XLV. Konec! Prázdniny

663 70 14
                                    

×××

Alex-

Seděl jsem doma na posteli. A díval se na oblečení co bylo na židli. Tak jo klid. To bude dobrý. Uklidňoval jsem se a šel se obléct. Je to tu. Jdu si pro vysvědčení a pak jsou prázdniny! Jo! Radostně vyjdu z koupelny a jdu se nasnídat. ,,Tak jo, dneska až přijdeš, je mi jedno jestli sám nebo s Kakashim, ale uklidíš v kuchyni a zameteš barák, vytírat nemusíš to udělám pak já" řekl táta a pro jistotu to napsal na kus papírku a dál na lednici. ,,Dobře, no a hele tato? Nechceš si najít už holku?" Zasmál jsem se ,,to vizejo stejně by jsi pak musel pomáhat" zašklebil se a šel do předcině. ,,A nebo aspoň chlapa?" Řekl jsem se smíchem ,,ty si fakt blbej" odpověděl a odešel do práce. Já se najedl a šel do školy. Vešel jsem do třídy jako king. Všichni se začali smát ,,co je? Mamrdi?" Zasmál jsem se a plácnul jsem si s klukama ,,ahoj Anno" řeknu mile a posadím se do lavice vedle ní (jakože do mojí lavice u okna.. ona sedí u prostřed) ,,ahoj, Alexi" řekne mile ,,co je Alexi? Máš nějakou moc dobrou náladu" řekne pobaveně Nyo ,,to víš no, začínají prázdniny" prokřupnu si prsty ,,máš nějaké plány ?" Zeptá se Diana ,,no asi je strávíme s Kakashim. No a pak možná nějaké párty a tak" řeknu a založím ruce na hruď a nohy hodím na lavici.

Do třídy si to nakráčí rozespalí Kakashi a posadí se do lavice. Neřekl ani čau.. nikomu ani mě.

Kakashi-

,,12:00 PM super... Je půlnoc.." zabručím si pro sebe. ,,Já vím! Chci spát! Ale nejde to! Tlačí mě svědomí... Teda nás... Stejně za to můžeš ty!" Vykřikne Kyo z mích úst. ,,Nech toho, já za nic nemůžu a ani nevím o čem to mluvíš! A víš co nech mě spát!" Zavrčel jsem naštvaně ,,já tě nechám spát ale co takhle? Třeba tvá minulost? Heh.. pobavíme se vzpomínáš s..." Než stačil něco říct jsem zavrčel a on zmlknul. ,,Nech mě a mou minulost co je déle jak před dnem tak mě nezajímá. Řeknu a podívám se na mobil. ,,Ah.. 12:20 já chci umřít!" Samozřejmě jsem takhle procivěl celů noc. Do školy jsem přišel jako chodící mrtvola. Všichni koukali zmateně a asi se dost divili co se mi stalo. Sedl jsem si do zadní lavice a lehnul jsem si na lavici. Chvíli bylo ticho a pak si zase začali povídat.

Alex-

Přijdu za tou mojí unavenou fňukničkou ,,,copak se děje zlato?" Zeptám se a kleknu si před něj ,,nic, jen jsem toho moc nenapsal" zabrblá. ,,Hele dají nám vysvědčení a půjdeme to někam oslavit jo?" Řeknu nadšeně ,,třeba" řekne rozespalé a já se vrátím do lavice. Když zazvoní do třídy vejde třídní a rozdá nám vysvědčení pak ještě probereme nějaké zbytečnosti a už konečně nás pustí z této hrozné školy.

Kakashi-

Alex mě chytil za ruku a táhnul mě rychle pryč ,,kam jdeme?" Zeptám se když trošku zpomalíme ,,na zmrzlinu" řekne nadšeně ,,dobře" řeknu pobaveně. Já jsem si vzal jeden kopeček čokoládové a Alex dva pistáciové. Celé to zaplatil a pak jsme šli do parku. Netušil jsem co mě dneska ještě čeká.

Alex-

Zhluboka jsem se nadechla ,,nechceš dneska jít ke mě?" Zeptám se kakashio ,,jasně klidně" usměje se a dá mi pusu ,,a co takhle u mě zůstat ,,klidně celé prázdniny" objal mě ,,ne.. já myslel.. jako.. na vždy" řeknu s lehkým úsměvem a postavím se před něj ,,jak to myslíš?" Řekne zmateně a já si před něj kleku ,,Kakashi Kyo Hawana vezmeš si mě" řeknu a z poza zad vytáhnu krabičku s prstýnkem. ,,Děláš si srandu!? Jasně že ano" padnul mi okolo krku. Měl jsem radost.

Vypraveč-

Ještě toho dne šli kluci ke Kakashio tetě oznámit tu skvělou novinu. Potom to zavolali i tátovi od Alexe a začali stěhovat Kakashio věci k Alexovi. Říká se že se protiklady přitahují a mají pravdu. Ale nezáleží na nějakém rčení z doby krále Klacka záleží na tom jak to cítí oni. Vy. Já. Jen my můžeme vědět co je nejlepší pro nás samotné ❤️ a tímto se s vámi loučím. Mějte se krásně, skládejte básně a čau čau❤️


Děkujeme za 28 k + vidění
Děkujeme za 3 k + Like

S velkým srdečným pozdravem váš všech zdravíme ❤️❤️ -Jemmy celý náš duhový team a Luky ❤️❤️

Láska Pod Maskou(Yaoi,Neko)Kde žijí příběhy. Začni objevovat