LII. Kapitola

208 21 4
                                    

Nyo-

Alex se pomalu uzdravoval po te nehodě mu zbyla jen malinká jizva na to že měl celou ruku pořezanou.

Alex-

Nakráčel jsem si to do třídy jak king ,,čau zmrdi!" Vykřiknu a všichni se na mě podívají ,,žiju vy chujové" začnu se smát a celá třída semnou. Nyo se ke mě hned přifařil a objal mě ,,chyběl jsi mi" řekl a sedli jsme si do lavice ,,děláš jako by jsi každý den nebyl semnou v nemocnici" řeknu a on se uculí ,,hele... mám otázku..." řeknu nejisté ,,ano? Jakou?" Podívám se na ruku a pak zas na nej ,,nepožádal jsem te náhodou takhle o... nebo víš co ni" řeknu nakonec ,,o ruku? Ne proč? Zdálo se ti o tom?" Zeptá se mě a já pokrčím rameny ,,asi ano. Měl jsem dojem že jsem te nebo někoho žádal o ruku" řeknu a dívám se na nej co řekne. Chvíli mlčel pak ale s klidným hlasem odpověděl ,,to asi ne, to se ti možná zdálo a nebo jsi to viděl v nějakém filmu a zdálo se ti ze jsi to byl ty a já" jen jsem prikyvnul.

Kakashi-

Sedel jsem v parku s Katsuem a on mě držel okolo pasu. ,,měli by jsme být ve škole zachvili zvoní" řeknu potichu ,,tobě se tam snad chce?" Řekne a zahledi se mi do oči ,,ne.. mas pravdu" řeknu a polibim ho ,,radši budu s tebou.

Alex-

,,hele kde je ten Neko co s nama chodil do školy? To už nechodí?" Řeknu když někdo řekne ze ten kluk chybí ,,minulou týden tu ještě byl. Já nevím co se s nim stalo" řekne Nyo s nezájmem ,,sám víš ze Kakashi byl divny" dodá po chvíli ,,Kakashi, hmm... ale pokud vím vždy chodil to si našel nějakou holku a machruje? Nebo co?" Řeknu pobavene protože ta fnuknicka a holka haha fakt vtipný ,,holku?" Otočil se na mě Nyo zmateně ,,no? Neříkej ze je taky Gay ?" Udivim se.

,,ty jsi ho nepamatuješ?" Řekne zmateně ,,pamatuju vždy byl vzorný student a ňouma co na nikoho nemluvil naposledy co vím je ze po nem Peter hodil penál a já jsem ho chytil a hodil ho po nem silněji" řeknu pyšně Nyo se na mě jen s pootevřenou pusou divá ,,nečum a když už se něčemu divíš tak zavři hubu" odceknu a zavřu mu pusu.

Nyo se chová vážně divně. Dorazim domu a táta zrovna vaří palačinky ,,Alexi? Musíme si promluvit" řekne táta ,,palačinky? Důležitý rozhovor ty si si někoho našel!" Řeknu se smíchem táta nic mlčí ,,co se děje ? Tobě se nelíbí ze chodím s Nyem?" Zeptám se ho nejisté ,,to zase ne ale s Kakashim ti to slušelo víc" řekne táta já se na nej zmateně dívám.

,,to není to co jsem chtěl říct" dodá nakonec a povzdechne si ,,ano někoho jsem si našel, ale nevím proste nejsem si jistý jestli je to spřízněná duše" řekne smutně ,,umí vařit?" Zeptám se s plnou pusou palačinek ,,neumí" Zasmeje se táta ,,nevadí ty vařit umíš i já tak dal umí uklízet prát a žehlit ?" Zeptám se a táta se zamysli ,,ano to umí a úplně suprově" řekne zamilovaně ,,sex dobrý?" Řeknu a oba bouchneme smíchy ,,jste nevím tak daleko nejsme" řekl táta ,,to je dobře mas na to ještě čas" no to už jsme s tátou smíchy brečeli ,,dobře tati tak já to s nim zkusím" řekne pobavene táta a jde si udělat palačinku.

Láska Pod Maskou(Yaoi,Neko)Where stories live. Discover now