Part 5

948 42 0
                                    

Zayn's P.O.V.

"Ti si budala,zar stvarno želiš da nas ta mala strpa u zatvor. Ona je prokleta FBI agentica. Znaš jako dobro šta sve može. Vjerujem da znaš i to kako će krenuti spašavati je odavde ako im se neće javljati,a kad nam dođu tu i ulove nas sa svim ovim što radimo,ne samo da će nam propasti posao već ćemo završiti iza rešetaka." Derao se Louis mašući usput rukama izvodeći neke pokrete  koji su me trebali zastrašiti a zapravo su me nasmijali. Pogledao sam u Harrya i obojica smo se pukli smijati.

"Vama je ovo smješno? Vi ste bolesni kreteni. Vama treba lječenje." Gledao je u nas sav zbunjen,ništa mu nije bilo jasno.

"Nikad nećeš pogoditi za koga radi"
Rekao sam mu dok je on sad još zbunjeniji gledao u mene.

"Ti se sad zajebavaš sa mnom. Upravo si rekao da radi za FBI i sad me ponovo pitaš za koga radi."

"Mislim na to ko joj je šef i partner idiote. Stvarno se ponekad pitam zašto ja moram raditi sa takvom budalom poput tebe."

"Zato što sam jedan od najboljih u ovom poslu. Za koga radi?"

"Liama i onog malog plavog. Mislim da je Niall."

"Liam ju je ovdje poslao jer nam je zadao zadatak za nju."

"Koji zadatak"

"Saznat ćeš uskoro. A do tad Harry idi joj odnesi nešto za jesti. Ja se idem naći sa Liamom" ovog puta sam se obračao Harryu jer nisam imao povjerenja u Louisa, bojao sam se da joj ne otkrije previse.

"Naravno,odnjet ću joj i nešto odjeće da se presvuće" rekao je Harry i otišao u sobu,ja sam otišao naći se sa Liamom. Moramo riješiti sve u vezi Anne.

Anna's P.O.V.

Sjedim ovdje u ovoj sobi već satima. Nitko nije došao od kad su otišli.
Nisam ni pokušavala pobjeći jer moram još puno toga saznati o njima. Postaje mi prokleto dosadno ovdje. Pretražila sam pomno svaki kutak ove sobe ne bi li pronašla nešto zanimljivo. Na žalost nisam pronašla ništa. Čak su maknuli i sve oštre predmete i sve što se može slomiti. Bar su mi ostavili ogledalo.
U ormaru su bile dvije majice i jedne hlače te balerinke. Sve je to bilo u svijetlim tonovima, nešto što ni mrtva ne bih obukla na sebe. Odječa je na svu sreću bila premala pa da sam i morala ne bih je mogla obući. Baš me zanima tko je tako mršav bio ovdje da je nosio tu odjeću. Možda nečija sestra,prijateljica,cura?

U razmišljanju me prekinulo otključavanje vrata. Brzo sam sjela na krevet i gledala prema vratima. Bio je to Harry sa hranom.

"Izvoliš, nadam se da voliš pizzu" pitao me nezainteresirano. Da sam mu rekla da ne volim mislim da me nebi ni doživio. Ne znam zašto su tako dobri prema meni ako znaju da ću ih kad-tad staviti iza rešetaka.

"Hvala" zahvalila sam mu se na što je on samo kimnuo glavom i krenuo van. I dalje me mučilo pitanje zašto su dobri prema meni kad su me mogi odmah na mjestu ubiti.

"Zašto ste dobri prema meni" pitala sam ga na što se on okrenuo i pogledao me ovaj put zainteresirano.

"Molim, kako to misliš DOBRI PREMA TEBI?" pitao je očito zaćuđen mojim pitanjem.

"Pa ljepo, kad ste saznali da radim za FBI zašto me niste ubili,mislim mnogi bi na vašem mjestu me ubili i osigurali bi se a vi ovdje pazite da ne budem gladna, da me Louis ne ubije i ne zlostavljate me,zar to nije malo čudno." Upitala sam ga na što se on nasmijao. Mislim da je to prvi put da ga vidim kako se smije.

"Ima ovdje mnogo razloga zašto smo dobri prema tebi. Ništa ovdje nije slučajno. Sve se dešava sa razlogom."
Rekao je i još jednom se nasmješio i krenuo prema van.

Dvije strane ljubaviWhere stories live. Discover now