XXVII. Škola

1.3K 124 47
                                    

*po namáhavém stěhování a zranění ruky jsem tu. -Luke*

Kakashi-

Probudil jsem se ve vyhřáté posteli v Alexovi náručí. ,,Mmm" zavrtěl jsem a ocásek jsem opatrně znovu omotal okolo Alexoví nohy. ,,Dobré ráno princezno" přitulil si mě Alex ,,dobré ráno můj princi" zasmál jsem se.

Alex-

,,Kluci vstávejte" přišel otec a ukradl nám peřinu ,,neeeeee zimaaaa" vypískl Kakashi a já si ho přitulil ,,pojďte na snídani zmrzlíci" zasmál se táta a odešel.

Kakashi-

,,Nikam nejdu" objal jsem Alexe okolo těla ,,Pojď šmudlo" zasmál se a pokusil se vstát ,,Em... Ne" zašeptal jsem a políbil ho na hrudník ,,Mmm" zavrněl ,,Kakashi musíme do školy" zašeptal a skousl spodní ret ,,ale ale někdo tu po mě touží" Zavrněl jsem a vášnivě ho políbil.

Alex-

Kakashi si na mě sedl obkročmo a vášnivě mě políbil ,,Em.. Kakashi" zamumlal jsem do polibku ,,ano" odtáhl se ,,ehm.. ehm... Kluci.. pojďte" ozvalo se odedveří. ,,Už jden" řekl jsem a Kakashi zaklonil hlavu a podíval se na tátu.

Kakashi-

Alexův otec se na mě usmál a přišel blíž ,,ach jo ty si pako" zasmál se a pohladil mě po hlavě ,,hej tati nebal mi ho to je můj kluk" zaprotestoval Alex a založil si ruce na hruď ,,vždyť já vím. A nebuď drzí!" zasmál se a odešel ke dveřím ,,pojďte kluci" zopakoval po páté a odešel.

Alex-

,,Jdem" řekl jsem a vzal Kakashio do náruče ,,jdem pojď" políbil jsem ho a donesl ho do jídelny kde bylo připravené jídlo ,,jdu do práce padejte do školy běda jak mi budou volat že tam nejste" zasmál se a odešel. ,,Jo neboj" zasmál jsem se.

Kakashi-

Pustili jsme se do snídaně a poté se šli převléct.

Alex-

Radši jsme šli do školy a dělali jako by nic. Všichni už nějak věděli že jsme spolu a tolerovali to. Petera vyloučili za šikanu a nám se vedlo suprově. Kakashi teda byl hrozný šprt což by do něj nikdo neřekl ale už to tak bylo.

Kakashi-

Sedl jsem si k sobě do lavice a učil se na hodinu když mě někdo zezadu objal ,,Alexi" zasmál jsem se ,,anoo?" Zavrněl a políbil mě do vlasů ,,musím se učit" zašeptal jsem a pohled dál upíral do sešitu.

Alex-

Jen sem se "urazil" ,,když ty se učíš furt i doma" povzdechl jsem si ,,to není pravda" otočil se na mě ,,právě že je" pousmál jsem se smutně. Ale zazvonilo a já Kakashio pohladil po tváři a šel si sednout.

Kakashi-

Wohuu dějepis ten miluju... "Bože co se to ze mě stalo? Alex má pravdu" vyděsil jsem se v duchu "Vždit jsem se nikdy moc neučil co to semnou je?? Ani Kyo se neozývá to je špatný!" Začal jsem být pomalu hysterický ,,Kakashi!" Okřikl mě profesor ,,a-ano pane profesore?" Zatřásl jsem hlavou ,,ptám se vás.."

Alex-

Kakashi byl nějak zabraný do svích myšlenek že nevnímal ani že na něj profesor mluví. Když konečně zareagoval učitel chtěl zopakovat otázku ,,ptám se vás.." ale do toho někdo zaklepal a do třídy vešla proseforka matiky a začala s profesorem něco řešit.

Kakashi-

Jen sem nadzvedl ramena a pohled upřel na Alexe ten se na mě usmál a já na něj.

Alex-

Dneska máme tělák to se krásně pobavím. Už se těším jak budu koukat jak Kakashi cvičí... A co teprve to převlíkání vrrrr..



*Mám na vás jen taký dotaz jako milovník Yaoi knížek xD stalo se vám někdy že jste jí četli (jakou koliv Yaoi knížku) na veřejnosti chtělo se vám hrozně se smát ale nemohli jste protože vám to přišlo trapný? Mě ano dnes před otcem vypadal jsem jak debil když jsem se křenil na mobil xD sranda vysvětlovat čemu se směju-Luke*

Láska Pod Maskou(Yaoi,Neko)Where stories live. Discover now