3) Rodinná snídaně

8.8K 426 0
                                    

Druhý den ráno mě probudí budík do školy. Nahmatám ho na noční stolku aby přestal vydávat ten děsný zvuk. Nesnáším budík.

Vylezu z postele a vůbec nevidím na cestu , oči mám přilepené k sobě. Měla jsem jít spát dřív. Ach jo.

Dolezu do koupelny šnečí rychlostí a prohrábnu si vlasy a u toho zívám. Jako každé ráno. Vyčistím si zuby a dám si malou spršku.

Po ranní hygieně se přesunu ke skříni už v lepší rozpoložení. Zapomenu na šnečí rychlost a běžím, protože už zase nestíhám. Vyberu si bílé tričko a modré rifle a během pár vteřin jsem oblečená. Vezmu batoh ze země kde se jako vždy válí a jdu dolů na snídani.

„Ahoj mami a tati." pozdravím je každému dám pusu na tvář.

„Dobré ráno." odpoví oba současně.

„Proč ještě nespíš? Přece jsem ti říkala, že zůstaneš doma nebo ne?" zeptá se máma.

„Už je mi dobře a sama si říkala, že není dobré zameškávat školu." protočím oči.

Máma se na mě usměje a přinese mi z kuchyně vaječnou omeletu. Mňam! Ale hlavně pomalu aby to nedopadlo zase jako teď poslední dobou po každé. Pomalu si na vidličku naberu a vidím jak mě máma sleduje. V pohodě sousto sním a ještě ho zapiji čajem. Uviděla jsem jak si máma oddechla. Moje drahá maminko kdybys jen věděla....

„Emily dneska tě do školy odvezu já. Máma jde do práce až později." usměje se na mě táta.

Kývnu aby poznal, že jsem byla informována. Snídani mám během chviličky. Uklidím si talíř a už se jdu oblíkat, ale vidím, že táta pořád nejde. Už jsem oblečená a samozřejmně bych to nebyla já kdybych si nemohla odpustit poznámku.

„Tak kde to vázne otče?" usměji se na něho a už vidím jak běží a chce mi dát malý pohlavek. Naštěstí stihnu uhnout.

„Já tu holku jednou vážně přerazím. Tak ženo má měj se skvěle v 5 jsem doma." zavolá na mámu táta.

„Ahoj mami." rozloučím se s mámou a vyrážím směrem k autu.

Sednu si na sedadlo spolujezdce a čekám až táta nasedne také do auta.

Táta nasedne usměje se na mě. Tedy tomu se úsměv říkat nedá je to spíš veselý škleb. Nastartuje a už vyjíždíme od našeho domů. Zapnu v autě rádio ale jen co uslyším písničku co hrajou hned rádio vypnu. Tohle mi zrovna chybělo. Byla to ta písnička.

„Proč to vypínáš dcero? Taková fajn písnička na rozjezd." usmívá se táta a rádio znovu zapne.

Písnička je zrovna v té časti kdy Harry zpívá své sólo. Jo pamatuji si to. Ten klip jsem si pouštěla před spaním a přesně vím co v něm je. Najednou mě z mého snění probudí hlas.

„Slečno vystupovat! A dělej ať nepřijdeš pozdě."

Protočím oči, dám tátovi pusu na čelo a vystoupím z auta. Zabouchnu velikou silou dveře a mávám tátovi na rozloučenou. Chci se otočit, ale narazím do někoho. Je to někdo koho bych tady určitě nečekala....

I'm pregnant... PROBLEM!! (Harry Styles / 1D) 1/3Where stories live. Discover now