III. Kapčka

3.1K 244 1
                                    

Kakashi

Ráno jsem se probral celku brzo slezl jsem do jídelny na stole byl papírek od tety ,,zlato jedu se Sakurou na týden pryč nic tu nevyváděj! Večer ti zavolám. Teta" jen jsem to vyhodil vzal jsem si čínskou polévku najedl jsem se a vyrazil jsem do školy.

Zrovna jsem seděl na parapetu okna když po mě někdo no někdo spíš Alex hodil míč ,,Miuuu" vypískl jsem a spadl jsem z okna všichni se začali smát až na Petra přišel k Alexovi a zařval na něj ,,Hele kreténe nech Kakashiho na pokoji! Jinak budeš mít problém semnou!" Jen jsem se díval jak Alex udiveně kouká ,,On se mě zastal.." zašeptal jsem udiveně "On se NÁS! zastal" pronesl Kyo v mé hlavě ,,Ano ja vím promiň nás.." řekl jsem tiše. ,,Jsi v pohodě?" Pronesl Peter když ke mě přišel ,,Em.. jo.. jo jsem..." řekl jsem ,,Fajn jsem rád. Nikdo nebude ubližovat mému kámošovi!" Pronesl ,,Počkat co??" Vykulil jsem oči ,,Beru tě jako svého kámoše máš s tím problém??" Nadzvedl obočí ,,Ne ale.. Nic o mě nevíš" řekl jsem a už se konečně zvedl ze země ,,Vím že se jmenuješ Kakashi Hawana je ti 16 let. Jsi neko a jsi roztomilej" řekl s úsměvem ,,Aha... moment co!? Roztomilej!?" Vypískl jsem ,,Em jo" zasmál se a dal si ruku za hlavu. Pak zazvonilo na hodinu a my si sedli do lavice. Dnešek nějak utekl a už bylo načase jít domů. Šel jsem tmavou uličkou a najednou se mi do cesty postavili nějací chlápci. "Kurva čtvrťáci! Brácha uteč!" Křičel mi v hlavě Kyo ,,A hele Neko naval prachy!" Křičel jeden z nich ,,já já ale nic u sebe nemám" řekl jsen rozklepaně ,,Na něj!" Křikl jeden a všichni se na mě vrhli bylo jich na mě moc kdyby jich bylo méně třeba 4 dal bych je ale 7 lidí nezvládám. Najednou jsem slyšel štěkot psa a jak na ně vystartoval vlk.. ,,Bacha vlk zdrejte!?" Křikl zrzek a všichni se rozutekli ,,ne ne fuj zůstaň" fňukal jsem. Ten vlk přišel blíž a já začal "vrčet" ,,Chhh" ten vlk utekl a já se schoulil do klubíčka a ocsek jsem si omotal podél těla. Uši sem se snažil zatlačit do hlavi.

,,Kakashi jsi v pořádku??" Přiběhl ke mě Petér ,,Hodně kluku, vlk bum nevim" bylo jediný co jsem mohl říct on mě objal okolo ramen a já si položil hlavu na jeho hrudník. ,,To bude dobrý jsem s tebou" řekl a pohladil mě po hlavě. ,,Pojď vezmu tě k sobě a--" ani to nedořeknul všiml si že jsem totiž na něm usnul.

Alexi

,,Kurva já sem hňup!! Ty kreténe ty jsi hňup proč to děláš!?" Řval jsem na sebe do zrcadla. Vypadl jsem ze školy a šel jsem domů najednou jsem si všiml party kluků který do někoho kopou ,,Neko?" Šeptl jsem "Kakashi!"  Problesklo mi hlavou vystartoval jsem po nich a ve skoku jsem se změnil na vlka. A rozehnal jsem všechny ty kluky Kakashi je "kocour" a tak mě odháněl. Radši jsem se sebral a odešel jsem.

Láska Pod Maskou(Yaoi,Neko)Where stories live. Discover now