Part 32

913 32 5
                                    

Godinu dana kasnije...

Anna's P. O. V.

Prošlo je nešto više od godinu dana odkako je stanje u obitelji normalno. Zayn i Mat napokon su se smirili i sada su odlični prijatelji. Malena Lea izrasla je u pravu ljepoticu smeđe duge kose i smeđih očiju. Nedavno je prohodala i sada radi kaos po kući pa je Mat i Vanna često šalju kod nas da se malo odmore od nje.

Jedno vrijeme sam se vratila treniranju boksa i uličnim utrkama što se Zaynu nije svidjelo i često smo se prepirali zbog toga, ali kada sam saznala da ne moram paziti samo na sebe ostavila sam se svega što mi može naštetiti.

Prošli tjedan posumnjala sam da sam možda trudna, ali znala sam da je to nemoguće pa se nisam previše nadala. Ipak nešto me tjeralo da uradim test i to sam napravila. Test je pokazao da sam ipak nekim čudom trudna. Mislila sam da se netko poigrava samnom pa sam posjetila doktora.
Nakon što sam izašla iz bolnice brzo sam nazvala Saru da joj kažem sretnu vijest. Naime nisam nosila samo jedno dijete u sebi, ni dva. Da znam da je teško povjerovati, ali za 8 mjeseci troje djece će trčati našom kućom. Bila sam presretna, ali i šokirana u isto vrijeme. Pitala sam doktora kako je to moguće ako su mi rekli da neću moći imati nijedno dijete. Rekao je da dijeca dok su u trbuhu šalju nove stanice koje fale majkama i tako ih štite u trudnoći, a ja sam imala tu sreću da me tri anđela štite. Sara je skupa samnon plakala od sreće, ali sam je zamolila da nikome ne govori ništa o tome. Želim sama reći Zaynu i vidjeti njegovu reakciju.

Danas je Sarino i Justinovo vjenčanje na kojem smo mi kumovi i zbog toga je stanje u kući jako užurbano. Promatram Zayna kako užurbano trči kućom tražeći njihovo prstenje. Obukao je tamno odijelo i bijelu košulju, kosu je zagelirao i par puta prošao kroz nju tako da izgleda prirodno. Odlučio je da će napraviti nešto ludo pa je jučer navečer obojao vrhove kose u rozo. Prvo sam se smijala njegovom novom izgledu, ali kasnije sam primjetila da mu stvarno dobro stoji. Promatrala sam ga kako nervozno veže kravatu i na kraju mu pomogla. Cijelo vrijeme sam se smijuljila na što je on samo preokrenuo očima.

Obukla sam kratku bež haljinu koja lagano vuče odsjaj na zlatnu i tamnozelene štikle sa zakovicama

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Obukla sam kratku bež haljinu koja lagano vuče odsjaj na zlatnu i tamnozelene štikle sa zakovicama. Kosu sam stavila u punđu i našminkala se u laganim tonovima.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Dvije strane ljubaviWhere stories live. Discover now