XVII. Žárlivost

1.5K 158 6
                                    

Na začátek vám všem chci poděkovat za ty úžasný ohlasy u kapitol a teď si užijte kapitolu :3

Kakashi-

Pár hodin jsem si pobyl na záchodě. Po chvíli jsem si donesl mobil a zas to zakempil na záchodě. ,,Zde bydlím" zašeptal jsem a zavolal Alexovi.

Alex-

Opíral jsem se o zeď když za mnou přišel otec ,,tady máš mobil musím do práce" řekl a odešel. Najednou mi začal brnět mobil po zemi a chtěl utýct. Natáhl jsem se pro něj a položil si ho do klína a zvedl hovor ,,ahoj Broučků" uchechtl jsem se ,,ahoj Alexi jak ti je ?" Ozvalo že z druhé strany mobilu.

Kakashi-

,,Ale jo ujde to. Co ty a Kyo jak to zvládáte?" Zeptal se ,,ooo začínáš se mi líbit ještě víc když myslíš i na mě" zasmál se Kyo ,,to je jasný" zasmál se Alex.

Alex-

Celej den jsme si volali a smáli se tomu že to oba kempíme na záchodě. ,,Tak se nediv ne?" Uchechtl jsem se ,,nedivím neboj" zasmál se Kakashi. Najednou jsem zaslechl cvaknutí kliky ,,Em... Počkej Kakashi" řeknu zmateně a doplazím se na chodbu. Kde spatříme nějakou dívku ,,přejete si?" Řeknu zmateně ,,oh" otočí se ,,ty budeš Alex že?" Usměje se mile ,,ano.. a kdo jste ví?" Řeknu a natáhnu ruku ,,Amanda pracují s tvím otcem. Prý tě mám hlídat protože jsi nemocný"

Kakashi-

Alex mi to vytípnul a já nevěděl proč. Tak moc jsem chtěl být teď zrovna s ním. Hladit ho po vlasech, hrudi a bříšku. Líbat jeho sladké rtíky. Jak jsem se tak nádherně rozplíval nad svím přítelem jsem začal opět zvracet.

Alex-

Amanda mi vysvětlila že jí poslal táta a že když se mi nedovolal dal jí klíče aby si odemkla sama. ,,Teď mě omluv" řekl jsem a šel na záchod ,,jdu ti udělat něco k jídlu aby jsi se najedl" pohladila mě po zádech. Já se už jen dusil a myslel jsem na to nejhorší.

Kakashi-

Teta do mě narvala nějaký vývar či co to bylo. Vím jen že to bylo hnusný... Poté mě poslala spát. Ale já nemohl spát ne potom co mi to Alex vytípnul a nerozloučil se! ,,Jdu mu zavolat" řekl jsem ale má levá ruka mě nechtěla poslechnout ,,to není dobrý nápad co když je naštvaný že jsme něco udělali špatně??" Zesmutněl Kyo ,,to je blbost a uvolní tu ruku...!" Řekl jsem trošku naštvaně. Netušil jsem že je to až tak moc zlé. Že Kyo může ovládat i mě...

Alex-

Seděl jsem v jídelně a skoumal ten divnej blemc předemnou. Jako neříkám že neumí vařit ale já fakt nemám hlad.. ,,Sněs aspoň něco" řekla ustaraně Amanda. ,,Jako já bych rád, ale.. nemám hlad" řekl jsem hypnotizujíc talíř předemnou. Najednou mi začal vybrovat mobil až z toho tancoval po stole. Jen sem to zvedl ,,ahoj lásko copak?" Řekl jsem mrtvě ,,ahoj Alexi. Jak ti je? Proč jsi mi to vytípnul a už se neozval??" Vyptával se Kakashi ,,no hele.. děkuju Amando" poděkoval jsem Amandě když odnášela talíř kterého jsem se snad ani nedotknu ,,Em.. ty tam někoho máš?"

Kakashi-

,,No hele... Děkuju Amando" ozvalo se z mobilu... "Jako nechci znít jako hysterka, ale on tam někoho má!?" Křičel jsem v duchu ,,Em... Ty tam někoho máš?" Řekl jsem zaraženě ,,ne co počkej.. jo no... Je tu Amanda. Kolegyně mého táty" řekl trochu zmateně ,,aha tak to já nebudu rušit" řekl jsem trožku naštvaně a vytípnul to..

Alex-

,,Aha tak to já nebudu rušit" řekl podrážděně a vytípnul to ,, ne počkej!" Křikl jsem do mobilu ale už byl hluchý ,,bože" plácnul jsem hlavou do stolu ,,co se stalo?" Pohladila mě Amanda po hlavě ,,ale nic" zašeptal jsem ,,tvá holka se naštvala že jsem tu já?" Zasmála se ,,co ne.." rychle jsem se napřímil. Ona udělala takový ten obličej "opravdu" a já si jen povzdechl ,,No tak možná asi jo" řekl jsem. A ani mi nedošlo že si myslí že mám holku..

Kakashi-

,,Em... Normálně bych řekl já ti to říkal ať mu nevoláš, ale tentokrát budu v dlani svírat něčí srdce. A je mi jedno jestli bude její nebo jeho!" Řekl naštvaně Kyo. Já neprotestoval byl jsem naštvaný. A žárlil jsem. Neměl jsem chuď s ním mluvit ani s nikým jiným.. prostě jsem šel spát...

-Tady to ukončím ^-^ -

Láska Pod Maskou(Yaoi,Neko)Where stories live. Discover now