°4°

10.7K 601 170
                                    


Bu günü atlatıp zar zor eve gelmiş kendimi koltuğa atmıştım. Yorucu bir gündü ve ben sadece uyumak istiyordum. Birden aklıma Jungkook gelmişti benden önce çıkmıştı okuldan.

"Jungkoook~~~" diye bütün odaları dolaşmaya başladım ama yoktu. Yine nereye gitti bu adam?

Telefonumu elime almış tam Jungkook'u arayacakken kapı çaldı ve ayaklarımı sürüye sürüye kapıya yöneldim. Kapıyı açtığımda boyumdan büyük bir oyuncak ayı duruyordu. Çığlık atıp ayıya sarıldığımda arkadan elinde bir buket gülle Jungkook çıkmıştı.

Gözlerim dolmuştu hayvan felan ama romantik bir erkekti. Bu sefer ayıyı bırakıp boynuna atlamıştım. O da kıkırdayarak kollarını sarmıştı.

"Kocanı affettin mi güzel bayan?" Diye sorunca omzuna bir tane geçirdim.

"Ben sana küs değildim ki zaten" diyip ayrılmıştım ve eve girmesi için yol açtım. İçeriye girince o da benim gibi kendini koltuğa atmıştı ama gözleri bendeydi. Elindeki vermeyi unuttuğu güllerle tekrar yanıma geldi ve buketi uzattı.

"Sen ne ara bu kadar romantik oldun bay Jeon?" Gülümseyerek bana başladığında büyülenerek gözlerine baktım.

"Seninle tanıştığım saliseden itibaren böyleyim bayan Jeon"

"Yağaaa~~ deme öyle şeyler" diyip elimle yüzümü kapattım utanmıştım.

"Seninle normal bir zaman geçirmeyeli uzun zaman oldu Yun. Ve seni özlediğimi hissediyorum. Üzgünüm seni çok fazla kırdım ve yordum ama emin ol hepsi senin iyiliğin içindi...inan bana. Ama bugünü kendimize ayıralım yemek sipariş ettim ve yeni filmler aldım...bugün normal bir çift olacağız" diyip CD'lere bakmaya başlamıştı ben ise gülleri vazoya koymaya uğraşıyordum. Telefonum çalınca koltuğun üzerindeki telefonumu Jungkook almış ve açmıştı.

"Alo annecim nasılsın?...bende iyiyim annecim...Yun'da çok iyi...derslerde gayet iyi annecim hiçbir öğretmenle sıkıntısı yok" derken imalı imalı bana bakmıştı. Tanrım kendi annemle benden daha yakın ya...

"Bende seni çok öpüyorum annecim...babama selam söyle oturup sohbet etmeyi özledim onunla...Yun ne mi yapıyor?...Mutfakta annecim...tabiki de yemek yapabiliyor tabi kocasının yardımlarıyla" dedikoducu teyzeler gibiydiler bir başladımı susmuyorlardı ama ben Jungkook'un annesiyle konuşmaya başlasam kadın telefonu kapatmak için kırk takla atıyordu. Kapı çalındığında yavaşca kapıya ilerledim. Sipariş ettiği yemekler gelmişti parasını ödedim ve elimdeki orduya yeticek kadar olan yemekleri mutfağa götürdüm. İçeriye döndüğümde hâla konuşuyorlardı.

Bende ayıcığı aldım ve sımsıkı sarılıp üzerine yattım. Gerçekten yumuşaktı. Jungkook beni öyle görünce konuşmayı kısa kesip üstüme yatmıştı. Nefes alamıyordum.

"J-jungkook k-kalk üstümden n-nefes alamıyorum" dediğimde hızla üstümden kalkmış beni kucağına alıp mutfağa getirmişti. Siparişlerin geldiğini görünce gözleri parlamıştı ama sonradan kaşlarını çatmıştı. Yine ne oldu acaba?

"Geldiğini bana söylemeliydin...parasını benim vermem gerekirdi karımın değil" derin bir nefes alıp verdim ne fark ederdiki?

"Sonuçta senin paran Jungkook...ha ben vermişim ha sen vermişsin bir şey fark etmiyor." Dedim ve paketleri açmaya başladım. Jungkook'da yardım edince kısa sürede sofrayı hazırlamış yemeğimizi yemiştik.

"Unutma bugün sen öğrenci bende öğretmen olduğumu unutacağız sadece evli çiftler gibi olacağız...ama bu ileri gideceğim anlamına gelmiyor" Oflayıp salona gittim ve elime geçen ilk filmi DVD'ye koydum. Jungkook'da elinde çerezlerle geliyordu. Koltuğa oturdum ve Jungkook'un da oturmasını bekledim. Oturduktan sonra filmi oynattım ama...siktir erotik bir filmdi ve Jungkook sürekli sırıtıp duruyordu.

İleri gitmeyecek...
İleri gitmeyecek...
İleri gitmeyecek...
İleri gitmeyecek...

Ama dibimde biten Jungkook buna engel oluyordu.

"Seni istiyorum güzelim"

İleri gidecek...
İleri gidecek...
Sıçtım...
İleri gidecek...

Oruç oruç bu kadar yazabiliyorum üzgünüm T-T Umarım beğeniyorsunuzdur... kitaba destek verdiğiniz için teşekkür ederim *-*

VE MEDYA NXJSSAHİABOM ÇOK HO

my husband is a teacher || jjkWhere stories live. Discover now