VII.Kapitola

3K 207 13
                                    

Kakashi

Ráno jsem se vzbudil a šel jsem se nasnídat a šel jsem do školy. Den byl celkem normální až na předposlední hodinu jsme měli mít výtvarku ale ta nám odpadla takže jsme měli hodinu volna. Šel jsem napříč třídou když mě sundal Peter ,,Au" mňoukl jsem potichu ,,Jsi v poho?" Ozvalo se zvednu pohled a předemnou sedí Alex ,,em.. jo dobrý" řeknu a zvednu se a on taky ,,nuže dobrá"usměje se a odejde. Já si sednu na můj oblíbený parapet a koukám z okna ,,Zahrajem si hru sejmi Kakashiho!" Zařve někdo a Peter po mě hodí penál.

Já dám automaticky ruce před obličej a zavřu oči pak slyším jen jak dopadne penál na zem ale mě nic nesundalo otevřu oči a vidím jak všichni udiveně civí předemnou stojí Alex ,,Dejte Kakashimu konečně pokoj!" Vykřikl ,,Se divim že ho bráníš zrovna ty jenž si ho sám od školky šikanoval!" Zařval Lukas ,,zopakuj to!!!" Zařval Alex a už stál u Lukase a držel ho pod krkem ,,Alexi nech ho!" Křikl jsem. Měl nenávist a oheň v očích viděl jsem to ale když se na mě podival tak jsem byl jak voda ten oheň v očích jsem mu uhasil ,,fajn" řekl a pustil Lukase.

Zdrhnul jdem ze třídy na záchody zachvíli přišel i Alex ale nevěděl že tu jsem ,,Vole co to do tebe vjelo! Chodák Kakashi všichni maj pravdu!" Křičel na sebe a mlátil do zdi. Potichu jsem se nadechl a najednou se otevřeli dveře od kabink. Jen jsem nechápabě zíral jak mohl vědět že tu jsem ,,Co jsi slyšel?" Zeptal se hloupě Alex ,,Všechno" věděl jsem co mě čeká ale stejně jsem radši řekl pravdu. ,,Kurva!" Bouchl do zdi a hlavou se o ní opřel ,,Em.. A-alexi?" Podrbal jsem se za uchem ,,Ano?" Řekl do zdi ,,co se to s tebou děje? Jsi jiný. Jako neříkám že do teď jsi byl někdo špatný ale no.." najednou mě přerušil ,,Jasně chápu. Promiň za všechno co jsem ti kdy provedl" mumlal do zdi ,,Em.. když nad tim tak přemýšlím ty jsi mě vživotě nezmlátil" pronesl jsem zamyšleně.

On se na mě podíval přes rameno ,,což se sám divím" mluvil jsem dál ,,Každého jsi mlátil jen mě né. Když teda nepočítám facku ve třetí třídě a předevčírem nebo kdy sejmutí míčem" pronesl jem ,,Za ten míč se omlouvám" zasmál se ,,V pohodě" řekl jsem a poplácal jsem ho po zádech. Oba jsme se poté vydali do třídy. Seděl jsem v lavici a čmáral jsem si do sešitu.

Měli jsme biologii zrovna. Když mi na lavici přistál papírek ,,Em.. Hele nechceš jít ven?" Odpověděl jsem ,,Dneska??" Hned mi přišla odpověď ,,Ano dnes.. ne promiň byl to špatnej nápad nech to plavat" zamyslel jsem se "chci jít ven s Alexem? Co myslíš Kyo?" Zapoměl jsem že se Kyo od včerejška semnou nebaví. ,,Rád pujdu ale pod jednou podmínkou" sám jsem se dost divil že jsem to napsal ,,Jakou??" V ten moment se ozval Kyo "hňupe" protočil jsem panenky ,,Nezmltíš ně neznásilníš mě a tak podobně!" Chvíli mu trvalo než mi odepsal ale ani se nedivim po přečtení odpovědi jsem se bál že mě spíš rovnou zabie... (,,A co jsem !? Úchyl nebo jako co!?")

,,Em.. no ne ale.. na to te az moc dlouho znám :D"

,,Takže dnes ve 4??"

