XXII. ,,To ti to nestačí!?"

1.2K 146 18
                                    

#Ani nevíte jak se dobře bavím xD#

Alex-

Už začala druhá hodina a my.. teda Tom měl noviny hotové.. ,,tak já půjdu asi" řekl jsem a usmál se na něj ,,nechoď" chytil mě za ruku ,,musím" otočil jsem se ,,ne nemusíš" přitáhl si mě k sobě. Plus jsem zakopl a sedl si mu na klín. To byl takový trapas až jsem se začal červenat. Rukama jsem si přikryl obličej. ,,Jsi roztomilý když se červenáš" zasmál se a rukou mi přejel po stehně.

Kakashi-

,,Můžu jít na záchod?" Přihlásil jsem se ,,a proč?" Zeptal se učitel ,,protože chci otevřít tajemnou komnatu" pronesl jsem s ironickým pohledem ,,opovaž se.." zasmál se profesor ,,..padej" pokynul hlavou ,,Ď"

Alex-

,,Kolik ti vlastně je?" Zeptal se mě Tommy. ,,Sedmnáct" zašeptal jsem ,,tak to jo a jsi?" Ptal se dál ,,v praváků" odkryl jsem si obličej ,,jsi fakt roztomilej" zahihňal se a já si zas rucema přikryl obličej. On mi začal hladit stehno ,,tak roztomilý" zašeptal mi do ucha a já ucítil jak ruku pomalu přisunul blíž k mému rozkroku. ,,Musím jít!" Vyjekl jsem a vyběhl z jeho pracovny a do někoho narazil.

Kakashi-

Jasně že jsem nepotřeboval na záchod jen sem se chtěl projít a tak trochu jsem zabloudil do posledního patra tak jsem chtěl vědět o čem se baví když mě náhle někdo srazil. Otevřel jsem oči ,,Alexi?" Vykulil jsem oči ,,jéé Kakashi" zvedl se rychle a pomohl mi vztát ,,se divím že jsi mi pomohl" řekl jsem uraženě ,,Jžš ty jsi zase v náladě tak tu nemáš slídit když ti vadím!" Zasyčel a odešel a já šel pomalu za ním.

Alex-

Došel jsem do třídy a posadil se na místo hned za mnou přišel Kakashi.

Kakashi-

Sedl jsem si do lavice a nějak jsem přežil posledních pár hodin.

Alex-

Na nic jsem nečekal. Hned po škole jsem běžel do květinářství ,,dobrý den" pozdravil jsem ,,dobrý den" odpověděla prodavačka. Koupil jsem růží a skočil do krámu pro bonboniéru. Bylo mi jasný že Kakashi bude v parku.

Kakashi-

Po škole jsem šel courem domu kde jsem vedle dveří položil tašku a šel do parku k rybníku. Když jsem došel k rybníku tak jsem se podíval na hladinu ,,Kakashi?" Ozvalo se za mnou. Prudce jsem se otočil.

Alex-

Stál jsem za Kakashim když se otočil zhluboka jsem se nadechl ,,co chceš?" Řekl naštvaně. Pohled jsem sklopil k zemi. Ruce jsem měl za zády ,,omluvit se ti" řekl jsem smutně a vyndal ruce z poza zad. ,,Povídali že mu hráli, ale nezpívali" pronesl Kakashi ,,co?" Řekl jsem zmateně ,,to že mi lžeš" řekl smutně ,,to ti to nestačí!?" Řekl jsem naštvaně

Kakashi-

Nevěřím mu ani slovo.. jemu už fakt ne! ,,Kakashi děláš si srandu!? Já ti koupím tohle a chci se udobřit protože mi došlo co jsem ti řekl a chci ti to vysvětlit a ty mi řekneš že mi nevěříš" hlas se mi chvěl jak ještě nikdy ,,a víš co! Jediný kdo tě teď bude ve škole šikanovat budu zase já! Až se tě znova Peter pokusí dotknout tak za mnou nechoď!" Vykřikl jsem a vše hodil na zem.

Kakashi-

Začal jsem se ho bát. Když zahodil růží a bobonieru tak odešel. Já jsem tu růží vzal a hodil jí do rybníku a bobony sebral ze země a vyhodil do koše. A odešel domu. ,,Ahoj jak si se měl ve škole?" Zeptala se mě teta u večeře ,,ale jo dobrý" lehce se mi chvěl hlas ,,děje se něco?" Zeptala se trošku vystrašeně ,,ne všechno je ok" pousmál jsem se.

Alex-

Když jsem dorazil domů sedl jsem si do jídelny ,,tak co jaký to bylo ve škole?" Zeptal se otec ,,ale jo šlo to" semknul jsem rty. ,,Tak to je fajn máš nějaké úkoly?" Zeptal se a dál vařil večeři ,,ne nemám" začal se mi chvět hlas. ,,Děje se něco?" Otočil se konečně na mě a já jen zakroutil hlavou s pohledem do stolu. ,,Souvisí to s Kakashim?" Zeptal se a vypnul sporák a posadil se vedle mě ,,ne" špitl jsem s rozechvěním hlasem a do očí se mi nahrnuli slzy. ,,To bude dobrý" objal mě otoec okolo ramen a políbil mě do vlasů ,,nebude!" Vykřikl jsem.

#jako vždy promiňte ❤ asi se půjdu zahrabat xD PS: pro dnešek končíme ^-^#

Láska Pod Maskou(Yaoi,Neko)Where stories live. Discover now