XVI. Nemoc

1.7K 156 0
                                    

Alex-

Dorazili jsme domů a já se doploužil do obývacího pokoje kde jsem sebou plácnul ,,jsem unaven" zamumlal jsem do pohovky ,,jdi spát" řekl táta a pohladil mě po zádech ,,tati?" Otočil jsem hlavu k němu ,,ano?" Pousmál se ,,máš mě rád?" ,,Jasně že ano proč se tak hloupě ptáš?" Řekl nechápavě otec ,,nechci aby jsi už nikam odcházel" objal jsem ho ,,Em.. neboj už tě nikdy neopustím" špitál ,,bych ti radil" zasmál jsem se a šel si lehnout.

Kakashi-

Alexův táta mě odvezl domů ale bohužel tetě řekl o šikaně. Nijak jsem se o tom nechtěl bavit tak jsem se zavřel do pokoje a šel spát.

Alex-

Ráno jsem se dobelhal do kuchyně kde jsem si sedl ke stolu a hlavu si položil na něj. ,,Je to něco Aleky?" Přišel táta a položil mi ruku na čelo ,,je mi trochu blbě ale bude to dobrý" řekl jsem a zvedl hlavu ze stolu ,,no to teda nebude úplně hoříš" řekl táta a popadl telefon ,,hej hej hej, co to děláš?" Zbystřil jsem ,,volám do školy dnes zůstaneš doma" řek táta a ťukal číslo. Mobil jsem mu vzal z ruky ,,zapomeň musím do ško.." mobil jsem hodil na linku a zdrhal na záchod. Slyšel jsem jak táta za mnou přišel a stál za mnou. ,,Fajn.." řekl jsem a opřel se o zeď a utřel si pusu.

Kakashi-

"Nic. Kašlu na snídani a svačinu tu si koupím před školou v krámu." Říkám si v duchu "je mi špatně" špitne Kyo ,,není" řeknu a zvednu se. Jenže se mi zamotá hlava a já se vrátím do postele ,,bože" přikreju si obličej rukama ,,mě je tak špatně!!" Křičí Kyo z mých úst. Najednou se otevřou dveře ,,Kakashi jdeš do .." ani to teta nedopoví když mě uvidí ,,jsi celý bledý" řekne ale jen se ke mě přiblíží já vystartuju na záchod kde to zakempím. Pak slyším z pokoje tetu jak někomu volá. Pak mi došlo že volá do školy. Zvedl jsem se a vešel na chodbu kde jsem se chytil. Jen jsem se nadechl že zaprotestuju ale nepodařilo se mi to zas jsem se otočil a šel zvracet.

Alex-

Ležel jsem v posteli a klepal se jak ratlík. ,,Já tu umřu" zaječel jsem na celý barák ,,nech toho ty hysterko na sněs tyhle prášky" řekl táta se smíchem ,,hmmm" zabručel jsem a nasoukal je do sebe.

Kakashi-

Asi půl hodiny jsem strávil na záchodě. Pak jsem se laskavě vyprdelil do svého pokoje. ,,Musím.." nadechl jsem se ,,zavolat... Alexovi" řekl jsem s těží. ,,Jo no..." Řekl Kyo stejně těžce jako já. Zachumlal jsem se do postele a vzal jsem si mobil. Vyťukal Alexovo číslo ,,Ahoj Kakashi" ozvalo je z druhého konce telefonu ,,Alexi?" Řekl jsem zmateně ,,Alex zrovna spí tady jeho táta" ozvalo se z mobilu ,,no aha tak mu prosím vyřiďte......" Málem jsem se pozvracel. Ale naštěstí jsem to ustál. ,,Že jsem nemocný." Dopovědět jsem ,,no to Alex taky ale vyřídím mu to. Brzy se uzdrav Kakashi" řekl mile ,,děkuju ať Alex taky. Zatím nashledanou" řekl jsem rychle. Jeho táta odpověděl já zahodil mobil a zas kempil na záchodě.

Alex-

Zrovna jsem se probral když táta pokládal můj telefón na noční stolek. Jen jsem se zvedl. ,,Alexi.." jen sem zvedl prst aby počkal došel jsem na záchod kde jsem si sedl na zem a umíral tam. Pak jsem se jen otočil ,,co si chtěl?" Řekl jsem unaveně a opřel si hlavu o zeď a ruce o čelo. ,,Volal ti Kakashi je prý taky nemocný a prý se máš uzdravit" řekl táta. ,,Aha" zašeptal jsem.

Láska Pod Maskou(Yaoi,Neko)Kde žijí příběhy. Začni objevovat