,,A kde?"

,,V parku na mostě. Oky?"

,,No já.. ale oky fajn budu tam"

Pak už neodpověděl zazvonilo na konec hodiny a já šel domů ,,Ahoj Kakashi" mávla na mě slečna Tamara ,,Dobrý den slečno" pozdravil jsem slušně ,,Kolikrát ti mám říkat aby jsi mě oslovoval Táňo a tykal mi" usmála se ,,Omlouvám se vám ted ti promiňte teda promiň. Je to nezvik" uculil jsem se z krámku vyšel její otec ,,Tamaro! Nevybavujse tu s tou lůzou!" Křikl na ní ,,Nemyslíte že je toto označení nevhodné pro někoho kdo jej slyší??" Řekl jsem lehce nabroušeně ,,Ne nemyslím! Mluvíš jako bys sežral učebnici literatury" zasmál se škodolibě ,,Tak já raději pujdu. Tak ahoj Tami" usmál jsem se při odchodu ,,Ahoj Kakashi".

Došel jsem domů převlékl jsem se a rovnou jsem vyrazil. Když jsem dorazil na už tam na mě Alex čekal. ,,jsi si jistý?" Ozval se Kyo ,,Em ne nejsem" odpověděl jsem mu ,,Ahoj Kakashi" mávnul na mě Alex ,,Em.. Ahoj" usmál jsem se nervózně. ,,V centrum je karnival nepůjdeme se tam mrknout??" Usmál se mile Alex ,,Klidně" "Nevím co se s ním děje ale to jeho nové já je dobrý myslíš že nám koupí i drink??" Smál se Kyo.

Já a Alex jsme šli přes tmavou uličku až do centra města. Bylo to tam super do tý doby dokud jsem se nepotřeboval nadechnout tak jsem zapadl do jedné tmavší uličky a opřel jsem se o zeď ,,Jsi v pohodě?" Otázal se starostlivě Alex. ,,Jo jo jen jsem se potřeboval nadechnout mezi tema lidma to je des" zasmál jsem se.

Alex stál předemnou dívali jsme se jeden druhému do očí. ,,Hned se vrátím" řekl Alex a odběhl mezi lidi. Já se zvedl a koukal jsem směrem kterým odešl ,,A hele Neko! To si ty ten buzerant!" Křikl někdo za mnou ,,Co?" Otočil jsem se. A za mnou stála ta parta co ně minule zmlátila. Zase se na mě vrhli pam jsem slyšel křik a jak se lidé rozutelky z centra do uličky vběhl vlk. Byl to ten samej jako minule. Odehnal ty šmejdy a sám utekl pochvíli přišel Alex ,,Panebože jsi v pořádku???" Křikl a klekl si ke mě ,,Em jo dobrý asi budu mít pár modřin jinak dobrý" pousmál jsem se ,,Opravdu ti nic není??" Zhluboka jsem se nadechl ,,Miiiu" hrozně mě zabolel hrudník ,,Kouknu se ti na hrudník" řekl Alex a nadzvedl mi tričko já si ho stáhnul ,,Ne. To je dobrý" řekl jsem ,,Ne to není!" Zvíšil hlas. "Být tebou ho taky zmlátim on odešel ani nás nezachránil!!" Obhajoval se Kyo ,,Niky!" Křikl jsem Alex se chudák na mě zmateně podíval ,,Em.." bouchl jsem se do čela a lehl jsem si na špinavou zem. ,,Dobrý hrudník máš lehounce pohmožděnen jenom" řekl Alex ,,Co??" Vykulil jsem oči a ucejtil jeho ruku na mí hrudi. ,,Promiň neodolal jsem." Uculil se. Radši jsem si sednul ,,Nechceš jít ke mě?" Nadzvedl obočí ,,Em já nevím" řekl jsem nejistě on si kleknul na kolena ,,Prosím hele klečím i před tebou" začal se smát a já taky ale pak jsem zakašlal z bolesti hrudi. ,,Tak fajn" podlehnul jsem když na mě udělal psí oči.

