XXXVIII - Tajemství..

838 59 4
                                    

Alex-

Vrátili jsme se na místo kde nás nikdo hledat nebude, seděl jsem na kapotě a Kakashi seděl autě. Já si zapálil cigaretu a díval se před sebe. ,,Co teď?" Řeknu jen tak do prázdna. ,,Co takhle, začít pracovat?" Řeknu z ničeho nic. Skousnu si spodní ret a odejdu dál od auta.. ,,ty si mi tak chyběl" řeknu nabroušeně a popotáhnu z cigarety. ,,Já vím, ty mě taky" řekne ten bastard se smíchem ,,hahaha, proč jsem přestal jíst ty prášky!" Naštval jsem se a zahodil cigaretu. Už nebyla žádná odezva. Vrátil jsem se k autu. ,,Protože ti chybím" zašeptá... ,,Saske!" Zasyčím ,,kdo je Saske?" Ozve se za mnou..

Kakashi-

Seděl jsem v autě a napůl spal. Když jsem ucítil že se Alex zvedl a odešel. Něco si povídal a pak zahodil cigaretu. Opatrně jsem otevřel a dál nohu mezi dveře aby se zas nezavřeli. Alex se posadil na kapotu a já vstal. Jediný co jsem slyšel bylo jak Alex říká ,,protože, ti chybím" a hned na to zasyčí ,,Saske!" ,,Kdo je Saske?" Řeknu zmateně a on se na mě vystrašeně podívá. ,,Co se děje??" Řeknu zmateně a přijdu k němu. ,,Nic" podívá se na zem. Zvedu mu bradu nahoru a zamračím se ,,povídej" řeknu naštvaně.

Alex-

Jen sem se na něj podíval ,,nic mi není fakt, nech to být, jen.. prostě takový zkrat" řeknu a odejdu k autu kde si vezmu mobil. A zavolám Nyovi ,,notak vem to..."

Nyo: ,,Ano?"

Alex: ,,Ahoj, Nyo.. mám průser.."

Nyo: ,,dám ti klíče od bytu, nikdo tam  
            teď není"

Alex: ,,jo díky"

,,Pojď, jedeme za Nyem, má pro nás klíče od bytu, já si pak ihned najdu práci aby jsme měli na nájem" řeknu a nasednu do auta. Kakashi se na mě podívá ,,copak?" Vylezu z auta a dojdu k němu ,,nic" odbude mě a sedne si do auta ,,jsi naštvaný ?" Zeptám se on jen zakroutí hlavou a pohled odvrátí odemě. Sednu si za volant a jedu za Nyem.

Kakashi-

"To mi ten kluk dělá schválen" řeknu naštvaně v duchu "jako myslíš, že nějaký Saske je jeho milenec nebo co?" Pronese Kyo. Jen nad tou myšlenkou co právě vyblil Kyo protičím oči. Jeli jsme za Nyem, který nám dal klíče od bytu a mi hned na to jeli do bytu. Alex mi odemknul a donesl tašky do bytu. ,,Jdu spát" řeknu a odejdu do ložnice kterou náhodně najdu. Jsem unavený? Ne nejsem jsem prostě jen na něj naštvaný..

Alex-

Oddechnu si ,,super máme na pár dní kde bydlet" mnou projede mráz ,,Sasuke, ty se neozývej!" Zasyčím.. začnu se rychle přehrabovat v tašce a hledat prášky. Našel jsem je jo.. super.. rychle si jeden vezmu. Nedošlo mi že mají vedlejší účinky únavu. Hodinu sedím v rozebrané kuchyni na lince a na klíně mám počítač. Hledám si dobře placenou práci kterou bych stíhal se školou.

Kakashi-

Vešel jsem do kuchyně kde na lince seděl Alex a napůl usínal ,,Alexi? Nejdeš si radši lehnout? Vypadáš unaveně" řeknu a on jen přikývne dojde do ložnice a hned usně. Jdu se podívat do lednice jestli tam je nějaké jídlo. No našel jsem ve skříni špagety. A tak jsem udělal špagety s kečupem to nám musí stačit. Sám jsem si nabral jídlo a šel ho sníst. Pak jsem umyl nádobí a šel za Alexem. Ten stále ještě spal. Opatrně jsem se k němu přitulit a šel spát. Konečně zas postel a né auto.

Alex-

Zdál se mi dost příšerný sen. Stojím uprostřed louky. Na levé straně před sebou vidím velký vzrostlí strom, na právo je polní cestička která vede od někuď až do lesa. Pod stromem sedí modrovlasý, vysoký kluk, přes levé oko má jizvu a od zápěstí až k loktu mu vedené různé řezné rány, nebo spíše už jen jizvy. Stejné má na nohách a je podviživený. Jakto, že vím jak ten kluk přesně vypadá už takhle z dálky? Nejde o to, že se mi tento sen zdá furt do kola. Jde o to, že je to moje druhé já.. Sasuke.. ano, trpím stejně jako Kakashi schizofrenii akorát.. v mém případě byla má schíza nebezpečnější. Tak jak vypadá dnes Sasuke jsem vypadal já před pár lety. Až na tu jizvu tu fakt nemám. A nikdy jsem neměl.. to je jen jeho styl..

#tady potají píšu knížku na mobilu aby to neviděla sestřička z nemocnice. Tak buďte rádi, tohle je poslední kapitola pro dnešek xD#

Láska Pod Maskou(Yaoi,Neko)Where stories live. Discover now