51) We are One Direction!

5.7K 274 3
                                    

Před pár měsíci to Harry řekl. Ale nikdo tomu nevěnoval moc pozornosti a rychle se na to zapomnělo. Ale teď? Když už mají ty důkazy, co chtěli tak proč to nevypustit? Bože!! Úplně mě to totálně naštvalo!

Slyším domovní zvonek. To už je tady??

„Nějak rychle." řeknu sama pro sebe a vydám se mu otevřít. Vždycky jsem čekala než se přivalil a dnes. Hm...

Otevřu s úsměvem dveře a... Můj úsměv mi zamrzne na tváři a vystřídá ho nechápavý výraz.

Před mými dveřmi je Harry. Jak jsem přepokládala, ale s ním jsou další čtyři kluci. Jo vím o koho jde. Nečekala jsem, že mi je představí takhle. Chodím s Harrym už něco přes dva měsíce a ještě ani jednou se nepokusil mě s nimi seznámit až dnes.

Všichni se na mě upřeně dívají. Nejsympatičtější my je pohled modrookého blonďáka. Nevypadá jako kdyby mu každou chvíli měli sebrat hračku. Prostě to není pohled, který Vás upozorní na to „radši na mě nesahej nebo vybouchnu". Blonďák se na mě dívá se sympatií v očích a proto si ho hned oblíbím.

„Ahoj Emily." pozdraví mě Harry a tím mě vytrhne z mého dumání nad kluky.

„Ahoj Harry." řeknu a silně ho obejmu.

Po chvíli se odtáhnu a zase zírám na kluky. Čekám až Harry něco udělá a on pořád nic.

„Nepředstavíš mi své kamarády?" zeptám se Harryho.

Harry se plácne do čela. Vezme mě okolo pasu a nasměruje mě směrem ke klukům.

„Takže... Začnu z leva. To je Louis." řekne a ukáže na kluka s hnědými krátkými vlasy. Trošku rozcuchanými. Fíha je sexy. Když Harry vysloví jeho jméno usměje se na mě řádkou jeho pěkně bílých zubů. Jeho modré oči jsou krásné. Íííí. No co pěkný kluk, ne? Má oblečené hnědé sako, které mu sahá kousek přes boky a modré rifle. Víc nevidím.

„Ahoj Louisi. Ráda tě poznávám." usměji se natáhnu k němu ruku.

Louise ruka hned vystřelí a už ucítím jeho pevný stisk.

„Také tě rád KONEČNĚ poznávám Emily." odpoví mi a dá pořádný důraz na slovo konečně.

Uchechtnu se. Harry dělá, že to neslyšel a pokračujeme dál.

„Další v řadě je Niall, ale toho už podle fotek jistě poznala." protočí oči Hazz.

Jistě! Těch společných fotek co mi s Harrym poslali. Jedna nástěnka by mi nestačila. Niallovi blonďaté vlasy jsou pro dnešek vyčesané nahoru. Typický úsměv co se mi na mě moc líbí. Jeho modré studánky, které dostanou na kolena snad každou fanynku. Oblečený je v šedé mikině a tmavých riflích. Jak po pozdějším prozkoumání zjistím je to stejná mikina co pořád mám od Harryho ve skříni.

„Ahoj Nialle. Je mi konečně potěšením." řeknu a dojdu blíž k němu a obejmu ho a po chvíli se odtáhnu.

Niall se na mě s vykulenýma očima dívá.

„No co. Chtěla jsem zjistit, jestli je to o těch „nejlepších" objetích pravda." usměji se.

Niall se na mě srandovně podívá.

„A?"

„No jo je to pravda." rozesměji se a zase se zařadím po boku Harryho. Hned si mě přitáhne k sobě. S Niallem se na sebe usmějeme. Tušila jsem to, že to udělá.

„Tady je náš daddy." představí mi Harry Liama.

On něm jediném jsem tak slyšela nejvíce. Harry mi pořád vypraví jak se stará o to aby vztahy ve skupině byli v pořádku a bez hádek. Liam je oblečený normálně. Není na něm nic neobvyklého co by vás zaujalo. Obyčejný kluk oblečený v modrých riflích a světle hnědém kabátu. Vlasy má krásně kaštanově hnědé jako oči. Neřekla bych, že patří k nim do skupiny.

Nahodím další úsměv a natáhnu k němu ruku.

„Ráda tě poznávám, Liame."

Ucítím jeho pevný stisk a také mi daruje krásný úsměv.

„Také Emily. Už hodně jsem o tobě slyšel. A víš, že už jsem tě viděl na té párty co jste se seznámili s Harrym? Říkal jsem ti, že se nevidíme naposledy. No a ono to vyšlo." rozesměje se.

Vůbec si nevybavuji, že bych ho tam viděla. Emily! taky z toho večera nic nevíš!!

„Promiň, ale nějak si nepamatuji. Ale ráda tě znovu vidím." usměji se a společně po Harryho boku přecházíme k poslednímu členu kapely. Zayn.

„Náš záhadný člen kapely... Zayn Malik." rozesměje se Harry a šťouchne Zayna do ramene.

První čeho si na Zaynovi všimnete jsou určitě jeho tmavé černé vlasy. Jsou skvěle upravované a hned se mi potvrdí z Harryho vyprávění o jeho neustálém civění do zrcadla nebo ostatních lesklých předmětů. Má stejně krásný úsměv a hnědé oči. Když se usměje na tváři se mu vytváří ďolíčky stejně tak jako Harrymu. Je oblečený v tmavém oblečení. Nemám to ráda, ale k němu to patří.

„Těším mě Zayne." usměji se na něho a též mu podám ruku na seznámení jako ostatním.

„Mě taky Em. Harry mi o tobě tolik vyprávěl až mě z toho bolela hlava." rozesměje se Zayn a ostatní se k jeho smíchu přidají kromě Harryho.

Ten stojí vedle mě a má naštvaný výraz. Stisknu mu povzbudivě ruku a čekám co se bude dít dál.

„Jdeme na snídani? Mám strašný hlad!" rozhodne za nás za všechny Niall.

Musím si jen rychle obléct kabát a vyrážím s touhle partou na snídani.

Tak a máme je tu všechny! :D STRAŠNĚ MOC VÁM VŠECM CHCI PODĚKOVAT ZA 9 000 PŘEČTENÍ!! Nečekala jsem to a moc si toho vážím! :') Snad Vás dnešní díl potěší. S láskou Leuš.

P.S. Jo a ještě k té písničce... :D Je to má oblíbená písnička od Martina Haricha. :) Budu ráda, když si ji poslechnete. Nevím proč, ale díky ní jsem se nakopala a napsala dnešní díl. :) Takže ji poděkujte poslechem! :D

I'm pregnant... PROBLEM!! (Harry Styles / 1D) 1/3Kde žijí příběhy. Začni objevovat