Gâvur işi İslâm(!..)

44 5 0
                                    

Gâvur İslâmiyet’i Bitirmek İçin Şunları Yapar:

1. Gençleri Kullanırlar; Siyasî ve Sosyal Alanlarda Kendilerine Uşaklık Eden Yetki Sahipleri Aracılığıyla Onlara Haklar Tanırlar. Böylece Aklı Zaten Bir Karış Havada Bulunan ve Çocukluğundan İtibâren Başta TV Olmak Üzere Her Türlü Ahlâksızlığın Kendilerine Zerk Edildiği Ham ve Toy İnsancıkları Toplumun Başına Hem Belâ Ederler ve Hem de Nesilden Nesle Dinî, Mânevî ve Ahlâkî Dejenerasyon Sağlarlar. Bu da Aklı Havada Gençlerin İşine Gelir.

2. Kadınları Kullanırlar; Siyasî, Sosyal, Toplumsal Alanlarda Kendilerine Uşaklık Eden Yetki Sahipleri Aracılığıyla Onlara Allahû Teâlâ’nın ve Rasülullah’ın Aleyhisselâm’ın Tanımadığı Hak ve İmkânları Tanırlar. Böylece Onlar Aslen Haklarının Olmadığı Pek Çok Konuya Müdâhil Olurlar. Erkeklerin Haklarını Ellerinden Alırlar ya da Erkeklerin Haklarına Mani’ Olurlar. Dolayısıyla Birbirine Yabancı Kadın ve Erkekleri Aynı Çatı Altında Toplayıp Olası Fitnelere Malûm Zemini Hazırlar ve Bu da Aklı Kısa Kadının İşine Gelir.

3. Bu İki Aşama Yerine Geldiği Zaman Ekonomik Zorluklar da Beraberinde Gelecektir. Ailesinin Rızkı İçin Çalışan Erkek İşsiz Kalır ya da İyi İhtimâlle Az Kazanır, Sonrası Malûmdur; Mutsuz Aile Bireyleri ve Boşanmalar... Bugün Çalışan Kadınların Oranı Çalışan Erkeklerin Oranına Neredeyse Denktir ve Bu, Şu Demektir: Allah’ın Hikmeti ve Emri Değil, Tağutun Planı ve Emri Yaşanmaktadır.

4. Bu Üç Aşama Yerine Geldiği Zaman Fuhuş İnsanların Kalbinde Yeşerir. Zirâ Fuhuş Mutlu İnsanların Değil, Aslen Kalben Yalnız, Mutsuz, Tatminsiz İnsanların Yoludur ve Bunun Serbest Olması, Onun Alevinin Körüklenmesidir.

5. Bu Dört Aşamayı Geride Bıraktığınız Zaman Sıra İtikatları Bozmaya Gelmiştir. Zirâ Bu Noktadan İtibâren, Yani Kaydedilen Bunca Aşamadan Sonra İnsanların İtikatlarını Bozmak da Zor Olmaz. İnsanın Egolarına Müdahale Eden İslâm’ın Emir ve Yasakları İnkâr ya da İhlâl Edildikten Sonra Hayattan ve Sözde Özgürlüklerinden Tat Aldığını Zanneden İnsanları Doğru Yola Çekmek Mümkün Olmadığı Gibi Yanlış Yollara Sürüklemek de Son Derece Kolay Olacaktır ve İşte Bugün Yaptıkları da Zaten Budur.

BİR OKU BİN DÜŞÜNWhere stories live. Discover now