachránil jsi mi brášku" jen jdu dál kde se oklepu. Začíná mi být zima.

Kakashi-

Rozloučili jsme se a já s Alexem jsme byli sami. Alex pohodil hlavou a já šel s ním.... Došli jsme k němu domů. Avšak jsme stáli na zahradě. Alex se náhle prudce otočil a skočil na mě. Já ležel na zemi a Alex byl na mě jako vlk a vrčel. Začal jsem se ho bát až jsem začal brečet. Alex toho po chvíli nechal a slezl ze mě. Začal pšikat a kašlat. Proměnil se na člověka byl úplně promočený..

Alex-

,,Alexi!" Řekl Kakashi a dotáhl mě domů pomohl mi se svléct z mokrého oblečení a uložil mě do postele pak mi přinesl polévku a čaj... Kakashi si sedl na postel a podíval se na mě. ,,Chci vysvětlení..." Pronesu a usrknu si z čaje ,,můj otec je homofob, a bojíme se s Kyem, že když mu to řekněme tak nás odveze pryč nebo nevíme přesně co udělá" řekl Kakashi a já přikývnil ,,ale, asi by bylo nejlepší mu to říct protože...." Odmlčel se ,,protože?" Zopakují poslední slovo.

,,Protože, zítra chce odjet zpět do Ameriky" zašeptá Kakashi ,,počkej co!?" Vyjeknu a málem na sebe vyliji čaj.

Kakashi-

Alex položil čaj a přisedl si ke mě blíž ,,zopakuj to.. jak jakože do Ameriky!?" Vyjekne znova nechápavě ,,no prostě do Ameriky, jsem Američan s Japonskými kořeny" řeknu na obhajobu ,,no, to mi hlava nebere, Kakashi já se tě nevzdám!" Zavzlyká ,,nebreč, já... Já mu tedy řeknu, že tu zůstávám a že jsi můj přítel, určitě se naštve a nechá mě tu" řeknu zamyšleně a Alex mě obejme ,,teď si lehni ještě ti napíšu" políbím ho na čelo a vydám se domů.

Alex-

Byl jsem unavený, vysílený a ještě k tomu nemocný ... To je může stát jen mě, no jak jinak taky že?

Kakashi-

Došel jsem domů ,,kde si byl!!!" Vykřikl otec na mě ,,venku" odvětvím ,,zítra večer odlétáme!" Zaburání a otočí se ke mě zády ,,nikam neletím" řeknu ,,jakže?" Řekne otec a podívá se na mě přes rameno ,,nikam nejdu! Mám tu přítele!" Řeknu sebevědomě.

V ten moment mi přiletěla facka a otec mě vzal pod krkem ,,ty buzerante zasranej! Já věděl, že když tě tu nechám, stane se z tebe takhle nicka a buzna! Změna zítra ráno odlétáme! Já to z tebe dostanu ať se ti to líbí nebo ne!" 

"ZÍTRA RÁNO?" proletělo mi hlavou. Otec mě pustil a já spadl na zem. On odešel do ložnice a já se dobelhal do pokoje. Popadnu mobil ale nakonec ho zas položím. ,,Ne, nebudu mu psát, nechci aby věděl že mě otec uhodil" řeknu smutně se slzama v očích. Zabalím si věci do tašky. Zrovna si dávám do tašky poslední kus oblečení když se mi na mobilu objeví textovka.

Vlček❤️: Tak co?

Nechtěl jsem mu odepisovat mobil jsem zamknul a pohodil na postel.. ,,proč jsem přesně tohle čekal?" Ozve se za mnou. Prudce se otočím a v otevřeném okně sedí polonahý Alex. Má na sobě černé boty, černé větší kalhoty a to je vše.. vlasy má rozcuchané a hruď se mu rychle zvedá jak rychle dýchá. Byli na ní vidět všechny ty modřiny a podlitiny které stále nezmizeli.

Alex-

Přišla mi textovka

Teta Kocourka: Ahoj Alexi, prosimtě, David je naštvaný že Kakashi není doma, mám menší strach že bratr vybublá a může mu ublížit nějak přijď prosím, u Kakashio je otevřené okno.

Neváhal jsem ani vteřinu. Skok proměnil jsem se ve vlka a šup ke Kakashimu. Sedl jsem si do okna a pozoroval ho, Kakashi brečel bylo mi jasný, že mi ani nenapíše, ale přesto jsem mu poslal zprávu kterou si přečetl a to bylo vše. ,,Proč jsem přesně tohle čekal?" Pronesu. Kakashi se mě lekne. Ani se mu nedivím. Slezu z okna a přistoupím k němu. ,,Pěkné zranění, otec ti dal facku a poté tě chytil pod krkem že?" Řeknu a Kakashi jen přikývne.

Kakashi-

Jak to sakra ví? ,,Jak to víš?" Zalňučím ,,je to vidět a hlavně mi to psala tvá teta" zašeptá a já polknu ,,koukám, že zabaleno máš, pojď jdeme ke mě" řekl a chytil mě za ruku ,,A..A..Alexi?" Zavzlykám ,,ano?" Otočí se ,,otec chce odjet zítra ráno, a chce ze mě udělat heteráka" začnu brečet ,,psssst" utěšuje mě Alex ,,to nedovolím já se stě nevzdám!" Zasyčí a odtáhne mě k oknu. Sám se vrátí pro mou tašku a vylezeme z okna... ,,Co teď?" Zeptám se zmateně ,,jdeme ke mě" řekne sebejistě a já přikývnu.

#chci vám poděkovat za vaši aktivitu fakt super 🤙 dekuju#

Láska Pod Maskou(Yaoi,Neko)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora