°11°

7.2K 476 42
                                    

Jung Kook, Yun'un elinden tutup yavaşça salıncağa oturttu ve sallamaya başladı. Jung Kook nefesini dışarıya verip beyaz dumanların yükselişini izledi bir yandan Yun'u yavaş yavaş sallamaya devam ediyordu.

Gece geç bir saatti ama bunu önemsemiyordu Yun çünkü yanında Jung Kook vardı o onu herşeyden koruyor ve kolluyordu.

Jung Kook, Yun'u sallamayı bırakmış kızın önüne geçip dirseklerini Yun'un dizine yasladı ve önündeki  kızı ne kadar çok sevdiğini düşündü.

Seviyordu hemde haddinden fazla seviyordu...

Jung Kook, Yun'un kendinden dört yaş küçük olmasını umursamıyordu. Birbirlerini seviyorlardı bunu yoldan geçen sıradan bir insan bile fark edebilirdi. Aşıklardı.

Jung Kook, elleriyle Yun'un soğuktan buz tutmuş ellerini avuçlarına aldı ve onları ısıtmaya başladı. Ikiside konuşmuyordu bu ânın büyüsü bozulmasın diye...ama gözleri o kadar güzel bakıyordu ki herşeyi anlatıyordu.

Jung Kook, küçükken Yun'un abisi Yul ile vakit geçirirlerdi ikiside çok iyi dosttu...hatta abi kardeş bile diyebilirdi buna.

Jung Kook ve Yul oyun oynarken sürekli Yun'da ısrarla gider onlarla birlikte oyun oynardı. Yul kardeşini çok seviyordu, değer veriyordu hatta anne ve babasından bile.

Onu başka bir erkekle görmeyi bırakın kimseyle oyun oynamasını dahi istemezdi bir yerlerine bir şey olacak diye. Ama nedense Jung Kook ile oyun oynarken onu aralarına almaktan çekinmiyordu.

Yul, Jung Kook'dan iki yaş büyüktü ama Jung Kook'u çok seviyordu. Seo ve Jeon ailesi yıllardır süren arkadaşlıkları ve çocuklarının doğduktan itibaren birlikte büyümeleri onları güzel hissettiriyordu.

Ama bilmiyorlardı ileride Jung Kook ve Yun'un evleneceklerini ve ya Yul ve Jung Kook'un aralarının bu denli açılacağını düşman dan farksız olacaklarını...?

Flash back yazamayan yazarınız vol1 jzbsjsnsk

my husband is a teacher || jjkWhere stories live. Discover now