Előszó

2.3K 48 3
                                    

A teljes borító szövege:

"Hetek teltek el az Európa bajnokságot követően, a magyar válogatott hazautazott, s talán minden visszatért a régi kerékvágásba. Vagy mégsem? A csapat fiataljai franciaországi útjuk alatt rengeteg közös élménnyel gyarapodtak, így érthető, amiért nehezen válnak meg egymás társaságától.

A masszőrlány, Emma fájdalmasan éli meg a különtöltött napokat. Tulajdonképpen még csak az elmúlt hetekben vált a társaság igazi tagjává. Emellett valakinek a szívébe kissé hosszabb időre igazolt.

A kapcsolata Ádámmal felhőtlennek látszik, hiszen már nem jönnek azok a régi, akkoriban elmaradhatatlannak tűnő viharok, melyek mások számára kimondottan szórakoztatónak tűnhettek. A kettejük közötti kötelék egyre csak erősödik, így amikor a lány szembesül a jövőjükkel, megijed a várható történésektől.

Németország mégis egyre hívogatóbb és barátságosabb lesz számára, élén azzal az izmos, édes focistával, akivel mindenáron együtt szeretne maradni.

Ennek ellenére a múlt továbbra is útjukat állja. Életük során kellő bukkanóba akadtak ahhoz, hogy azok egy idő után csak még erősebbé tegyék őket.

Mégis, vajon meddig bírják majd együtt? Egy váratlan személy felbukkanása mennyiben bolygatja fel érzéseiket? Talán ezúttal mégis elbuknak? Ki tudja, lehet, hogy az élet csupán néhány fejezetet szánt párosuknak életük nagy könyvében.

Viszont az a szép a kapcsolatukban, hogy mindketten a makacsságukról híresek.

Na meg az egyik a brilliáns góljairól.

Nem adják fel olyan könnyen, ahhoz ők túlságosan kitartóak. Hiszen miről is szól az élet, ha nem a kihívásokról és a küzdésről, valami szebb és mesésebb érdekében?

Hullámvasútszerű történetük betekintést enged egy focista, s fő motivációjának életébe. És nem, ebben az esetben a férfit nem csak a labda és a játék motiválja. Sokkal inkább a szerelem. Mert ez csak az lehet. Szalai Ádám mostanra már nem éri be kevesebbel."

Welcome!!!😊

A "Nyaralunk, baby!" c. történet második könyve! Ha még nem olvastad el az elsőt, menj, és keresd ki a könyveim közül! Jó szórakozást!😉

Ui.: Viszont ha esetleg úgy döntenél és olyan nagy huncutnak érzed magad, nyugodtan olvasd el csak a folytatást, részben független a két könyv egymástól!

Ha már olvastad:

Drágáim!!!❤

Ennek is eljött az ideje. El nem tudjátok képzelni, mennyire örülök, amiért publikálhatom a második évadot! Ez pedig csak általatok, a támogatásotok miatt vált lehetővé, mert tudom, szeretitek a történetemet. Az elején, amikor elhatároztam magam és nekiálltam az írásának, nem gondoltam volna, hogy lesz valaha folytatása... aztán most itt vagyunk jó néhány csillaggal, megjegyzéssel, feliratkozással és díjakkal később. Tudom, már vagy ötvenezerhatszázhuszonhatszor elmondtam, de tényleg imádlak titeket! Köszönöm, hogy vagytok nekem és remélem, velem tartotok a következő fejezetek alatt is! Jó olvasást!!😘💕

Ui.: Hamarosan érkezik az első fejezet!!!😊

Welcome home, baby! [Szalai Ádám] ✔Where stories live. Discover now