Part 14

773 34 1
                                    

Zayn's P.O.V.

Jutros me probudio Harry koji je uletio u sobu.

"Hej stari trebam usl-."
"Ouu, nisi sam"
Pogledao je u mene i oduševljeno se nasmijao. 
"Znao sam da će se to desiti.  Čuvaj je brate."

Izašao je iz sobe i zatvorio vrata.  Anna se nije ni pomaknula.  Ležala je mirno prebacivši svoju desnu nogu preko mene dok je ruku držala na mom trbuhu a glava joj je bila ispod mog vrata.  Bila je predivna u snu.

Gledao sam u nju i nisam primjetio da  se probudila i da me gleda.  Kada je shvatila kako me grli i kako spava ,brzo se odmakla. 

"Oprosti.  Jesam te nažuljala.  Nisam te htijela tako zarobiti.  Mogao si me jednostavno probuditi i reći da se poma-"

Poljubio sam je i prekinuo je u njenoj priči.  Ta cura može stvarno puno pričati. Legao sam preko nje držeći je oko struka.  Nisam joj dao ni da se pomakne.  Ljubio sam je najbolje što sam mogao i znao.  Sada kada je napokon moja pobrinut ću se da je zadržim do kraja.

Uživala je u poljupcima.  Osjetio sam po njenom osmijehu koji nije skrivala.   Znao sam da ne voli kada su drugi dominantni nad njom.  To je i dokazala.  Zbacila me sa sebe i sada je ona vodila glavnu riječ. Poljubila me jednom i digla se iz kreveta.  Krenula je u kupaonicu koja je bila u sklopu moje sobe.

Digao sam se za njom i gurnuo je uza zid.  Poljubio sam je jednom rukama je stežuči oko struka i vučeći je prema sebi.  Slučajno sam je poškakljao na što se ona počela smijati.  Shvatio sam da je užasno škakljiva.  Počeo sam je škakljati,  a njen smijeh orio se cijelom sobom.  Bilo je predivno gledati je ovako nasmijanu i sretnu.

"P-pp-restani.  Ne mogu disati više.  Moram na WC." smijala se dok se pokušavala izmigoljiti između mene i zida.  Još jednom sam je kratko poljubio i onda pustio.

Nasmijala se i ušla u WC . Izašla je za par sekundi i pogledala me upitnim pogledom. 

"Di je ovdje ključ od vrata" gledala je u bravu i tražila ključ po podu"

"Nema ključa" jednostavno sam joj odgovorio.

"Kako nema" gledala me upitnim pogledom. 

"Pa lijepo,  nema.  Ja se nikad ne zaključavam" nasmijao sam se na što me ona začuđeno pogledala. 

"Ali kako da se ja onda zaključam.  Ja se uvijek zaključavam" gledala me svojim plavim okicama u nadi da ću joj dati ključ.

"Morat ćeš to obaviti bez zaključavanja" pogledao sam u nju na što me ona čudno gledala.

"Ne dolazi u obzir.  Imam ja bolju ideju. Ti ćeš izači iz sobe a ja ću je zaključati.  Kad budem gotova možeš se vratiti unutra.  Dogovoreno. " gledala je u mene očekujući moj odgovor.

"U mojoj si sobi i još određuješ pravila.  Ja ne idem nigdje iz svoje sobe.  Ostajem ovdje. Obećajem ti da neću ulaziti u kupaonu."

"Ako slučajno uđeš unutra ja ti se kunem da ćemo prekinuti.  Uostalom dok se ja tuširam ti mi pronađi neku svoju duksu i trenirku.  Sada kada smo u vezi nadam se da shvaćaš da ja više ne kupujem odjeću i da ću oblačit  tvoju." gledao sam u nju ne skidajući onaj glupavi smješak sa sebe. 

Pribio sam je na vrata kupaonice i nježno je poljubio.  Usnama sam se približio njenim ušima i šapnuo joj.  

"Nadam se da si onda spremna hodati gola jer ću se pobrinuti da u tom slučaju nemam ni jedan komad odjeće u ormaru" poočela se smijati i odgurnula me od sebe.

"A daj budalo.  Samo pripremi to što sam rekla." zatvorila je vrata od kupaone a ja sam se bacio na krevet.  Nikada nisam bio sretniji u životu.  Ona je čudo.  Ona je ono što sam oduvijek tražio.

Dvije strane ljubaviWhere stories live. Discover now