XXI. ,,docela jsi se mi zalíbil"

1.3K 141 20
                                    

#nevím zda jsem hodný nebo zlí xD užijte si kapitolu#

Alex-

Profesor se zeptal jestli náhodou nechcem ještě Kakashio. Tom se na mě podíval a já rychle jednoznačně začal kroutí hlavou a rukama. Naštěstí řekl že to zvládnem sami a já si ulevil.

Kakashi-

Nevěděl jsem zda jsem naštvaný nebo jsem v pohodě nebo jestli se nerozbrečím... Pocity se ve mě mýchali. Prostě jsem si lehl na lavici a i když se mi brečet nechtělo tak mi sem tam utekla nějaká slza. Zhluboka jsem se nadechl a začal si čmárat do sešitu ,,co se to s tebou děje Kakashi?" Ozval se tenký hlásek Emmi ,,ale nic" pronesl jsem a zaklapl sešit ,,ale něco jo" řekla utrápeně ,,no jen se mi moc nedaří" řekl jsem a lehce nadzvedl koutek ,,a v čem? Ve škole? Ve vztahu?" Zeptala se ,,v životě" povzdechl jsem si.

Alex-

,,Takže Kakashi jo?" Zeptal se záludně Tom ,,no.." uhnul jsem pohledem ,,klid kluků ještě bude" pousmál se. Ruku mi dal okolo ramen a přitulil si mě k tělu ,,to možná ale za všechno můžu já.." povzdechl jsem si a do očí se mi nahrnuli slzy ,,určitě nemůžeš" pohladil mě po rameni. ,,Ale jo můžu. Ale chtěl jsem ho jen chránit" řekl jsem naštvaně ,,v tobě se ty pocity pěkně perou. Skoro jak v pračce" zasmál se Tommy a odemknul svou pracovnu.

Kakashi-

Docela jsem se nudil. Když se na mě otočila Emma a pousmála se na mě ,,hmm.. abych pravdu řekla jsi roztomilý" zahihňala se ,,ale prosimtě na tebe nemám" mrkl jsem na ní ,,co to, zase, děláš?" Zeptal se mě Kyo v duchu. Jen sem protočil oči. Emma se zas otočila a poslouchala výklad ,,neignoruj mě" zašeptal Kyo ,,neignoruju. Co máš zas za problém?" Vykulil jsem naštvaně oči a zíral do lavice ,,myslím si že vůči Alexovi to není fér" řekl smutně ,,co? Ty jsi na jeho straně? Jako fakt dyť.. on si začal!" Sykl jsem ,,co když nás chtěl chránit před... Zakem" řekl Kyo ,,jo jasně" řekl jsem ironicky ,,nebo myslíš že jo?" Zbystřil jsem. Kyo se urazil a už neodpovídal.

Alex-

,,Tome?" Opřel jsem se o stůl ,,ano?" Pousmál se na mě a přistoupil ke mě blíž ,,Ehm.. ehm.." odkašlal jsem si ,,no.." upřímně byl jsem v jeho blízkosti trošku nervózní ,,ano?" Nadzvedl obočí ,,s čím chceš pomoct?" Zahleděl jsem se do země ,,s úpravou školních novin a chci tě trochu poznat docela jsi se mi zalíbil" zasmál se a rozcuchal mi vlasy ,,ou.. no dobrá" pronesl jsem trochu v rozpacích a prohrábl si rozcuchané vlasy. ,,Tak sem pojď." Řekl a přisunul sedle sebe ještě jednu židli.

Kakashi-

,,Kyo?" Špitl jsem "ne?" Ozvalo se mi v hlavě "promiň" špitl jsem "beru na vědomí" odpověděl naštvaně "tak dík no" protočil jsem oči.

Alex-

Tommy něco žvatlal ale já ho nevnímal vnímal jsem jen tu úžasnou vůní a ten úžasný hlas ,,co myslíš?" Otočil se na mě a pousmál. Vytrhl mě z myšlenek a já neměl tichá co říkal ,,jo jasně" usmál jsem se a on tam zas něco začal dělat. "Kurva" řekl jsem v duchu.

Kakashi-

Blížil se konec hodiny a Alex se furt nevrátil.. fajn má co chtěl.......

#teď mě v komentářích ukamenujete :D sorry ale musel jsem#

Láska Pod Maskou(Yaoi,Neko)Where stories live. Discover now