XLVI. kapitola

729 64 5
                                    

Kakashi-

Bylo pozdě večer převaloval jsem se z boku na bok. Nakonec jsem se posadil a odešel jsem na verandu kde jsem si sednul na zábradlí a díval se na zahradu a krásnou noc. ,,Děje se něco? Kakashi?" Ozve se za mnou. Otočil jsem se ,,ne neděje" řekl jsem byl to Alexův otec. ,,Dobře, kdyby se cokoliv dělo tak řekni" pousmál se a poplácal mě po zádech a odešel. Za chvilku dorazil i Alex. Ten mě objal okolo pasu ,,copak se děje broučků?" ,,Nic miluju tě" řeknu a seskočim ze zábradlí a jdu si zas lehnout. Alex přijde za mnou a skočí pod peřinu. Rukou mi zajede pod trenky a začne mě hladit. ,,Mmm tak ty takhle jo" řekl jsem a začal honit líbat.

Alex-

Líbal mě vášnivě a toušebně se o mě otíral. Zajel jsem mu rukou zas pod trenky. Začal jsem mu ho honit nakonec jsem mu sundal trenky a začal ho líbat od hrudi přes bříško, podbřišek až k jeho chloubě. Vzal jsem jeho kamaráda do pusy a začal pomalimi pohyby. Mučil jsem ho a ona sténal ať přidám nakonec mi dal ruce do vlasů a začal si udávat tempo. Málem mě udusil když se mi bez varovaní udělal do pusy.

Kakashi-

,,Promiň" zasmál jsem se když sem se mu bez varování udělal do pusy. On se jen zasmál a dál mi pusu a začal se hrozně smát protože mi předal můj bílí poklad ,,fakt moc děkuju" řekl jsem znechuceně ,,aspoň si to taky pořádně ochutnal" smál se ,,jsi jak malej" řeknu a stáhnu ho pod sebe ,,ne já nechci zlatíčko" řekl a dál mi pusu na čelo. Nakonec jsem si na něj lehl a pak jsme oba zas usnuli.

Alex-

Ráno když táta byl dávno v práci jsem šel udělat lívanečky. Připravil jsem je krásně na talíř. S malinami javorovým sirupem a pomerančovím džusem. Na zahradě jsem utrhnul růží a vše dál na tác ještě jsem udělal kafe a šel do pokoje za Kakashim ,,dobré ráno zlatíčko" řekl jsem když jsem zjistil že je vzhůru ,, dobré" řekl a posadil se ,,je moc děkuju za snídani do postele" řekl s úsměvem. ,,Nemáš za co, napapej se ať máš sílu" řekl jsem a šel se převléct. ,,Co budeme dnes dělat?" Zeptal se a spokojeně jedl ,,půjdeme na pouť do města a pak do restaurace na večeři. No ale před poutí skoukneme třeba nějaký film" řekl jsem mile ,,super těším se moc" zaradoval se. Upil jsem mu kafe a šel do obýváku připravit gauč, televizi, film, popcorn, deku a polštáře. Kakashi, za mnou hned přišel a tak jsem pustil něco moc smutného ale zároveň s happyendem "Surfařka" oba jsme brečeli bylo to tak dojemné ale zároveň pěkné. Když jsme se uklidnili tak jsem tam dal fotr je lotr abychom se zasmáli a pak jsme se šli převléknout a šli jsme do města na pouť.

Kakashi-

Alex mi vystřelil růži, pak mi vyhrál malého medvídka. Měl jsem radost i když to byla cena útěchy ,,ale víš že nic nechci" řekl jsem když mi dal další papírovou růži ,,to nevadí" zasmál se a medvídka i s růžema mi dal do batohu. Bylo vtipný chodit po městě s medvědí hlavou čouhající z batohu a dvěma růžema.

Alex-

Den byl úžasný byli jsme na hodně atrakcí od kolotoče přes strašidelný hrad až po horskou dráhu. Nakonec jsme šli na ruské kolo. ,,Jsem hrozně moc rád že tě mám" řekl jsem a chytil Kakashio za ruku ,,i já tebe" usmál se. Seděli jsme na proti sobě a dívali se na výhled okolo nás ,,moc děkuju za tak úžasný večer" řekl můj malí kocourek ,,miluji tě" ,,i já tebe" pevně jsem mu stisknul ruku.

Kakashi-

Cely krásný den završil večeří pro dva v romantické luxusní restauraci. ,,Tak na co si připijeme?" Zeptal jsem se ,,tak na nás ať jsme spolu co nejdéle šťastný" cinknuli jsme si skleničkami.

Láska Pod Maskou(Yaoi,Neko)Where stories live. Discover now