Part 11

837 39 1
                                    

Zayn's P.O.V.

Poljubio sam je. Unatoč svemu poljubio sam je. U tom trenutku nije postojalo ništa osim mene i nje. Zaboravio sam na sve probleme i ljutnju koju osjećam prema njoj.
Odustao sam od bilo koje osvete jer bi i ja na njenom mjestu učinio isto. Istina je da me povrijedila, ali prešao sam preko toga radi posla. Posao mi je trenutno na prvom mjestu.

Zeznuo sam sve kad sam dopustio da pobjegne iz onog podruma, jer nemam ideju kako je vratiti dolje.
Trebao sam hitno razgovarati s nekim. Trebao mi je savjet. Nazvao sam Justina i dogovorio se s njim da se nađemo u obližnjoj ulici. Trenutno mi jedino on može pomoći.
Ušao sam u neku staru kuću u kojoj nitko ne živi već godinama. Sjeo sam na prašnjavu fotelju i opustio se.
Zatvorio sam oći i dopostio sam mislima da odlutaju.

Polako me poćeo hvatati san, kad sam začuo nečije korake iza mene. Bio je to Justin. Uvijek točan.

"Hej stari. Problemi u raju. Pričaj o čemu je riječ" sjeo je nasuprot mene i stavio noge na stol.

"Ma kakav raj. Ta mala je pakao. Da samo znaš što je u stanju napraviti nebi sad bio miran."

Samim time što je mogla mene strpati u zatvor, isto tako mogla je i Justina. Imala je dovoljno dokaza da i Justinu i njegovoj bandi priušti doživotni smještaj.

"Aaaa, znači o njoj se radi. Ne znam zašto,ali od početka sam znao da je ona današnja tema našeg razgovora. Pričaj, što se dešava."

Puno toga se dešava. Ne znam od kuda da krenem. Ne znam trebam li mu sve reći ili da neke djelove preskočim.

"Skoro sam zbog nje završio u zatvoru."

"Hahahaha. Šališ se ili? Kako je to moguče" počeo se smijati ali kada je vidio da sam ozbiljan prestao je.

"Ostavili smo je samu na par sati i pronašla je fotoaparat iz ureda. Skinula je sve slike sa njega i slikala cijeli podrum. Prebacila je sve razgovore sa računala i sve odnjela policiji" završio sam svoj mali govor dok me Justin cijelo vrijeme gledao otvorenih usta.

"Vi ste budale. Zašto je ured uopče bio otključan? Što je s našim razgovorima. Da li je i njih skinula" bio je poprilično ljut, što je i razumljivo s obzirom na to da je umalo i on dobio doživotnu.

"Smiri se stari. Bez brige. Uništila je dokaze. Sad smo sigurni. Jedini je problem kako je vratiti u podrum. Sumnjam da će dobrovoljno htjeti doći.

"Prvo je sakupila sve dokaze da bi ih kasnije uništila." možda i nije toliko pametna kako izgleda. Uglavnom predpostavljam da si me zvao da ti pomognem vratiti je u podrum.

"Da, zbog toga sam te zvao. Stvarno nemam ideju kako da je ponovno zatvorim. Liam mi više ne može pomoći jer bi bio preočit a mene neće htjeti slušati. Zato mi treba tvoja pomoć. Dobro razmisli o tome"

"Već znam kako ćemo je prevariti. Samo trebat će nam malo Liamove pomoći. Nađemo se sutra na istom mjestu u isto vrijeme"

Otišao je iz kuće i zalupio vratima. Čuo sam zvuk njegova bmw-a kako izmiče niz ulicu. Legao sam natrag na fotelju i utonuo u san.

Anna's P.O.V.

Od kada ne idem na posao, dani i sati mi sporo prolaze. Napravila sam sve ćega sam se mogla dosjetiti ali ni to mi nije pomoglo. Počistila sam cijelu kuću, prelistala sve časopise, posjetila sve društvene mreže i nazvala brata koji se vratio u Ameriku, ali je trenutno kod svoje nove djevojke. Rekao je da će nas uskoro upoznati. Zapravo se i veselim tome jer ću napokon imati i normalnu prijateljicu. Barem se nadam.

Odlućila sam da ću danas otići do teretane. Obukla sam crne tajice i sivu majicu te obula sportske tenisice. Izašla sam iz kuće i piješke krenula prema teretani.

Dvije strane ljubaviWhere stories live. Discover now