Part 15

740 33 2
                                    

Anna's P. O. V.

Nije se plašila visine. Plašila se pada.
Nije se plašila mraka. Plašila se onog što je u njemu. 
Nije se plašila pružiti ljubav. Plašila se da joj neće biti uzvraćeno.

Ušla sam u kuću i bacila se na krevet.  Razmišljala sam o svemu što se dogodilo u ovako kratkom vremenu.  Tek sada sam shvatila koliko sam ja usamljena.  Kod Zayna sam imala sve.  Prijatelja, dečka i bar nekakvo društvo.  Razmišljala sam da nabavim nekog psa.  Dobro bi mi došao u ovakvim trenutcima.

14 je sati i odlučila sam posjetiti azil za napuštene pse. Uzele sam ključeve od auta i krenula ostvariti moj naum. 

Ušavši u azil, vidjela sam toliko tužnih lica i jednostavno nisam znala koga izabrati.  Na kraju sam se odlučila za dva psa. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Platila sam pse i stavila ih na zadnje sjedalo auta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Platila sam pse i stavila ih na zadnje sjedalo auta. Otišla sam još po neke sitnice za njih poput igračaka, posuda za hranu, hranu, uzicu i naravno ogrlicu.

Dosta dugo sam se zadržala u trgovini pa sam stigla dosta kasno doma.  Napunila sam im zdjelice hranom i na kraju i sebi priredila večeru.  Stavila sam im njihove ogrlice i izgledali su preslatko.  Mazili du se oko mene dugo u noć dok me nije uhvatio umor i nisam otišla spavati. Naravno da se nisu dali odvojiti od mene i na kraju sam ih morala pustiti da spavaju u mojoj sobi pored mog kreveta.  Bili su tako slatki.

Zayn's P. O. V.

prošlo je toliko malo vremena od kad je nisam vidio, a već mi toliko fali.
Mislio sam je iznenaditi danas i doći kod nje. Obukao sam se i uzeo ključeve od auta. Stao sam u obližnjoj trgovini i uzeo hrpu grickalica. Kupio sam nam i jednu veliku pizzu i coca-colu.

Pozvonio sam na vrata i čekao da mi neko otvori.  Otvorila je vrata nakon nekoliko minuta.  Bila je još u pidžami,  a kosa u neurednoj punđi.

"Iznenađenje" rekao sam veselo na što se ona nasmijala i povukla me unutra.
Poljubio sam je i unio vrećice i pizzu u kuhinju.

Odloživši stvari na stol, do mene su dotrčala dva šteneta a Anna za njima.

"Koji vrag.  Kad si ih kupila" začuđeno sam gledao u dvije male pahuljice koje kruže oko mene.

Dvije strane ljubaviWhere stories live. Discover now