Šli jsme k němu dům měl celkem velký otevřel dveře a já se zastavil u prahu ,,Vy máte psa?" Zněl jsem rourušeně ,,Em ne-ne proč?" Odpověděl rozrušeně ,,Já jen že moc psi nemusím" on mě jen popostrčil a já vešel dovnitř šli jake k němu do pokoje. ,,Fakt nemáte psa??" Zděsil jsem se gumovích hraček poházených po pokoji ,,Ne to tu mám pro psa em.. mí tety víš" zazubil se a já vešel k němu do pokoje a posadil jsem se na postel on si stoupnul předeně ,,co budeme dělat!" Zeptal se já sebou plácnul na postel ,,Spát" zasmál jsem se Alex mě asi vzal doslova lehl si vedle mě ,,Jak myslíš" zasmál se a objal mě a přitulil si mě ,,Macík" zněl jako malé dítě co dostane plyšáka. ,,Já jsem to nemyslel vážně" dodal jsem rychle mi bušilo srdce. Najednou mi začali stejkat slzy po tváři "slabochu!" Ozval se Kyo ,,Děje se něco?? Proč berčíš?" Posadil se Alex. Já si sedl také a otočil jsem se k němu zády a otřel jsme si slzy ,,Udělal jsem něco špatně" řekl smutné ,,Ne-Ne" řekl jsem a on mě zezadu objal ,,Jsem s tebou já tě vždy ochráním" řekl mile ,,Ale musíš mi říct co se stalo" otočil si mě k sobě "Mám mu to říct? To že jsi slaboch!?" Klepal jsem se a on mě znova objal a nentokrát jsem mu objetí oplatil ,,Už je ti líp?" Zeptal se když jsem se ho pustil ,,J-jo" usmál jsem se ,,Tak co se stalo??" Zeptal se starostlivě ,,Em.. P-pe-Pe-Peter mě mě ch-chtěl z z.." nedořekl jsem to znovu jsem se rozbrečel on mě objal a já mu položil hlavu na hruď ,,Znásilnit!?" Vykřikl a já přikývl ,,To je hňup já si to s ním vyřídím!" Naštval se Alex ,,N-Ne po-počkej to-to zas ne" vykoktal jsem rychle ,,nikdo nebude ubližovat mému mazlíkovi!" Vyklouzlo mu z pusy ,,Prosím?" Řekl jsem s vykulenýma očima ,,Chtěl jsem teda říct mému kamarádovi!" Plácl se do čela a já se začal smát a on taky ,,Hele prosímtě fakt ho nech jo" řekl jsem s prosebným výrazem. ,,Tak já pujdu" usmál jsem se ,,Je už večer přespíš u mě" nabýdl se ,,Ne děkuji. Musím domů" řekl jsem a Alex mi vyhověl že by věděl něco co já ne?

Otevřel dveře venku pršelo a byla bouřka. Já se leknul a skočil jsem Akexovi do náruče ,,Nikam nejdu!" Křikl jsem a objal ho okolo krku on zavřel a odnesl mě do svého pokoje kde ně položil na postel. ,,Najdu ti něco k oblečení" já vystrašeně poslouchal bouřku ,,Na. Nakonci chodby je koupelna" jen jsem přikývl šel jsem se vysprchovat a převléct. Přišel jsem do jeho pokoje jen v tričku a trenkách ,,Kalhoty mi padají" řekl jsem. Alex se uculil a poklepal na místo vedle sebe vyškrábal jsem se k němu na postel a sedl si k němu pustil tam 'texaský masakr motorovou pilou' nebojím se!

Řekl jsem si ale jak zahřmělo a blísklo se venku tak jsem už Alexovi drtil ruku ,,Au" řekl Alex ,,Jee promiň" pustil jsem ho ,,V pohodě já jen že tu tlapku potřebuji" pousmál se ,,A k čemu" uculil jsem se ,,Na co myslíš" začal se smát Alex ,,Já na nic" taky jsem se smál Alex mě hodil pod sebe ,,Já ti dám že se mi budeš smát" řekl s ďábelským vírazem a...

Láska Pod Maskou(Yaoi,Neko)Onde histórias criam vida. Descubra agora