XXXII. Chci tě!

1.2K 113 10
                                    

*I přesto že jsem chtěl tu pauzu delší jsem si nemohl pomoct a tu kapitolu při vás napsal :3 -Alex*

Alex-

Nyo si sedl na gauč ,,můžeš jít spát do mojí postele" nabídl jsem mu ,,ne to nejde" namítal ,,jsi můj host" pousmál jsem se ,,ne fakt né já budu spát tady" ,,dobře nebudu tě přemlouvat" usmál jsem se ,,jo a díky za vyléčení" zazubil jsem se. ,,Jdu spát tak dobrou" řekl Nyo ,,dobrou." Pousmál jsem se a odešel do pokoje.

Nyo-

Alex odešel do pokoje a já se uvelebil na gauči. Po chvíli jsem zaslechl škrábání a ťapání ,,prcku já tě slyším" zasmějí se ,,promiň" zasměje se Alex. A posadil se vedle mě. I já se posadil. ,,Alexi?" Protáhl jsem se ,,anoo" usmál se milé Alex. Jen jsem se zamilovaně usmál

kurva Alexi! Ani nevíš jak moc tě chci jak bych tě strašně rád políbil. Dotknul se tvého těla měl tě jen a jen pro sebe! Užírá mě ten hnusnej pocit že máš někoho jinýho! A hlavě ten pocit že máš tu největší fňukničku školy!!

,,Sakra" zatřesu hlavou ,,co se děje?" Nadzvedne koutek ,,proč chodíš zrovna s Kakashim. Jako já proti němu nic nemám ale na škole je snad víc hezčích kluků.." řekl jsem narážejíc na to že jsem tu ještě já.

Alex-

"On snad žárlí.. ne to je blbost" problesklo mi hlavou ,,Kakashi je Neko a to je právě to co mě na něm asi nejvíc přitahuje" zamyslím se ,,ale ty jsi vlk.." odvětí Nyo ,,no právě a on malí bezbranný kocourek kterého musím jako silný vlk chránit" řeknu rozplývajíc se na svím miláčkem.

Nyo-

Řekni o něm ještě dvě věty a já to nevydržím

,,No ale stejně proč zrovna on?" Zeptám se znova ,,no ono to je těžší než si myslíš. Ty to máš lehký ty jsi na holky a můžeš...."

Jo.. nevydržel jsem to.. fakt super.... Teď chci vědět jak to vysvětlím

Nemohl jsem dál se na něj jen koukat. Nevydržel jsem to a políbil ho. Chtěl se odemě odtáhnou.. ale já chtěl víc.. čím dál víc. Když zjistil mou převahu nad ním tak to vzdal. Mě bylo jasný že to vzdá ale byl jsem připravený kdyby náhodou polevil.

Alex-

Tak to jsem od něj nečekal.. on zrovna on je na kluky!? Co!? To mi nedává smysl. Cítím se hrozně vůči Kakashimu. No tak Nyo! Povolím svůj stisk.

Nyo mi držel ruce abych se nemohl moc vzpírat. Když jsem ucítil že stisk povolil hned jsem zareagoval a odtáhl se od něj ,,Nyo! Co to do tebe vjelo!" Křikl jsem naštvaně ,,něco co v sobě duším už hodně dlouho" zamračil se ,,no to je sice pěkný ale já kluka už mám!" Křičel jsem na něj hystericky ,,jo! Tu největší fňukničku světa!" Křikl na mě na oplátku. Popadl sví věci a odešel z mého domu.

Posadil jsem se opět na gauč ,,Alexi? Co se stalo?" Zeptal se táta ospalé ,,promiň tati.. nechtěl jsem tě probudit." Docela mě to vše mrzelo. Ta hádka, že jsme probudili tátu a tak...

Kakashi-

,,Školaaaa" protáhl jsem se ,,Ale..." Chtěl jsem se začít děsit kam mi zmizel Alex pak mi došlo že je doma.. Převlékl jsem se a vydal do školy. Ve škole jsem si sedl do třídy a čekal na Alexe.

Alex-

Probudil mě telefón. Zvednu ho a přiložíme k uchu ,,ano? Kdo volá" zamumlám ,,Tady Kakashi přijdeš dneska do školy??" Řekne smutně a já se proberu ,,ona už je škola!?" Vyskočím jak opatřený ,,ano je už je druhá hodina a ty nikde!" Ozve se naštvaný Kyo ,,hele zaspal jsem hned tam jsem" pronesl jsem a rychle vyrazil do školy.

Kakashi-

První hodina přešla a Alex nikde. O přestávku za mnou přišel Nyo ,,čau" zasmál se ,,ahoj" řekl jsem trošku nervózně ,,děje se něco?" Řekl vyděšeně ,,co nee jen mám strach o Alexe není tu" povzdechnu si. Nyo mě uklidnil že je určitě nemocný atd.. o druhou hodinu jsem to nevydržel šel na záchod a zavolal Alexovi. Potom jsem přišel do třídy. Po chvíli zazvonilo na přestávku.

Nyo-

O včerejšku nebudu radši ani mluvit nemám na to chuť...
Přišel jsem za Kakashim ,,Čau" zasmál jsem se... Nevím asi mu to ještě neřekl. Což taky doufám a že mu to neřekl fakt bych mu to nechtěl vysvětlovat.

Alex-

Doběhl jsem do školy a sedl si do lavice. ,,Kde si byl?" zeptal se mě Nyo ,,ty se ještě ptáš!?" vykřiknu a oženu se po něm ,,uklidni se!" vykřikl ,,jdi do prdele! Ty kreténe!" vykřikl jsem a jednu mu vlepil ,,Alexi?" řekl vylekaně Kakashi. Já k němu přišel a objal ho.  ,,Promiň mrzí mě to" zašeptal jsem ucítil jsem jeho ruce na svích. zádech ,,nic se neděje" odtáhli jsme se od sebe.

Láska Pod Maskou(Yaoi,Neko)Where stories live. Discover now