XV. Kapitola

1.9K 160 6
                                    

*doufám že se vám kapitola bude líbit :)*

Alex-

Viděl jsem jen jak Kakashi zdrhá byl jsem docela rád ještě by se mu něco stalo. Jenže se stala i ta druhá věc kterou jsem fakt nechtěl. A to byla ta že se za ním rozeběhl Peter.

Kakashi-

Kašlu na to jsem moc mladej abych umřel a moc slabý na to abych utekl. Nasedli jsem k tomu chlapovi do auta a modlil se aby to nebyl nájemnej vrah nebo únosce. To by mi ještě scházelo.

Alex-

Vyběhl jsem že školy a viděl Petera stát na chodníku Kakashio jsem nikdo neviděl. Rychle jsem se schoval a proměnil se na člověka.

Kakashi-

,,Zeptej se ho kdo to je.. jak se jmenuje a proč nás zachránil.. dělej!" Křičel Kyo v mé hlavě. Nervózně jsem si mnul prsty a "nenápadně" sem pokukoval po mém zachránci abych si ho nějak prohlédl. ,,Můžu mít dotaz?" Zamňoukal jsem ,,jakej?" Nadzvedl jeden koutek neznámí cizinec ,,kdo jste a proč stě mě zachránil?" Podíval jsem se na něj. On se jen usmál ,,dočkej času brzy to zjistíš.."

Alex-

Přišla mi SMS plácl jsem se do čela. Nic jsem neváhal zas se proměnil na vlka. Měl jsem jasný cíl. Jen jsem si nebyl jistý od kuď ho zná!

Kakashi-

Dorazili jsme k nějakému rozpadlému domu. ,,Tady počkáme" řekl muž a vylezl z auta a zapálil si doutník. Jen sem na toho může hleděl. Až jsem sebral odvahu a vylezl z auta. ,,Děkuju že jste mě zachránil" zašeptal jsem. Nic neřekl jen se hloupě usmál.

Alex-

,,Až ho najdu tak ho asi zabiju on ví že se strašně zadýchávám ale odjede až na druhej konec města pfffffff.

Kakashi-

Ten muž byl opřený o kapotu a kouřil doutník. Přemýšlel jsem že uteču co když je to mafián a čeká na své komplice aby mě zabili. Trochu jsem se začal bát. Najednou se muž napřímil. Doutník hodil na zem uhasil ho a klekl si na jedno koleno a roztáhl ruce "ve stylu obětí" zvedl jsem pohled a všiml si něčeho co běží k nám.

Alex-

Ne už fakt nemůžu. S radostí bych ho teď omilem sežral...

Kakashi-

Vše se událo tak rychle že jsem ani nevěděl jak se to stalo. Toho může srazil vlk a ten muž ho objal. Jen sem tam tak stál a neměl tichá o co jde.

Alex-

Já mám prostě praštěnýho tátu. ,,Vlčáčku hele koho jsem ti zachránil" řekl se smíchem a pustil mě. Oklepal jsem se a podíval se na viděšeného Kakashio. Obešel jsem celé auto.

Kakashi-

Ten vlk obešel celé auto a za mnou se objevil Alex. ,,Chci vysvětlení... Prosím" řekl Kyo a Alex se usmál ,,jojo Kyo hned." Silně mě objal. ,,Promiň že jsem tě nevaroval před mím úžasným tátou" zašeptal

Alex-

Hned co jsem Kakashio pustil jsem se podíval na tátu ,,jak si o něm věděl?" Zeptal jsem se s kamenným vírazem ,,no to víš já vím šel" zasmál se táta. Já jsem jen vydechl ,,tati! Jak si o něm věděl!" Vykřikl jsem.

Kakashi-

Docela jsem se ho lekl. Nenapadlo mě nic lepšího než ho chytit za ruku a uklidnit ,,Alexi klid to bude dobrý" pousmál jsem se. Ale Alex nic vymanil svou ruku z mé ruky a založil si ruce na hruď.

Alex-

,,Alexi uklidní se znám Kakashio tetu. Ta mi o vás řekla." Řekl táta a přišel ke mě blíž ,,moment co?" Vykulil jsem oči ,,co ti o nás řekla" pootevřel jsem vyděšeně pusu ,,že jste prý kamarádi. Prosimtě nejsem blbej. Bylo mi jasný že když už se kamarádíš s Kakashimu bude to i něco víc. A jak jinak to z vás nejlépe dostat než takhle" řekl táta a skřížil si ruce na hrudi.

Kakashi-

Já i Alex jsme čučeli stejně nechápavě ,,Em.. tati.. Em.. to... si. f-fakt myslíš?" Vykoktal Alex. Jeho táta jen přikyvnul. Neměl jsem odvahu nic říct. "Ty možná ne ale já jo!" Ozval se Kyo v mé hlavě "počkej ne!" Zpanikařil jsem ,,Em.. Alexi?" Vyšlo mi z úst. Alex se na mě podíval ,,mno?" Asi mu bylo jasné že to říká Kyo.

Alex-

,,Proč mu to tajíš?" Zeptal se mě Kyo ,,hele Kyo... Ani nevím" zamyslel jsem se a podíval na tátu ,,fajn tati máš to mít. Ano chodím s Kakashi a ano je to Neko a já jsem vlk." Řekl jsem trochu nervózně. ,,Alexky" usmál se táta ,,víš že tě mám rád takoví jaký si a i když máš přítele nic se na tom nezmění" řekl a oba nás objal.

Kakashi-

Nečekal jsem to ,,můžu mít dotaz?" Řekl jsem přidušeně neboď mě Alexuv táta dusil v obětí ,,ale jistě" pustil nás ,,jak stě věděl že mě Peter napadne a že k vám nasednu?" Bylo vidět že Alexův táta mě naplánováno vše do posledního detailu ,,nějak mi to bylo jasné protože Alex šel do školy a to bez věcí. Bylo mi jasné že někoho chrání a že tomu někomu může jít i o život. Když to tak řeknu"

Alex-

Mezitím co si tam ti dva povídali jsem vlezl do auta kde jsem se na zadních sedačkách rozplácnul. ,,Alexi? Je--" zaslechl jsem ,,kde je zas ten kluk" řekl táta a já se začal smát. Otevřel jsem dveře od auta a řekl ,,to se ti tak lehce stratím?" Táta jen zatřepal hlavou. Sedl si na za volant. A Kakashi ke mě do zádu.

Kakashi-

Jen sem se pousmál na Alexe. On mě objal ,,mám tě rád a promiň za tátu" zašeptal ,,v pořádku nic se nestalo" pousmál jsem se.

Alex-

Táta odvezl Kakashi domu, jeho tetě řekl o šikaně ve škole a mi jeli domů...

*Omlouvám se za chyby nesrovnalosti a uvidíme se zas někdy xD*

Láska Pod Maskou(Yaoi,Neko)Where stories live. Discover now