Part 16

687 30 3
                                    

Anna's P. O. V.

Budi me jaka sunčeva svjetlost koja se probija kroz tanke zastore na prozoru.  lagano otvaram oči i primjećujem Zayna kako mirno spava.  Gola prsa podižu se i spuštaju u ritmu njegova disanja.  Njegova uvijek uredna i lijepo složena kosa, trenutno je čupava i neuredna.  Njegove pune usne na pola su otvorene i olakšavaju mu disanje. 

Nisam ni znala da imam toliko divnog muškarca pored sebe.  Izgledao je poput anđela koji je zabunom sišao s neba.  Svi znaju da je on sve osim anđela, ali ja mislim da ga nitko nije dovoljno upoznao. 

Naglo me povukao k sebi bez da je otvorio oči ili promjenio disanje.  snažno me zagrlio i nastavio spavati.  Desnu ruku stavila sam na njegova prsa, dok sam ljevom prolazila po njegovoj kosi. Igrala sam se čupavim pramenovima i nisam vidjela da je već neko vrijeme budan i da me promatra.

"Dobro jutro ljepotice" nježno me poljubio u čelo i zagrlio.

"Dobro jutro i tebi" odvratila sam mu i primakla mu se u zagrljaj. 

Ležali smo tako neko vrijeme zagrljeni, igrajući se pramenovima kose, bez da smo progovorili i jednu riječ.

Bio je nekako zamišljen.  Odsutno je gledao po sobi i razmišljao o nećemu bitnom. Odmakla sam se od njega i pogledala ga u oći. Izbjegavao je moj pogled.

"U čemu je problem" pitala sam ga dok je on i dalje vrtio moju kosu po rukama.

"Oprosti" umorno je odgovorio.

"Zbog čega. Plašiš me." zbunjeno sam ga pitala dok sam pokušavala razmisliti zbog čega se ispričava.

"Jer te ne mogu zaštititi" tek sada me pogledao u oči iz kojih sam vidjela tugu.

"Ne razumijem.  Zaštititi me od čega?" i dalje mi nije bilo jasno o čemu priča.

"Jučer mi je Liam javio da otmičari žele razmjenu za dva dana.  Znaš što to znači?" tužno je govorio i pokušavao se suzdržati da ne zaplače.

"Ja sam ti obećala da ću ti vratiti sestru živu. Za mene ne brini. Jaka sam ja. I sam znaš da se neću samo tako predati. Ne znam što ti ljudi žele od mene, ali kunem se da ću saznati i doživotno ih zatvoriti." zagrlila sam ga i poljubila.

Uzvratio mi je poljubac i prebacio se preko mene.  Obgrlila sam ga desnom nogom i privukla bliže sebi.

Ne znam koliko je to dugo trajalo, ali znam da se nije desilo ništa više od poljubca. 

Nahranila sam one dosadne loptice i razčešljala im krzno.  Zayn se tuširao dok sam ja radila doručak.

Pripremala sam vruče sendviče i čaj od mente.  Zayn se otuširao i prišuljao u kuhinju.  Zagrlio me s leđa i poljubio u kosu.  Sjeo je za stol usput se igrajući s čupavcima. Shvatila sam da ovo više nema smisla i da im moram pod hitno dati imena.

"Kako ćemo nazvati pse. Ovo nema smisla da ih zovem čupavci, pahuljice i slično. Treba im dati neka normalna imena. " vidim da je i Zayna zainteresirala ova tema i da je počeo razmišljati o tome.

"Ne znam, kako si ih ti mislila nazvati" pogledao me očito misleći da već imam neke ideje u glavi.

"Ne znam nisam razmišljala o tome do danas.  Hoćeš ti smislit za crnog a ja za bijelog.  Mislim da će biti bolje ako svako nekome da ime."

"Može, samo neka budu kreativna" predložio je.

Razmišljala sam puno o imenima, ali ništa mi nije dolazilo u glavu što mi se sviđa.

"Što kažeš na Zeus. Bit će velik i snažan tako da mu i prilići ime najmočnijeg rimskog boga" veselo je upitao Zayn ponosan što se uspio sjetiti odličnog imena.

Dvije strane ljubaviWhere stories live. Discover now