XXXIV. Au..

1.4K 118 13
                                    

Alex-

Dneska ta škola utekla docela rychle jak jsem přišel na poslední 4 hodiny. Plus jsem se lehce pohádal s Nyem. No byla sranda. Akorát se cítím jak největší krypl světa.

Kakashi-

Docela mi začíná vadit jak se Nyo s Alexem hádají a já nevím proč. Chudák Alex se hrozně změnil. Fakt ho lituji.

Alex-

Vyšel jsem ze školy a vydal se směr pryč. Když jsem za sebou zaslechl kroky. Zastavil jsem se a ta postava do mě narazila. Jen sem se zasmál ,,kam šlapeš" otočil jsem se a podal mu pomocnou ruku ,,já? Já nevím kdo se tu zastaví uprostřed cesty" zasmál se Kakashi ,,nechci být vlezlí ale včéra si mi něco slíbil" řekl smutně ,,málem bych na to zapoměl" pousmál jsem se a vlepil mu pusu ,,tak u koho spíme dneska?" Usmál jsem se.

Kakashi-

,,Tak u koho spíme dneska?" Usmál se na mě Alex ,,tak u tebe?" Pousmál jsem se ,,fajn" chytil mě za ruku a propletl naše prsty. Jemně jsem se pousmál a pohled odtáhl od našich rukou k Alexově obličeji. Bylo vidět že ho něco trápím. ,,Alexi?" ,,Hmm?" Řekl za myšleně a podíval se na mě ,,je ti něco?" Řekl jsem s obavami ,,ne. Jen... Ale nic" usmál se.

Alex-

Měl jsem plnou hlavu toho co se stalo. Jsem teď děvkař? Sakra já fakt nevím! Vadí mi to! Chci mu to říct ale bojím se že to nepochopí.. a co pak? Rozejdeme se? A co když jo.. co pak budu dělat?? Skončím na dně.. budu alkoholik, drogově závislí vyhodí mě ze školy a nakonec skončím na ulici... ,,Alexi??" ,,Hmm?" Řekl jsem zamyšleně ,,je ti něco?" Řekl s obavami ,,ne. Jen.. ale nic" mávnul jsem rukou. A usmál jsem se

Kakashi-

Když jsme dorazili k Alexovi domů tak nás přivítal jeho otec. ,,Bude oběd dáte si?" Zeptal se Alexův otec ,,a co je dobrého?" Zasmál se Alex a opřel se o futra ,,mám tu špagety" zasmál se ,,chceš?" Podíval se na mě ,,ne ne děkuju já jedl ve škole" zazubyl jsem se ,,dobře, já teď taky nechci tak dižtak pak" pousmál se a my vyšli do pokoje.

Alex-

Lehl jsem si na postel a lehce si skousl ret ,,tak co budeme dělat ?" Pousmál se Kakashi a sedl si vedle mě na postel ,,to je na tobě" usmál jsem se. Kakashi mě políbil. Já se posadil a začali jsme se líbat. Kakashi mi zajel pod tričko a položil ruku na můj bok a já sykl bolestí ,,co se děje?" Zareagoval rychle Kakashi

Kakashi-

Když Alex zasyčel bolestí jen jsem vyskočil jak čertík z krabicky a rychle mu šel po tričku. Ale on si ho chytil ,,Bože už vím jak bylo těžké se dostat na hrudník mě" řeknu naštvaně. Protože jsem si vzpomněl jak nějaký týpci zmlátili mě a Alex mě zachránil.

Alex-

"Bohužel ale pro mou smůlu jsem po cestě do školy narazil na nějakou partu kluků. No přesněji na tu co ohrožovala kdysi Kakashio. Omilem jsem vrazil do jednoho týpak který se proti mě hned ohnal. Zmlátili mě. Mám pár modřiny které se postupně začnou vybarvovat a možná natažená žebra."

,,Nic to není nic tam nemám" řekl jsem rychle a lehl si na záda stále jsem držel lem trička jen aby mi ho nenadzvedl.

Kalashi-

"Nech to na mě" řekne Kakashi a převezme veškerou moc nad naším tělem. Přiblíží se k Alexovi a políbí ho. Pomalu přidá na intenzitě líbání. Pomalu se přesouval na jeho klíční kost.

Alex-

Snažil jsem se nevzdychat věděl jsem o co mu jde. Ale bylo mi jasný že to dlouho nevydržím. Ruce mi sjeli z lemu trička. A omotal jsem je okolo jeho boků. Toho Kakashi využil a vytáhl mi tričko ,,pane bože.." vydechl ,,Alexi! Dít máš podlitiny!" Vykřikl. Já jsem mu zakryl pusu ,,pomlč!" Sykl jsem. Kakashi jen nadzvedl obočí ,,nesmí to zjistit táta" řekl jsem potichu. Kakashi se jen zamračil a sundal mojí ruku ze svích úst ,,zlato.. promiň ale dyť můžeš mít zlomená žebra a bůh ví co" začal vyšilovat. ,,Uklidní se nic mi není kopli mě...." Ten moment mi došlo co jsem řekl. Kakashi jen pootevřel pusu ,,dořekni to!" Řekl naštvaně. Jen sem sklopil pohled a zavrtěl hlavou. ,,Fajn" řekl Kakashi a zvedl se z postele a šel ke dveřím. Rychle jsem po něm skočil ,,au" mňoukl Kakashi když ležel pod mnou ,,věř že mě to bolelo víc." Řekl jsem naštvaně a se slzama v očích ,,Alexi musíme mu to říct!" ,,Ne!" Křikl jsem. Kakashimu se do očí nahrnuli slzy. Rychle jsem z něj slezl a pomohl mu vstát. ,,Promiň Kakashi" objal jsem ho ,,nechtěl jsem na tebe začít křičet" řeknu a pevně ho obejmu.

Láska Pod Maskou(Yaoi,Neko)Where stories live. Discover now