XXXIX. Schizofrenie

770 54 2
                                    

#jsem v nemocnici jen z toho důvodu že jsem měl blbý tlak a skolaboval jsem, nechali mě tu na pozorování nic extra ;) #

Alex-

Přistoupil sem k Sasukemu blíž ,,víš jaké je to stát v něčím stínu?" Zeptá se mě smutně ,,ano vím, dvanáct let jsem žil v tvém stínu! Jasně moc dobře vím jaké to je!" Řeknu naštvaně ,,jasně! Pan Alex je vždy ten nejlepší! Ale to, že mi kradeš tělo nikomu nevadí, že!?" Vyjel po mě. Chytil mě pod krkem a odhodil mě na stranu ,,mě nemůžeš zabít... Umřel by jsi taky" řeknu potichu a zvednu se. Přiletí mi facka. Pěstí do břicha kopanec do žeber. Super.

Kakashi-

Alex sebou začal cukat. Prudce jsem se probudil. Otočil jsem se na něj a koukám jak sebou škube. Najednou se mu začali obětovat modřiny. ,,Co to?" Řeknu zmateně. Pomalu a jistě se mu hrudník měnil na jednu velkou modřínu.

Alex-

Z posledních sil jsem se zvedl. Ale Saske mě chytil ,,jsem tvé pravé já, věř, že žádné prášky ti proti mě nepomůžou" řekne a pustí mě ,,říká ten co se... Přes pár let neozval" řekl jsem a opatrně se zvedl ze země ,,neozval jsem se jen necelý rok" otočil se na mě. Podíval se na svou ruku která se začala ztrácet. ,,Mě se nezbavíš!" Vykřikne Saske a já se probudím.

Kakashi-

Koukám na Alexe. Když najednou sebou přestane cukat. ,,Mě se nezbavíš" vykřikne a v ten moment se rychle posadí. Vyděšeně se na něj dívám. Alex najednou začne brečet ,,A-Alex?" Řeknu nervózně ,,teď už mi to řekneš?" Položím mu ruku na stehno. On jen přikývne a otře si slzy. Odejde z ložnice do obíváku kde máme tašky. Začne se v jedné přehrabovat až vytáhne malé album. ,,Všechno to začalo když mi bylo nějakých pět let. Neměl jsem nikdy moc přátel, protože jsem všechny šikanoval, už tehdy se u mě projevili sebepoškozující sklony." Řekl a ukázal na fotku kde sedí na židli a tílku a má natažené ruce před sebe a má na nich řezné rány. ,,Proto, že jsem neměl kamarády jsem si vymyslel imaginárního kamaráda a vlastně i mé druhé já které zvládá být sám je silný a nebojácný" řekl a ukázal na obrázek který kreslil když byl malý. Stojí na louce nalevo je strom pod který stojí úplně stejný klučina jako je on. Akorát má jen jedno oko, přes druhý má jizvu. ,,No, bohužel se mi Sasuke vimknul z ruky a stal se mou součástí. Přes dvanáct let, jsem trpěl v jeho stínu. On se naučil mě potlačit a uzamknout uvnitř těla. Těsně před tím než jsem se s tebou začal bavit... Jsem začal brát prášky. Jak jsi mě tenkrát okřiknul už jsem to byl já, sklopil jsem uši a ocas dál mezi nohy, nedokázal jsem se ti ani ubránit protože jsem nevěděl co všechno dokážu. A celou dobu co ti Saske ubližoval jsem trpěl. Důvod proč Saske ti neublížil na tolik jsem byl já který mu to nedovolil." Řekl a já se podíval pořádně na jeho ruce. Byli vidět všechny ty jizvy které jsem předtím tolik neviděl. ,,Proč jsi mi to neřekl dřív?" Řeknu vystrašeně ,,bál jsem se" řekl rozklepaně. Začal opět zas brečet. Objal jsem ho a on mě.

Alex-

Začal mi zvonit mobil. Došel jsem k němu neznámé číslo. Tak jsem to zvedl ,,kde mám syna!" Vykřiknul na mě někdo z druhé strany telefonu ,,em, omlouvám se kdo volá?" Řeknu zmateně ,,David! Kakashio otec!" Vykřikne ,,jak já mám vědět kde je váš syn" řeknu nevině ,,ty teplej buzerante co jsi mi ukradl syna ! Koukej jo vrátit nebo na tebe zavolám policii!" Vykřikne. Kakashi mi sebral mobil z ruky a típnul to. Nadále mi vyndal kartu a mobil položil na linku ,,neřeš to " usmál se. A šel si nabrat jídlo. ,,Dobře" řeknu zmateně. ,,Ted, povídej ty, proč si my neřekl že máš otce?" Řeknu záludně ,,otec mě nechal před lety u tety protože jsem psychicky narušený neplánovaný haranta" řekne a sedne si naproti mě ke stolu ,,aha no" řeknu zmateně lehce ,,no a myslel jsem si že už se nikdy neukáže, ale najednou chce být dobrým otcem... Hrůza tohle, měl by jsi jíst" řekne a dá si špagety ,,nechci děkuju" pronesu a odejdu pro notebook a hledám nějakou práci.

Láska Pod Maskou(Yaoi,Neko)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें