Part 17

622 29 2
                                    

Zayn's P. O. V.

Budi me glasno škripanje guma pred kućom.  Naglo ustajem iz kreveta i već za par trenutaka gledam kroz prozor.  Anna izlazi iz svog auta, a crni kombi staje iza nje i iz njega izlazi 6 ljudi u crnom. Trčim prema izlazu, ali prekasno je.  Zadnje što vidim je da je unose u kombi i nestaju.

Gledao sam za kombijem i nisam vjerovao što se upravo dogodilo.  Samo tako sam dozvolio da je odvedu.  Nisam je uspio zaštititi kako sam joj obećao, nisam dobio priliku pozdraviti se s njom.

Uočio sam papir na travnjaku pored auta.  Uzeo sam ga u ruke i otvorio ga.  Bilo je to pismo otmičara. Brzo sam prošao pogledom preko teksta i brzo nazvao Liama.

"Oteli su je,ali ostavili su poruku" mislio sam da bi nam poruka mogla pomoći da ga nađemo.

"Dođi kod mene u ured, osigurat ću ti siguran ulazak, samo pričekaj dok ne dođem po tebe ispred sigurnosnog ulaza." brzo je odgovorio i poklopio.

Znao je o čemu govorim i bilo mi je drago da ne moram govoriti svaku sitnicu. Sjeo sam u Annin auto i krenuo prema postaji. Sve je imalo njen miris.  Njen mobitel stajao je na suvozačevom mjestu, njena jakna nalazila se raširena na zadnjem sjedalu, a njen pištolj i značka virili su ispod jakne.

Stigao sam na zadnji ulaz i čekao Liama kako bi mogao ući u ured.  Izašao je nakon nekoliko minuta i tražio me pogledom po parkingu.
Očekivao me u mom autu. Izašao sam iz auta i krenuo prema njemu.

Ugledao me i krenuo prema meni.  Prije nego mi je išta rekao pogledao je oko nas.  Kada je vidio da nema nikoga oko nas povukao me na stražnji ulaz.  Penjali smo se praznim stubištem na 7 kat. To su bile stube samo za hitne slučajeve.

Ušli smo u neko spremište i sjeli iza nekih polica sa papirima.  To je bila soba za dokaze.  Pogledao je oko nas da vidi je li netko unutra.  Kada je vidio da nema nikoga napokon je poćeo govoriti.

U tom trenutku začulo se škripanje metalnih vrata i netko nam se počeo približavati.  Izvukao sam svoj pištolj i usmjerio ga prema osobi koja nam se približavala. Bio je to onaj mali Naill ili kako već.  I on je u jednoj ruci držao pištolj a u drugoj hrpu fascikla i papira.  Pretpostavljam da je došao ostaviti dokaze i da nas je sada otkrio.

"Spusti pištolj.  Niallu možemo vjerovati.  On je naš" javio se Liam koji je očito već utjecao na maloga.  Još nekoliko trenutaka sam okljevao, ali na posljetku sam spustio pištolj.  Isto je i on učinio.

Približio se malom stoliću ispred nas i stavio sve papire na stol. Kopao je po njima i tražio nešto određeno.  Po načinu na koji kopa po tim papirima znao sam da traži nešto važno. Izvukao je plavi fascikl i otvorio ga te bacio na stol prema nama. Bio je to dosje nekog muškarca kojeg prvi put vidim.

"To je Mark Benson. Naš otmičar koji je oteo Annu i tvoju sestru. 25 godina, kažnjavan radi posjedovanja droge, ucjene i prijetnje, te sitnijih krađa" govorio je Niall i pokušavao biti suzdržan.  U glasu sam osjetio da mu je teško i da je bjesan.

"Jesi li otkrio ima li kakve povezanosti između žrtvi i otmičara" odmah je upitao Liam.

"Tek sada i postaje zanimljivo." okrenuo je stranicu i nastavio čitati.
"Mark Benson, bivši dečko Emme Malik, njegovi roditelji sudjelovali su u nesreći u kojoj su poginuli Annini roditelji. Član nekada jako poznate bande u Americi.  Odležao je 2 godine zbog pokušaja pljačke u kojoj je nanio teške tjelesne ozljede prodavačici nakita." zatvorio je fascikl i i bacio ga na stol.  Sjeo je na malenu stolicu nasuprot nas i promatrao nas.

"Kako to misliš bivši dečko moje sestre" moja sestra nikada nije imala dečka koji se zvao Mark, siguran sam da bi ga ja poznavao" zbunjeno sam gledao u Nialla i Liama. 

Dvije strane ljubaviWhere stories live. Discover now