Part 30

558 21 3
                                    

Anna's P. O. V.

Prošlo je tjedan dana otkako sam izašla iz bolnice.  Česte posjete prijatelja i obitelji ubrzale su vrijeme i tih tjedan dana činilo se jako malo.  Svi su bili sretni kada su saznali da smo se Zayn i ja pomirili, jedino je Mat teško prihvatio tu vijest.  Dugo sam razgovarala s njim i uvjeravala ga kako sam uistinu sretna sa Zaynom, a on je to teškom mukom prihvatio. Ponekad ga ulovim kako ga mrko gleda, ali nikada ništa ne govori.  Zayn mi je rekao kako ga je jedan dan dočekao na hodniku i zaprijetio mu da će ga ubiti golim rukama ako mi naudi na bilo koji način. Kada sam ga pitala zašto je to napravio, samo je odgovorio:'Dužnost starijeg brata je da zaštiti sestru'.  Nisam se mogla ljutiti na njega, ali znam da Zaynu nije bilo ugodno u tom trenutku.

Gledam u veliku kuću i najdivnijeg muškarca na svijetu kako boji zidove  naše nove kuće. 

Kupili smo zajedničku kuću okruženu velikim vrtom i dvorištem. Iako još nismo zaručeni i možda je prerano da živimo zajedno,  Zayn me uvjerio da je to najbolje za oboje.  Vanna i Mat postali su roditelji, a ja teta prekrasnoj crnokosoj curici sa velikim smeđim očima.  Nazvali su je Lea. To je jedan od razloga zašto sam prihvatila Zaynovu ponudu.  Željela sam da u miru zasnuju svoju malu obitelj.

Zadubljena u svoje misli ne shvaćam da me Zayn zove u kuću.  Potrčim prema njemu a Ron i Ajša prate me u stopu. Iskreno su me razočarali kada su mi pokazali da više vole Zayna nego mene. Kratko sam se durila na njih, ali onda je Zayn pokazao da on više voli mene od njih.  Rekao mi je da sam kao malo dijete na šta sam mu ja pokazala jezik, a on me poljubio.

Ulazim u našu kuću, a Zayn zatvara staklena vrata i tako sprečava naše čupave ljubimce da uđu u kuću.
Okrene se prema meni i zagrli me usput mi čvrsto stisnuvši stražnjicu na što sam ispustila jedan uzdah.

"Imam iznenađenje za tebe" tiho mi govori dok me gleda u oči.

"A da, a koje to" prođem jezikom po usnama namjerno ga izazivajuči.

"Ako budeš zločesta dobit ćeš i kaznu" jače me stisnuo za stražnjicu i prošao jezikom po mojoj vilici i onda naglo stao.

Uzela sam kist koji je bio u kantici sa bojom i prošla njime po Zaynovoj majici na što me on čudno pogledao.
Oblizala sam svoje usne i lagano se približila njegovom uhu.
"Hočeš me sada kazniti,bila sam zločesta" pogledao je u mene sa ogromnim smješkom i ponovno me stisnuo za stražnjicu dajući mi tako jasan znak da ga obavijem nogama. Prihvatila sam to, a on je krenuo prema našoj sobi.

"Htio sam ti pokazati kako sam uredio sobu, ali netko je bio previše zločest pa sada mora odslužiti svoju kaznu."

"Barem ćemo isprobati novi krevet, nije li i to neki plus" lagano sam ga primila za rub njegovih hlača i krenula ih otkopčavati, ali me Zayn zaustavio.

"Ne tako brzo" primio je moje ruke i stavio ih iznad glave naslonivši se na mene kako ne bi skliznula sa zida.
"Prvo mi moraš odgovoriti na pitanje"

"Naravno gospodaru" namjerno ga provociram.

"Koliko si puta spavala sa onim Janom." ovo pitanje me iznenadilo i naglo sam se istrgla iz njegovog stiska.
"Samo mi odgovori".

"Zašto ti je to važno, sada sam tu sa tobom, a ne sa njim.  Birala sam tebe, a ne njega Zayn.  Zašto me baš u ovom trenutku pitaš za njega. " vičem na njega sva crvena od bijesa iako ni sama ne znam zašto.

"Samo me zanima, okej.  Želim znati koliko te puta netko imao dok ja nisam bio pored tebe. Moram to znati." približio mi se i primio me oko struka smirujući me malo.

"Što ako kažem jednom ili pet puta ili deset ili možda pedeset.  Hoće li to išta promjeniti. Hoću li ispasti veća drolja" tiho sam upitala sa suzama u očima.

Dvije strane ljubaviWhere stories live. Discover now