XXXVII- Kyo, Tělo, Prášky

820 56 8
                                    

Alex-

Jsou 2 hodiny ráno já sedím na verandě a brečím, plus kouřím už asi třetí cigaretu. Kakashi spí u mě v posteli a já přemýšlím co teď. Asi vezmu naše úspory, moje úspory a pronájmu nám někde byt. Najdu si práci, abych nám vidělal na nájem a jídlo. Jo to by šlo.

,,Ah.. co to tu plácám, jsem v píči" zaběduju. ,,Co se děje?" Zaslechnu za sebou rozespalí hlas ,,em?" Otočím se a ve dveřích stojí zamračený Kakashi ,,promiň, ano vím, že nemáš rád když kouřím" řeknu omluvně a típnu cigaretu do popelníku. A přijdu k němu ,,co se s tebou děje?" Zeptá se mě ,,se mnou?" Řeknu zmateně ,,ano, říkal si, že jsi v píči" pronese ,,ah... Tohle... No... Pohádal jsem se s otcem.." vydechnu.. ,,aha... A proč?" Zeptá se ,,nechceš se jet projet?" Zeptám se když zahlédnu jak se odemikají dveře od baráku ,,nevím já..." Nenechal jsem ho domluvit a odtáhl ho rychle a nenápadně do mého auta jenž stálo vedle baráku. Rychle jsem nastartoval a odjel.

Kakashi-

Nechápal jsem kam jedeme ani co se právě stalo. ,,O co jde? Alexi? Kam to jedeme?" Řeknu zmateně ,,hej Alexi! Máme strach a jsme stále unavení, nestresuj nás víc" vyhrkne Kyo a já si chytnu pusu.. ,,ehm.." odkašle si Alex a zastaví konečně. Rozsvítí světlo v autě a já se podívám na zadní sedačky. Je tam moje taška a.. ještě jedna taška. Alex si položí sedačku úplně na ležato a chcípne auto.

Já se na něj jen dívám ,,prosím, řekni nám to" začnu mluvit ale mou věru dokončí Kyo ,,copak to nechápeš?" Vyhrkne najednou Alex ,,co?" Řeknu zmateně. On si sedne a podívá se na mě ,,otec mě vyhodil z domu" řekl se slzama v očích ,,pane Bože proč?" Vyhrknu ,,dnes než jsem šel ven, otec zjistil že jsem mu vzal cigára, seřval mě a pak řekl, že si nepřeje aby jsme spolu chodili, že je to divné vlk a kocour, jakoby nestačilo, že jsem Gay a ještě si najdu protiklad sebe" řekne se slzami ,,proto tě vyhodil?" Řeknu smutně ,,no, jo, prý pokud s tebou chci být ať vypadnu a už se nevracím.." zavzlyká a lehne si. Já si na něj obkročmo sednu. A lehnu si mu na hruď. Alex si mě k sobě přitulí.

Alex-

Ucítil jsem jak Kakashi jednou rukou sjíždí k lemu kalhot ,,Kakashi" zasměju se ,,to né já to Kyo" vyjekne a sedne si ,,no to v žádném případě" odvětí Kyo ,,em... Kakashi?" Řeknu vystrašeně ,,ano?" Nadzvedne obočí ,,neměl by jsi brát nějaké prášky na tu schizofrenii?" Zeptám se ,,co? Proč? Však ti Kyo nikdy nevadil" řekl zmateně ,,no nevadí mi, ale přijde mi to divný, začíná tě až moc ovládat" ,,nene nezačíná" odvětí naštvaně a založí si ruce na hruď ,,notak, vzpomeň si, dokud jsme spolu nezačali chodit Kyo se moc... Spíš vůbec neprojevoval, od té dobrý co jsme spolu, je až moc viditelný" řeknu a Kakashi si přesedne zpět na místo spolujezdce.

Kakashi-

"Alex má pravdu, dál jsem ti moc prostoru, musíš se zklidnit, nemůžu tě nechat dělat si co chceš, je to i mé tělo!" Nadával jsem Kyovi v hlavě ,,na mě neřvěte, můžete si za to sami a hlavně, Alexi sám si říkal, že mě máš taky rád!" Řekl Kyo naštvaně ,,ano to jsem řekl máš pravdu" přiznal Alex ,,ale stejně si myslím, že... A nebo víš co? Mě to nevadí tak máš rozdvojenou osobnost a co jako" pokrčí rameny a natáhne ke mě ruce. Já si na něj sednu a on mě políbí a obejme okolo pasu. ,,Jsem unavený chci jít spát" řeknu a přelezu si na sedačku vedle. Dám jí do rovna a hned na to usnu jak nemluvně.

Alex-

Kakashi usnul hned. Přikryl jsem ho dekou co mám v autě a sám se zabalil do mikiny a šel spát.

Kakashi-

Probudím se ráno omotaný v dece. Podívám se vedle sebe Alex nikde. Sedni si a koukám Alex sedí na kapotě a kouká před sebe. Otevřu dveře a Alex se otočí ,,dobré ráno" pousmeje se rozespalé ,,dobré" uculím se unaveně.

Alex-

Spal jsem asi jen hoďku... Od tří hodin ráno sedím na kapotě auta a přemýšlím co teď. Otcův nečekaný příchod mi zkazil plány, mám u sebe asi jen tři dolary a pochybuji že Kakashi u sebe vůbec něco má.. nevím co budeme dělat, ani jeden nemáme práci.

Kakashi-

Vstal jsem a šel jsem za Alexem. Pevné jsem hodně objal ,,co teď?" Zeptám se ,,no, do školy ještě dneska nemusíme což je plus ale... Nevím co budeme dělat" povzdechne si ,,mám docela hlad" zakňučel jsem.

Alex-

,,Dobře jedeme se někam najíst" řeknu a nasednem do auta a jedeme do bistra nedaleko, naší školy. Je jedno z nejlevnějších po celém městě. Kakashi se podíval do menu a objednal si snídaňové menu. Které se skládá z, míchaných vajíček, dvou toustů a džusu. Já si neobjednal nic. Nemám hlad. Vůbec.. ,,není ale dobrý že nejiš" zamračil se Kakashi. Jen jsem pokrčil rameny ,,fakt nemám hlad." Řeknu Kakashi se v klidu najedl a pak jsme šli zas do auta.

Kakashi-

Seděli jsme v autě před bistrem a já koukal na Alexe. ,,Aleky?" Zšeptám ,,Hmm?" Probudí se ze zamyšlení. ,,Děje se něco?" Zeptám se smutně ,,co? Ne neděje.. jen přemýšlím kam půjdeme" řekne s úsměvem ,,aha... No to bude zajímaví" zašeptám...

#jsem z5 v Čr a mám najednou moc času.. třeba vám teď toho napíšu víc :D jinak pokuď se vám budou kapitoly zdát takové depresivní tak se vám omlouvám hroutí se mi svět tudíž je to vidět na mích kapitolách#

Láska Pod Maskou(Yaoi,Neko)Where stories live. Discover now